Om Apple Music-pakker fra mobiltelefonudbydere

Gennem nogle mobiltelefonudbydere kan du få et abonnement på Apple Music som en del af dit mobilabonnement.

Du kan kontakte din mobiltelefonudbyder direkte for at høre, om der tilbydes Apple Music-pakker. Før du kan bruge alle funktionerne i Apple Music, skal du tilknytte dit Apple-id og dit mobilnummer.

Apple Music-funktionerne varierer, afhængigt af land eller område.

Nuværende understøttelse

Pakker understøttes på nuværende tidspunkt ikke i alle lande og områder og kun fra bestemte udbydere. Listen nedenfor omfatter mobiltelefonudbydere, der på nuværende tidspunkt understøtter pakker.

Land eller område

Udbyder

Udbyders support

Australien

Telstra

https://crowdsupport.telstra.com.au

Tyskland

DT

https://www.telekom.de/kontakt

Israel

Partner

http://www.partner.co.il/applemusichelp

Italien

Tre
Wind

http://www.tre.it/apple-music
http://www.wind.it/apple-music

Mexico

América Móvil

http://www.telcel.com/applemusic

Portugal

Vodafone

https://ajuda.vodafone.pt/

Rusland

MTS

http://www.mts.ru/applemusic

Singapore

Singtel

http://www.singtel.com/applemusic

Sydkorea

LG U+

http://www.uplus.co.kr

Thailand

TrueMove H

http://applemusic.truemoveh.com

Forenede Arabiske Emirater

Etisalat

http://www.etisalat.ae/applemusic

Storbritannien

EE

http://ee.co.uk/applemusichelp

USA

Verizon

https://www.verizonwireless.com/solutions-and-services/apple-music/

Denne oversigt ændres løbende.

Sådan tilknytter du dit Apple-id og dit mobilnummer

1. Åbn appen Musik, og tryk derefter på Til dig.
  2. Når du bliver bedt om at bekræfte dit Apple-id, skal du trykke på Fortsæt for at logge ind med det Apple-id, der vises på skærmen. Hvis du vil tilknytte et andet Apple-id, skal du trykke på "Vil du bruge et andet Apple-id?" og logge ind.

Du kan også gå til https://applemusic.com/carrier på din mobilenhed for at bekræfte dit abonnement og tilknytte dit Apple-id.

På Android-enheder vises der en besked, der beder dig tillade, at Apple Music foretager og styrer telefonopkald. Når du trykker på Tillad, giver du Apple mulighed for at bekræfte dit trådløse telefonnummer og give dig adgang til Apple Music. Apple Music foretager eller styrer i virkeligheden ikke dine telefonopkald.

Få hjælp

• Hvis du både har oprettet et abonnement til Apple Music gennem din mobiltelefonudbyder og Apple, skal du opsige et af dine abonnementer. Du kan opsige dit abonnement gennem Apple på din iPhone eller på din Android-telefon. Hvis du vil opsige dit abonnement på Apple Music-pakker, skal du kontakte din mobiltelefonudbyder.
  • Hvis du ikke kan bekræfte dit abonnement, skal du sikre, at du har forbindelse til internettet. Hvis du bruger mobildata på din iOS-enhed, skal du sikre, at Mobildata er slået til i Indstillinger > Mobilnetværk. Du får muligvis vist en besked, der beder dig om at bekræfte dit abonnement, hvis du både er tilmeldt gennem Apple og din mobiltelefonudbyder.
  • Følg disse trin, hvis du får vist en besked om, at dit telefonnummer ikke kan bekræftes:
    • På din iOS-enhed: Gå til Indstillinger > Telefon > Mit nummer. Hvis dit mobiltelefonnummer ikke er korrekt, skal du indtaste det korrekte nummer og derefter trykke på Arkiver.
    • På din Android-enhed: Kontroller, at du har den nyeste version af appen Apple Music. Luk derefter appen, og gå til Indstillinger > Apps > Apple Music > Tilladelser, og slå telefontilladelser fra. Åbn Apple Music igen, og accepter SIM-korttilladelser, når du bliver bedt om det. Afvis den anden besked om telefontilladelser, og indtast det korrekte mobiltelefonnummer manuelt.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.