Brug af iMessage-apps på iPhone, iPad og iPod touch

Med iMessage-apps kan du samarbejde med andre i en samtale, pynte beskeder med klistermærker, dele en sang og meget mere – uden at forlade Beskeder.

iMessage-apps

Kom godt i gang

appskuffe

Sådan finder du iMessage-apps i appskuffen

Appskuffen giver dig hurtig adgang til apps, som du kan bruge med Beskeder.

Sådan kan du se appskuffen:

1. Åbn Beskeder.
  2. Tryk på Skriv besked for at påbegynde en ny besked. Eller gå til en eksisterende samtale.
  3. Skub til højre eller venstre over appskuffen for at finde den app, du ønsker at bruge.

Her er nogle apps, der automatisk er i din appskuffe:

Butik: Download iMessage-apps, som kan bruges med Beskeder.

Fotos: Føj hurtigt fotos til dine beskeder direkte fra appen.

Musik: Del sange, der er afspillet for nylig i Apple Music.

Digital Touch: Brug Digital Touch til at sende tegninger, prik, kys, hjerteslag og meget mere.

#images*: Find hundredvis af populære GIF-billeder, du kan føje til dine beskeder.

Apple Pay: Send og modtag penge med Apple Pay.*

*#images og Apple Pay er ikke tilgængelige i alle lande eller områder. Hvis du støder på et problem eller er bekymret over indhold, der er fundet i #images, kan du indberette indholdet eller fjerne #images appen.

download af iMessage-apps

Sådan downloader du iMessage-apps

Du kan finde og download apps, som du vil bruge sammen med iMessage, i App Store til iMessage. Sådan gør du:

1. Gå til App Store til iMessage, og tryk på App Store-symbolet.
  2. Tryk på symbolet Hent eller prissymbolet ud for appen, og tryk på Installer. Du skal muligvis indtaste adgangskoden til dit Apple-id for at gennemføre købet.
  3. Tryk på  for at vende tilbage til beskeden.

Når appen er downloadet, kan du finde den i appskuffen.

I nogle apps kan du foretage køb i selve appen. Hvis du indstiller Familiedeling, kan du bruge Spørg før køb for at hjælpe dig med at styre overførsel af apps og køb i apps. Læs mere om køb i apps.

administration af iMessage-apps

Sådan administrerer du iMessage-apps

Du kan føje apps til dine Favoritter, så du har hurtig adgang til dem i appskuffen. Du kan også omarrangere apps i appskuffen, fjerne dem, du ikke vil have, og meget mere. Sådan gør du:

1. Skub til venstre i appskuffen, og tryk på symbolet Mere.
  2. Tryk på Rediger øverst til højre for at gøre følgende:
    • Tryk på plussymbolet for at føje en app til dine Favoritter.
    • Tryk på symbolet Slet, og tryk derefter på Fjern fra Favoritter for at fjerne en app fra Favoritter.
    • Hvis du vil omarrangere apps i appskuffen, skal du trykke på symbolet Tre linjer og holde nede og derefter arrangere dine apps i den ønskede rækkefølge.
    • Hvis du vil skjule en app, skal du deaktivere den.
  3. Tryk på OK.

sletning af iMessage-apps

Sådan sletter du iMessage-apps

1. Åbn Beskeder.
  2. Tryk på Skriv besked for at påbegynde en ny besked. Eller gå til en eksisterende samtale.
  3. Skub til venstre over appskuffen, og tryk på symbolet Mere.
  4. Skub til venstre over appen, og tryk derefter på Slet.

Flere muligheder med iMessage

Brug Animoji til at oprette og dele animerede figurer, som har din stemme og dine ansigtsudtryk. Og med iOS 12 kan du bruge Memoji til at matche din personlighed og dit humør.

Brug App Store på din iPhone, iPad, iPod touch, computer eller dit Apple TV til at downloade apps.