Hvis du ikke kan dele eller samarbejde i appen Noter på din iPhone eller iPad

Hvis du vil dele eller samarbejde i appen Notes, skal alle have en Apple-enhed med det nyeste styresystem og nok lagerplads. Du kan også bruge iCloud.com.

Opdater dine enheder

Kontroller, at både du og den person, du prøver at dele eller samarbejde med, har den nyeste version af iOS eller iPadOS på iPhone eller iPad eller den nyeste version af macOS på Mac. Du kan ikke samarbejde om noter med nogen, der bruger en enhed fra en anden producent end Apple.

Hvis du har nogle noter med tegninger, der er lavet før iOS 13, skal du opdatere disse tegninger i Noter for at bruge de nyeste funktioner.

Kontroller, at du bruger iCloud

Log på iCloud med det samme Apple-id på alle dine enheder. iCloud giver dig mulighed for at gemme, dele og samarbejde om noter på tværs af enheder. Nogle samarbejdsfunktioner i Noter fungerer ikke, medmindre begge brugere er logget på iCloud.

Før du deler en note, skal du kontrollere, at den vises i iCloud-mappen i appen Noter. Du kan kun samarbejde om noter, der ligger i iCloud-mappen.

iPhone, der viser skærmen Mapper i appen Noter med iCloud-mappen fremhævet

Kontroller, at du deler med andre Apple-konti

I appen Noter kan du invitere dine kontakter til at samarbejde om en note. Du kan også sende en kopi af en note via apps som Mail eller Beskeder. Hvis du vil begynde at samarbejde via Beskeder, skal du sikre dig, at din kontakt er logget på iCloud og kan modtage iMessages.

Sådan deler du en note:

1. Åbn den note, du vil dele.

2. Tryk på knappen DelDer er ikke angivet et alternativ til billede.

3. I menuen skal du vælge, om du vil sende en kopi eller invitere din kontakt til at samarbejde om noten. Op til 100 personer kan samarbejde om en note.*

4. Tryk på en app som Mail eller Beskeder, og send noten til dine kontakter.

Kontroller, at alle har nok iCloud-lagerplads

Du skal have tilstrækkelig lagerplads i iCloud og på din enhed for at samarbejde om noter. Du kan frigøre plads eller opgradere til iCloud+ for at få mere lagringsplads.

Kontroller, at den person, du prøver at dele med, også har nok lagerplads. Du kan muligvis ikke se ændringer, der er foretaget i delte noter, hvis der ikke er nok lagerplads på din enhed eller på din iCloud-konto.

Tjek, om dine noter er låst

Du kan ikke dele adgangskodebeskyttede noter. Hvis du vil dele eller samarbejde om en adgangskodebeskyttet note:

1. Vælg en note, og tryk derefter på Se note for at låse den op med Face ID eller din adgangskode.

2. Tryk på knappen MereDer er ikke angivet et alternativ til billede.

3. Tryk på Fjern for at fjerne adgangskodebeskyttelsen.

* Synkroniseringsfunktioner i realtid er tilgængelige med op til 33 aktive deltagere, der samarbejder på samme tid.