Denne artikel er blevet arkiveret og opdateres ikke længere af Apple.

Hvis din installering går i stå, når du opgraderer appen Klasseværelse

Læs om, hvad du skal gøre, hvis installeringen går i stå under en opgradering til Klasseværelse 1.1.1.

Når du opgraderer Klasseværelse til 1.1.1, kan det ske, at installeringen sker ekstremt langsomt eller går helt i stå. Installeringsproblemet kan opstå, uanset om du opdaterer ved hjælp af App Store, Apple Configurator eller Mobile Device Management (MDM). Hvis opdateringen går i stå, skal du genstarte din iPad og gentage opdateringen til Klasseværelse 1.1.1.

Hvis du bruger MDM til at opdatere Klasseværelse til version 1.1.1 på en instruktørs iPad, når dette problem opstår, er der ingen grund til at installere appen igen. Genstart iPad'en, og tryk derefter på appen Klasseværelse for at starte opdateringen igen.