Brug af appen Arkiver på iPhone, iPad og iPod touch

Opbevar alle dine arkiver i en praktisk app, som du kan se og administrere fra en hvilken som helst iPhone, iPad eller iPod touch. På den måde er det nemt at finde det, du leder efter, uanset hvor du har arkiveret det, eller hvilken enhed du bruger.

Mac, som viser iCloud Drive og iPhone, som viser skærmen Gennemse

Symbol for appen Arkiver

Appen Arkiver samler alle dine arkiver i iOS 11 eller en nyere version. Du kan nemt gennemse, søge i og organisere alle dine arkiver ét sted. Dette gælder ikke blot arkiverne på den aktuelle enhed, men også arkiverne i andre apps, på dine andre iOS-enheder, i iCloud Drive og i andre netskytjenester.

Kom godt i gang

Hvis du ikke vil have adgang til dine iCloud Drive-arkiver i appen Arkiver, kan du vælge kun at downloade og tilføje netskytjenester fra tredjeparter.

Sådan tilføjer du apps fra tredjeparter

I appen Arkiver kan du tilføje dine netskytjenester fra tredjeparter, f.eks. Box, Dropbox, OneDrive, Adobe Creative Cloud og Google Drive, så du har adgang til alle dine arkiver på alle dine enheder. De arkiver, som du opbevarer i iCloud Drive, vises automatisk i appen Arkiver, men andre netskytjenester skal indstilles, før de vises i appen Arkiver.

iPhone som viser skærmen Gennemse med iCloud Drive, Dropbox og Box aktiveret

Følg disse trin på din iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 11 eller en nyere version:

1. Download og indstil appen med netskyen fra tredjepart.
  2. Åbn appen Arkiver.
  3. Tryk på Placeringer > Rediger.
  4. Skub for at slå de tredjepartsapps til, som du vil bruge i appen Arkiver.
  5. Tryk på OK.

Kontakt udbyderen af netskytjenesten fra tredjepart, hvis du ikke får vist tjenesten i appen Arkiver.

Sådan finder du dine arkiver

Hvis du vil tilgå dine arkiver, skal du blot åbne appen Arkiver og finde det sted, hvor arkivet, som du leder efter, ligger.

iPhone, som viser Chocolate Chip Cookies-arkiver, med en note om, at dette element kopieres til Pages på min iPhone

Hvis du ikke kan se På min [enhed] under dine valg, betyder det, at du ikke har nogen arkiver gemt lokalt i dine Keynote-, Numbers- eller Pages-apps. Følg disse trin for at lave en kopi af dit arkiv og gemme det direkte på din iPhone, iPad eller iPod touch:

1. Gå til det arkiv, som du gerne vil opbevare på din enhed.
  2. Tryk på arkivet, og vælg Flyt.
  3. Under På min [enhed] skal du vælge Numbers, Keynote eller Pages.
  4. Tryk på Kopier.

Leder du efter arkiver på dine andre enheder? Følg trinnene for din enhed.

• På Mac: Gå til Finder > iCloud Drive.
  • På iCloud.com: Gå til appen iCloud Drive.
  • På din pc med iCloud til Windows: Gå til Stifinder > iCloud Drive.

Sådan organiserer du dine arkiver

Du kan nemt finde og organisere alle de arkiver, der opbevares i iCloud Drive, herunder indhold fra Pages, Numbers og Keynote. Når du foretager ændringer på én enhed, afspejles ændringerne automatisk på alle de enheder, der bruger iCloud Drive.

Oplev, hvor nemt det er at flytte arkiver fra iCloud Drive til andre placeringer i appen Arkiver. På din iPad trækker du bare arkiverne til mappen På min iPad. Følg disse trin på iPhone og iPod touch.

Sådan flytter du arkiver fra iCloud Drive

1. Gå til Vælg.
  2. Tryk på det arkiv, som du vil flytte.
  3. Tryk på Flyt eller .
  4. Vælg den mappe, arkivet skal flyttes til.
  5. Tryk på Flyt.

Sådan flytter du arkiver fra en tredjeparts netsky

1. Åbn det arkiv, som du vil flytte.
  2. Tryk på Del eller  > Kopier.
  3. Åbn den mappe, som arkivet skal flyttes til.
  4. Tryk hårdt på skærmen.
  5. Vælg Sæt ind.

Du kan få vist dine arkiver efter navn, dato, størrelse eller de mærker, som du tilføjer. Du kan vælge at knytte mærker til dine arkiver ved at bruge farver og specielle etiketter. På den måde kan du hurtigt finde præcis det projekt eller dokument, som du har brug for. Du kan også oprette dine egne mapper. Eller omdøbe allerede oprettede arkiver og mapper, når du trykker hårdt på dem.

Sådan tilføjer du et mærke

1. Gå til Vælg.
  2. Tryk på det arkiv, som du vil mærke.
  3. Tryk på Del eller  >
  4. Vælg det mærke, som du vil tilføje.

Sådan administrerer du dine mærker

1. Gå til Placeringer > Rediger.
  2. Tryk på navnet på et eksisterende mærke.
  3. Skriv navnet på det nye mærke.
  4. Tryk på OK.

Sådan opretter du nye mapper

1. Gå til Placeringer.
  2. Tryk på iCloud Drive, På min [enhed] eller navnet på en tredjeparts netskytjeneste, hvor den nye mappe skal placeres.
  3. Hvis du vælger På min [enhed], skal du trykke på en eksisterende mappe af typen Pages, Numbers eller Keynote.
  4. Skub ned på skærmen.
  5. Tryk på .
  6. Skriv navnet på din nye mappe. Tryk derefter på OK.

Hvis du ikke får vist , eller hvis den er grå, understøttes oprettelsen af nye mapper ikke af tredjepartens netskytjeneste.

Sådan deler og arbejder du sammen på arkiver med dine venner

Mac med iCloud Drive valgt og et arkiv, som viser foreslåede kontakter til deling med AirDrop

Vil du dele et dokument med en ven eller kollega? Så kan du sende vedkommende et link til et arkiv, der er arkiveret i iCloud Drive, direkte fra appen Arkiver. Vælg arkivet, og tryk på Del eller . Send derefter arkivet via AirDrop, Beskeder, Mail, en delt note med mere.

Eller I kan samarbejde om et projekt i realtid. I appen Arkiver kan du gøre dette med Pages-, Numbers- og Keynote-dokumenter. Vælg arkivet, og tryk på Del eller  > Tilføj personer. Du kan invitere personer til at samarbejde via Beskeder eller Mail, eller du kan kopiere og indsætte et link. Deltagerne vises med hver sin farve. Du kan se, om de er online og arbejder aktivt i dit delte dokument.

Sådan sletter du arkiver i appen Arkiver

Vælg de arkiver, du ikke længere vil have, og tryk på Slet eller . Hvis du sletter arkiver i mappen iCloud Drive på én enhed, slettes de også på dine andre enheder. iCloud Drive fjerner arkiverne fra alle de enheder, hvor du er logget ind med samme Apple-id.

Når du sletter et arkiv fra iCloud Drive eller På min [enhed], flyttes det til mappen Slettet for nylig. Hvis du skifter mening eller har slettet et arkiv ved en fejl, har du 30 dage til at gendanne det. Gå til Placeringer > Slettet for nylig. Vælg det arkiv, som du vil beholde, og tryk på Gendan. Dine arkiver fjernes fra Slettet for nylig efter 30 dage.

Du kan også logge på iCloud.com på din Mac eller pc og derefter gå til iCloud Drive og kontrollere Slettet for nylig. Eller du kan gå til Indstillinger > Gendan arkiver.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.