Brug af beskedeffekter med iMessage på iPhone, iPad og iPod touch

Gør dine iMessages endnu mere udtryksfulde med Memoji-klistermærker, bobleeffekter, animationer på hele skærmen, kameraeffekter og meget mere.

Du skal have iMessage for at sende beskedeffekter. Læs mere om forskellen mellem iMessage og sms/mms. Det kan koste penge at sende sms/mms, afhængigt af hvilken udbyder du har. Hvis du bruger iMessage, og Wi-Fi ikke er tilgængeligt, skal du muligvis betale for mobildata.

Sådan sender du en besked med effekter

Med beskedeffekter kan du bruge bobleeffekter til at ændre dine beskedboblers udseende, eller du kan bruge fuldskærmseffekter til at animere skærmen. Du kan endda tilføje et Memoji-klistermærke med bobleeffekter eller fuldskærmseffekter.

Tilføj en bobleeffekt

Brug bobleeffekter til at animere dine beskeder med forskellige udtryk:

1. Åbn Beskeder, og tryk på  for at starte en ny besked. Eller gå til en eksisterende samtale.
  2. Skriv din besked, eller indsæt et billede, og tryk på knappen send besked, og hold nede.
  3. Tryk på den grå prik eksempelvisning af beskedboble for at få en eksempelvisning af bobleeffekterne.
  4. Tryk på knappen send besked for at sende.

Hvis du vil afspille en beskedeffekt igen, som du har modtaget, skal du trykke på Afspil knappen afspil beskedeffekt under beskeden. Hvis du ikke kan modtage bobleeffekter, skal du tjekke dine indstillinger for Reducer bevægelse.

Sådan tilføjer du en fuldskærmseffekt

Brug fuldskærmseffekter til at animere din skærm med et ekko, en projektør og andre effekter:

1. Åbn Beskeder, og tryk på  for at starte en ny besked. Eller gå til en eksisterende samtale.
  2. Indtast din besked.
  3. Tryk på knappen send besked, og hold nede, og tryk derefter på Skærm.
  4. Skub til venstre for at se fuldskærmseffekter.
  5. Tryk på knappen send besked for at sende.

Hvis du vil afspille en beskedeffekt igen, som du har modtaget, skal du trykke på Afspil afspil beskedeffekt under beskeden. Hvis du ikke kan modtage fuldskærmseffekter, skal du tjekke dine indstillinger for Reducer bevægelse.

Send en besked med kameraeffekter

Du kan gøre dine samtaler endnu mere levende med Kameraeffekter i iOS 12 og nyere og iPadOS. Opret og del hurtigt et billede eller en video med Animoji, Memoji, filtre, tekst, sjove klistermærker og meget mere. Følg disse trin:

1. Åbn Beskeder, og tryk på  for at oprette en ny besked. Eller gå til en eksisterende samtale.
  2. Tryk på kameraknappen kamerasymbolet.
  3. Tryk på knappen Effekter symbolet for effekter, og vælg derefter Animoji* symbolet for Animoji, Filtre symbolet for filtre, Tekst symbolet for tekst, Figurer symbolet for figurer, Memoji-klistermærker , Emoji-klistermærker eller en iMessage-app. Du kan føje mere end én effekt til et billede eller en video.
  4. Når du har valgt den ønskede effekt, skal du trykke på OK.
  5. Tryk på symbolet for at sende besked for at sende, eller tryk på OK for at tilføje en personlig besked. Hvis du ikke vil sende billedet, skal du trykke på x-symbolet øverst til højre i billedet.

Du skal have en kompatibel iPhone eller iPad for at bruge Animoji eller Memoji.

Besvar en besked med udtryk

Med Tapback kan du hurtigt besvare beskeder med udtryk, f.eks. tommelfinger opad eller et hjerte. Du kan besvare en besked med et Tapback på følgende måde:

1. Åbn en samtale i Beskeder.
  2. Tryk to gange på beskedboblen eller fotoet, som du vil reagere på.
  3. Vælg det Tapback, du vil sende.

Du kan også bruge Tapback i gruppebeskeder. Du kan se, hvem der har svaret med et Tapback ved at trykke på det.

Send en håndskrevet besked

Du kan gøre dine beskeder personlige ved at tilføje en note med din egen håndskrift. Dine venner og din familie vises en animeret besked, hvor det ser ud, som om den skrives til dem, mens de ser på. Du kan sende en håndskrevet note på følgende måde:

1. Åbn Beskeder, og tryk på  for at starte en ny besked. Eller gå til en eksisterende samtale.
  2. Hvis du har en iPhone, skal du dreje den sidelæns. Hvis du har en iPad, skal du trykke på symbolet for sidelæns på tastaturet.
  3. Skriv din besked, eller vælg en af valgmulighederne nederst på skærmen.
  4. Tryk på Fortryd eller Ryd, hvis du har brug for at starte forfra. Tryk på OK, når du er færdig. Tryk derefter på send besked for at sende.

Flere muligheder med Beskeder