Brug af iMessage-apps på iPhone, iPad og iPod touch

Med iMessage-apps kan du samarbejde med andre i en samtale, pynte beskeder med klistermærker, dele en sang og meget mere – uden at forlade Beskeder.

Kom godt i gang

Sådan finder du iMessage-apps i appskuffen

Appskuffen giver dig hurtig adgang til apps, som du kan bruge med Beskeder.

Sådan kan du se appskuffen:

1. Åbn appen Beskeder.
  2. Tryk på , og indtast en kontakt, eller tryk på en eksisterende samtale.
  3. Tryk på , og skub til venstre eller højre over appskuffen for at finde den app, du ønsker at bruge.

Her er nogle apps, der automatisk er i din appskuffe:

Butik: Download iMessage-apps, som kan bruges med Beskeder.

Seneste: Se de senest anvendte apps, du kan bruge med Beskeder, f.eks. klistermærker, billeder og meget mere.

Musik: Del sange, der er afspillet for nylig i Apple Music.

Digital Touch: Brug Digital Touch til at sende tegninger, prik, kys, hjerteslag og meget mere.

#images*: Find hundredvis af populære GIF-billeder, du kan føje til dine beskeder.

Apple Pay: Send og modtag penge med Apple Pay.*

* #images og Apple Pay er ikke tilgængelige i alle lande. Hvis du støder på et problem eller er bekymret over indhold, der er fundet i #images, kan du indberette indholdet eller fjerne #images appen.

Sådan bruger du en app sammen med iMessage

1. Åbn Beskeder, og tryk på . Indtast derefter en kontakt, eller tryk på en igangværende samtale.
  2. Tryk på  for at åbne appskuffen.
  3. Skub til venstre eller højre over appskuffen for at finde den, du ønsker at bruge. Tryk derefter på appen for at åbne den.
    • Hvis du vil tilføje et klistermærke, skal du trykke på klistermærket og holde fingeren nede, mens du trækker det til beskedboblen. Klistermærket sendes automatisk, når du føjer det til beskeden. Du kan også knibe eller bruge zoom for at tilpasse størrelsen på klistermærkerne, før du sender dem.
    • Hvis du vil bruge en app i din besked, skal du åbne den eller trykke på det indhold, du vil føje til din besked.
  4.  Tryk på  for at sende.

Har du fået en besked med en iMessage-app, som du ikke har? Tryk blot på det blå navn under appen for at hente den.

Sådan downloader du iMessage-apps

Du kan finde og download apps, som du vil bruge sammen med iMessage, i App Store til iMessage. Sådan gør du:

1. Gå til App Store til iMessage, åbn appskuffen, og tryk på .
  2. Tryk på  ud for appen, og tryk derefter på Installer.
  3. Indtast Apple-id-adgangskoden.
  4. Tryk på  for at vende tilbage til beskeden.

Når appen er overført, kan du finde den i appskuffen.

I nogle apps kan du foretage køb i selve appen. Hvis du indstiller Familiedeling, kan du bruge Spørg før køb for at hjælpe dig med at styre overførsel af apps og køb i apps. Læs mere om køb i apps.

Sådan administrerer du iMessage-apps

Du kan føje apps til dine Favoritter, så du har hurtig adgang til dem i appskuffen. Du kan også omarrangere apps i appskuffen, fjerne dem, du ikke vil have, og meget mere. Sådan gør du:

1. Tryk på  for at åbne appskuffen. Tryk derefter på .
  2. Tryk på Rediger øverst til højre for at gøre følgende:
    • Tryk på  for at føje en app til dine Favoritter.
    • Tryk på  for at fjerne en app.
    • Hvis du vil omarrangere apps i appskuffen, skal du trykke på og holde nede og derefter arrangere dine apps i den ønskede rækkefølge.
    • Hvis du vil skjule en app, skal du deaktivere den.
  3. Tryk på OK.

Sådan sletter du iMessage-apps

1. Åbn Beskeder.
  2. Tryk på . Indtast derefter en kontakt, eller tryk på en igangværende samtale.
  3. Tryk på . Skub derefter til venstre over appskuffen, og tryk på .
  4. Skub til venstre over appen, og tryk derefter på Slet.

Læs mere

Brug App Store på din iPhone, iPad, iPod touch, computer eller dit Apple TV for at downloade apps.