Hvordan du får et Tech ID

Du skal bruge et Tech ID for at registrere dig til AppleCare-servicecertificeringseksaminer.

Du skal bruge et Tech ID for at registrere dig til AppleCare-serviceeksaminer hos Pearson VUE.Dit Tech ID bliver også brugt til at spore de eksaminer og kurser, du har gennemført.

Brug dit Apple ID til at oprette et Tech ID

Gå til certifications.apple.com og log på med dit Apple ID. Dit Tech ID bliver automatisk oprettet.

Hvis din type af Apple ID ikke er understøttet

Hvis du bruger et Apple ID som allerede har været brugt med en anden Apple-service, såsom iTunes eller App Store, vil du få en besked om, at adgang for din type af Apple ID ikke er understøttet.

Klik på "Opret et Apple ID" og opret et nyt Apple ID ved at bruge en gyldig e-mailadresse, der ikke før har været brugt med Apple. Efter du har oprettet det nye Apple ID, vil dit Tech ID automatisk blive oprettet.