Brug af Markering på din iPhone, iPad eller iPod touch

Med Markering kan du redigere skærmbilleder og billeder, vælge gennemsigtighed og skrifttykkelse og endda føje en underskrift til et PDF-dokument.

Apps og funktioner, der bruger Markering

Her er nogle apps, du kan bruge med Markering, og trin til at komme i gang:

Mail

1. Åbn Mail, og tryk på knappen Ny beskedBilledtekst mangler for at begynde på en ny e-mail. Eller besvar en eksisterende e-mail.

2. Tryk på brødteksten i din e-mail, og tryk derefter på det grå pilesymbolBilledtekst mangler, eller tryk på Retur for at åbne formatlinjen. Du kan også trykke inde i e-mailen, trykke på markøren og vælge Indsæt foto eller video eller Tilføj bilag. Du skal muligvis trykke på pilesymboletBilledtekst mangler for at rulle gennem mulighederne.

3. Tryk på knappen KameraBilledtekst mangler eller på knappen DokumentBilledtekst mangler, og find derefter det foto eller PDF-dokument, du vil tilføje og markere.

4. Tryk på bilaget, og tryk derefter på det grå pilesymbolBilledtekst mangler. Tryk på knappen MarkeringBilledtekst mangler for at tilføje din markering. Tryk på plusknappenBilledtekst mangler for at tilføje en underskrift, tekst og meget mere.

Der er ikke angivet et alternativ til billede
  5. Tryk på OK, og send derefter din e-mail.

Beskeder

1. Åbn Beskeder, og tryk på knappen Ny beskedBilledtekst mangler for at starte en ny samtale. Du kan også gå til en eksisterende samtale.

2. Tryk på knappen FotosBilledtekst mangler, og vælg et foto.

3. Tryk på billedet i beskeden, og tryk derefter på Markering. Herfra kan du føje en skitse til fotoet eller trykke på plusknappenBilledtekst mangler for at få vist andre markeringsmuligheder.

4. Tryk på Gem og derefter på OK.

Der er ikke angivet et alternativ til billede
  5. Tryk på knappen SendBilledtekst mangler.

Fotos

1. Gå til Fotos, og vælg det billede, du vil anvende.

2. Tryk på Rediger, og tryk derefter på knappen MarkeringBilledtekst mangler. Tryk på knappen TilføjBilledtekst mangler for at tilføje tekst, figurer og meget mere.

3. Tryk på OK, og tryk derefter på OK igen.

Der er ikke angivet et alternativ til billede
Der er ikke angivet et alternativ til billede

Sådan tegner du med Markering

Når du har valgt et markeringsværktøj, f.eks. kuglepen, markering eller blyant, skal du vælge en farve og begynde at tegne. Tryk på værktøjet igen for at ændre farve eller gennemsigtighed, eller tryk på et andet værktøj for at ændre tykkelse. Du kan også trykke på knappen FarveBilledtekst mangler for at ændre farvenuancerne.

Sådan flytter du en tegning

Når du har tegnet noget, kan du flytte det rundt. Tryk på knappen LassoBilledtekst mangler, tegn en cirkel om den tegning, du vil flytte, og træk den derefter til det ønskede sted.

Sådan sletter eller fortryder du en tegning

Hvis du vil fortryde en tegning, skal du trykke på sletteknappenBilledtekst mangler og gnide fingeren over det område, du vil slette. Du kan også fortryde en markeringshandling ved hjælp af knappen FortrydBilledtekst mangler. Hvis du fortryder en markering ved en fejl, kan du ryste enheden og trykke på Annuller fortryd.

Sådan tilføjer du tekst, en underskrift eller figurer

Tryk på knappen TilføjBilledtekst mangler for at vælge mellem andre markeringsværktøjer:

Der er ikke angivet et alternativ til billede

Tryk på cirklen for at vælge en anden tekstfarve, og tryk derefter på formateringsknappenBilledtekst mangler for at justere skrifttype, størrelse og justering.

Der er ikke angivet et alternativ til billede

Tilføj eller opret hurtigt en underskrift til et dokument.

Der er ikke angivet et alternativ til billede

Træk luppen rundt, og brug den blå prik til at justere størrelse og den grønne prik til at øge eller mindske forstørrelsesniveauet.

Der er ikke angivet et alternativ til billede

Træk i en figur for at føje den til dit skærmbillede, dit billede eller PDF-arkivet. Træk figuren til det ønskede sted, og brug de blå prikker til at justere dens størrelse og form. Brug de grønne prikker til at justere pilens kurve og taleboblens udseende.

Flere muligheder med Markering