Sikkerhedsopdatering til mDNSResponder

Nuværende versioner af Apple-produkter bruger den opdaterede version af Bonjour. Apple har udsendt en sikkerhedsopdatering til tidligere versioner.

Apple har udsendt en sikkerhedsopdatering til mDNSResponder – den open source-software, der implementerer Bonjour i Apple-produkter og produkter fra tredjeparter.

Hvilke Apple-platforme er påvirket?

OS X:

• Versioner før OS X El Capitan v10.11.1

• Versioner før OS X Yosemite v10.10.5 med sikkerhedsopdateringen 2015-004 Yosemite

• Versioner før OS X Mavericks v10.9.5 med sikkerhedsopdateringen 2015-007 Mavericks

iOS-versioner før iOS 9.1

watchOS-versioner før watchOS 2.1

Firmwareversioner til AirPort-baser før 7.7.7 og 7.6.7

Er et tredjepartsprodukt, jeg bruger, påvirket af dette problem?

Apple har koordineret med en lang række producenter for at sikre, at de er opmærksomme på denne opdatering.

Hvis dit produkt ikke er fra Apple, foreslår vi, at du tager kontakt til producenten for at fastslå, om et produkt, du bruger, er påvirket, eller producenten allerede har opdateret deres produkt.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.