Om sikkerhedsindholdet i iBooks Author 2.4.1

I dette dokument beskrives sikkerhedsindholdet af iBooks Author 2.4.1.

Af hensyn til vores kunders sikkerhed omtaler eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en fuldstændig undersøgelse har fundet sted, og de relevante programrettelser eller versioner er tilgængelige. Hvis du vil læse mere om Apple Produktsikkerhed, kan du gå ind på webstedet Apple Produktsikkerhed.

Du kan finde flere oplysninger om PGP-nøglen til Apple Produktsikkerhed i artiklen Sådan bruges PGP-nøglen til Apple Produktsikkerhed.

Hvor det er muligt, anvendes der CVE-id'er til at henvise til yderligere oplysninger om sikkerhedsproblemer.

Du kan læse om andre sikkerhedsopdateringer i artiklen Apple-sikkerhedsopdateringer.

iBooks Author 2.4.1

• iBooks Author

Fås til: OS X Yosemite v10.10 og nyere versioner

Effekt: Parsing af et skadeligt iBooks Author-arkiv kan medføre afsløring af brugeroplysninger

Beskrivelse: Der var et problem med en XML-ekstern entitetsreference ved iBook Author-parsing. Problemet er løst ved forbedret parsing.

CVE-id

CVE-2016-1789 : Behrouz Sadeghipour (@Nahamsec) og Patrik Fehrenbach (@ITSecurityguard)

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.