Om sikkerhedsindholdet i iTunes 12.4

I dette dokument beskrives sikkerhedsindholdet i iTunes 12.4.

Af hensyn til vores kunders sikkerhed omtaler eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en fuldstændig undersøgelse har fundet sted, og de relevante programrettelser eller versioner er tilgængelige. Hvis du vil læse mere om Apple-produktsikkerhed, kan du gå ind på webstedet Apple-produktsikkerhed.

Du kan finde flere oplysninger om PGP-nøglen til Apple-produktsikkerhed i artiklen Sådan bruges PGP-nøglen til Apple-produktsikkerhed.

Hvor det er muligt, anvendes der CVE-id'er til at henvise til yderligere oplysninger om sikkerhedsproblemer.

Du kan læse om andre sikkerhedsopdateringer i artiklen Apple-sikkerhedsopdateringer.

iTunes 12.4

• iTunes

Fås til: Windows 7 og nyere versioner

Effekt: Kørsel af iTunes-installeringsprogrammet i et ikke-godkendt bibliotek kan føre til vilkårlig kørsel af kode

Beskrivelse: Der var et problem med indlæsning af dynamisk bibliotek i indstillingen af iTunes. Problemet er løst ved forbedret stisøgning.

CVE-id

CVE-2016-1742: Stefan Kanthak og YoKo Kho (yokoacc) fra MII - Consulting & Advisory Svc. Afd.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.