Om sikkerhedsindholdet af Xcode 7.3

Dette dokument beskriver sikkerhedsindholdet af Xcode 7.3.

Af hensyn til vores kunders sikkerhed omtaler eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en fuldstændig undersøgelse har fundet sted, og de relevante programrettelser eller versioner er tilgængelige. Hvis du vil læse mere om Apple Produktsikkerhed, kan du gå ind på webstedet Apple Produktsikkerhed.

Du kan finde flere oplysninger om PGP-nøglen til Apple Produktsikkerhed i artiklen Sådan bruges PGP-nøglen til Apple Produktsikkerhed.

Hvor det er muligt, anvendes der CVE-id'er til at henvise til yderligere oplysninger om sikkerhedsproblemer.

Du kan læse om andre sikkerhedsopdateringer i artiklen Apple-sikkerhedsopdateringer.

Xcode 7.3

• otool

Fås til: OS X El Capitan v10.11 og nyere

Effekt: En lokal hacker kan forårsage pludselig programlukning eller kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Flere hukommelseskorruptions-problemer blev rettet gennem bedre hukommelseshåndtering.

CVE-id

CVE-2016-1765 : Proteas fra Qihoo 360 Nirvan Team og Will Estes (@squiffy)

• subversion

Fås til: OS X El Capitan v10.11 og nyere

Effekt: En skadelig server kan potentielt køre vilkårlig kode

Beskrivelse: Sikkerhedsproblemer eksisterede i versioner før 1.7.21, den mest seriøse af disse kan potentielt have ledt til fjernkørsel af kode. Disse blev rettet ved opdatering til version 1.7.22.

CVE-id

CVE-2015-3184 : C. Michael Pilato, CollabNet

CVE-2015-3187 : C. Michael Pilato, CollabNet

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.