Tilknyt Apple-abonnementer fra din mobiloperatør

Hvis dit mobilabonnement indeholder et abonnement på en Apple-tjeneste, skal du knytte dit abonnement til dit Apple-id for at få adgang til tjenesten.

Sådan tilknytter du et Apple-abonnement

1. Din mobiloperatør sender dig en sms med et link til at tilknytte dit abonnement. Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis du ikke modtager en sms fra din mobiloperatør.

2. Åbn sms'en, og tryk på linket.

3. Følg trinnene på skærmen for at logge ind med dit Apple-id og tilknytte abonnementet. Hvis du får vist en besked med teksten "Dette abonnement er allerede tilknyttet et andet Apple-id", skal du kontakte Apple-support for at bede dem om at fjerne tilknytningen af dit Apple-id.

• Hvis du har en telefon med dobbelt SIM, kan du tilknytte Apple-abonnement på dit standardnummer.

Hvis du ikke modtager en sms fra din mobiloperatør

1. På din iPhone eller iPad: Åbn appen Indstillinger.

2. Tryk på dit navn.

3. Tryk på Abonnementer.

4. Rul, indtil du kan se navnet på din mobiloperatør, og tryk derefter på det.

5. Hvis du stadig ikke kan finde en knap eller et link til at tilknytte dit abonnement, skal du kontakte mobiloperatøren.

Hvis du allerede har et abonnement på Apple Music

Hvis du abonnerer på Apple Music både via Apple og din mobiloperatør, skal du opsige et af abonnementerne. Du kan opsige dit abonnement fra Apple, eller du kan opsige dit abonnement hos mobiloperatøren.

Abonnementer på Apple-tjenester tilbydes via nogle mobiloperatører og er kun tilgængelige i visse lande og områder. Kontakt din mobiloperatør for at få flere oplysninger.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.