Brug iMessage-apps på din iPhone og iPad

Med iMessage-apps kan du samarbejde med andre i en samtale, pynte beskeder med klistermærker, dele en sang og meget mere – uden at forlade Beskeder.

iPhone med en visning af iMessage-apps i en samtale i Beskeder

Kom godt i gang

iPhone med en visning af, hvordan du finder iMessage-apps

Sådan finder du iMessage-apps i appskuffen

Med appskuffen får du hurtig adgang til apps, som du kan bruge i dine beskeder. Sådan kan du se appskuffen:

1. Åbn Beskeder.
  2. Tryk på knappen Ny besked Skriv en besked for at starte en ny besked. Du kan også gå til en eksisterende samtale.
  3. Skub til højre eller venstre over appskuffen for at finde den app, du ønsker at bruge.

Apps, der ligger automatisk i appskuffen

Butik: Download iMessage-apps, som kan bruges med Beskeder.

Fotos: Føj hurtigt fotos til dine beskeder direkte fra appen.

Musik: Del sange, der er afspillet for nylig i Apple Music.

Digital Touch: Brug Digital Touch til at sende tegninger, prik, kys, hjerteslag og meget mere.

#images*: Find hundredvis af populære GIF-billeder, du kan føje til dine beskeder.

Apple Cash: Send og modtag penge til og fra personer, du kender.*

Memoji: Opret og del en animeret Memoji, der bruger din stemme og gengiver dine ansigtsudtryk.**

Memoji-klistermærker: Opret dine egne Memoji-klistermærker, som passer til din personlighed og dit humør.

Lydbeskeder: Optag og del klip med din stemme eller anden lyd.

*#images og Apple Cash er ikke tilgængelige i alle lande eller områder. Hvis du støder på et problem eller er bekymret over indhold, der er fundet i #images, kan du indberette indholdet eller fjerne #images-appen.

**Du skal have en kompatibel iPhone eller iPad for at kunne bruge Memoji.

iPhone med en visning af, hvordan du downloader iMessage-apps

Sådan downloader du iMessage-apps

Du kan finde og download apps, som du vil bruge sammen med iMessage, i App Store til iMessage. Sådan gør du:

1. Du kan gå til App Store til iMessage ved at trykke på ikonet Butik symbolet for App Store.
  2. Tryk på symbolet symbolet Hent eller prissymbolet ud for appen, og tryk derefter på Installer. Du skal muligvis indtaste adgangskoden til dit Apple-id for at gennemføre købet.
  3. Tryk på den grå linje  eller på knappen Luk  for at vende tilbage til din besked.

Når appen er downloadet, kan du finde den i appskuffen.

I nogle apps kan du foretage køb i selve appen. Hvis du indstiller Familiedeling, kan du bruge Spørg før køb for at hjælpe dig med at styre overførsel af apps og køb i apps. Læs mere om køb i apps.

iPhone med en visning af, hvordan du fjerner eller tilføjer iMessage-apps

Sådan administrerer du iMessage-apps

Du kan føje apps til dine Favoritter, så du har hurtig adgang til dem i appskuffen. Du kan også omarrangere apps i appskuffen, fjerne dem, du ikke vil have, og meget mere. Sådan gør du:

1. Skub til venstre fra appskuffen, og tryk på knappen Mere symbolet Mere.
  2. Tryk på Rediger øverst til venstre for at gøre følgende:
    • Hvis du vil føje en app til Favoritter, skal du trykke på knappen Tilføj knappen Tilføj.
    • Hvis du vil fjerne en app fra Favoritter, skal du trykke på knappen Fjern knappen Fjern og derefter trykke på Fjern fra favoritter.
    • Hvis du vil omarrangere apps i appskuffen, skal du trykke på de grå streger symbol med tre streger og holde nede og derefter flytte dine apps til den ønskede rækkefølge.
    • Hvis du vil skjule en app, skal du deaktivere den.
  3. Tryk på OK.

iPhone med en visning af, hvordan du sletter iMessage-apps

Sådan sletter du iMessage-apps

1. Åbn Beskeder.
  2. Tryk på knappen Ny besked Skriv en besked for at starte en ny besked. Du kan også gå til en eksisterende samtale.
  3. Skub til venstre over appskuffen, og tryk på knappen Mere symbolet Mere.
  4. Skub til venstre over appen, og tryk derefter på Slet.
  5. Tryk på OK.

Flere muligheder med iMessage

Brug App Store på din iPhone, iPad, computer eller dit Apple TV for at downloade apps.