Sådan får du et Tech-id

Hvis du vil tilmelde dig eksamener til AppleCare-servicecertificering, skal du have et Tech-id.

Hvad er et Tech-id?

Du skal have et Tech-id for at få adgang til ATLAS (Apple Technical Learning Administration System), som er AppleCare-serviceuddannelsens hjemmeside for onlineuddannelse og andre læringsressourcer. Du skal også have et Tech-id for at få adgang til Global Service Exchange (GSX).

Brug dit Apple-id til at generere et Tech-id

Gå til certifications.apple.com, og log på med dit Apple-id. Dit Tech-id genereres automatisk.

Hvis dit Apple-id ikke understøttes

Hvis du bruger et Apple-id, der er blevet brugt med en anden Apple-tjeneste, f.eks. iTunes eller App Store, får du en meddelelse om, at adgang til din type Apple-id ikke understøttes.

Klik på "Opret et Apple-id", og opret et nyt Apple-id ved hjælp af en e-mailadresse til dit arbejde, som ikke tidligere er blevet brugt i forbindelse med Apple. Når du opretter det nye Apple-id, genereres der automatisk et Tech-id.