Nyheder i Apple Remote Desktop

Læs mere om funktioner og ændringer i hver opdatering til Apple Remote Desktop og Apple Remote Desktop Client.

Apple Remote Desktop gør det muligt at administrere flere Mac-computere på tværs af jeres netværk. Mac-computere, der administreres af Apple Remote Desktop, modtager opdateringer til Apple Remote Desktop Client-softwaren sammen med macOS-opdateringer.

Apple Remote Desktop kræver macOS Big Sur 11 eller senere.

Nyheder i Apple Remote Desktop 3.9.4

• Understøtter macOS Big Sur
  • Understøtter Mac-computere med Apple Silicon
  • Fejlrettelser og forbedringer af ydeevnen

Nyheder i Apple Remote Desktop 3.9.3

• Fejlrettelser og forbedringer af ydeevnen
  • Understøtter Mørk tilstand

Nyheder i Apple Remote Desktop 3.9

Denne opdatering forbedrer den overordnede stabilitet af Apple Remote Desktop og indeholder følgende specifikke ændringer:

• Computerlister, komplet med legitimationsoplysninger, kan eksporteres til et krypteret arkiv og gendannes til andre fremvisere.
  • Forbedret sikkerhed med en valgfri kompatibilitetsindstilling til understøttelse af ældre klienter på fanen Sikkerhed under Indstillinger.
  • Hjælpemarkører via et tilpasset element på værktøjslinjen.
  • Understøttelse af Touch Bar.
  • Administratorer kan nu oprette forbindelse til Mac-computere, der kører ældre versioner af Apple Remote Desktop Client-software, uden at skulle kontrollere, at Indstillinger > Security > "Allow communications with older clients (less secure)" er slået til i admin-appen. Du skal køre Apple Remote Desktop Client 3.9.2 eller nyere på Mac, der kører Apple Remote Desktop.

Nyheder i Apple Remote Desktop Client 3.9.3

Apple Remote Desktop Client 3.9.3 er en opdatering til Mac, der vises eller betjenes fra appen Remote Desktop. Den er tilgængelig som en automatisk softwareopdatering til følgende versioner af disse operativsystemer:

• macOS Sierra 10.12.2 eller senere
  • OS X El Capitan 10.11.6
  • OS X Yosemite 10.10.5

Opdateringen anbefales til alle brugere af Apple Remote Desktop. Den adresserer problemer relateret til kompatibilitet, pålidelighed og brugervenlighed.

Om Apple Remote Desktop Client 3.9.2

Opdateringen adresserer problemer relateret til pålidelighed, brugervenlighed og kompatibilitet og indeholder følgende specifikke ændring:

• Når du betjener en klient-Mac, kan du nu godkende med brugerens lange navn i stedet for kun det korte navn.