Ofte stillede spørgsmål om ATLAS

Læs mere om ATLAS (Apple Technical Learning Administration System).

Hvad er ATLAS?

ATLAS (Apple Technical Learning Administration System) er AppleCare-serviceuddannelsens hjemmeside for onlineuddannelse og andre læringsressourcer. Brug ATLAS til at forberede dig til certificeringerne, der er nødvendige for at servicere Apple-produkter.

Hvordan får jeg adgang til ATLAS?

For at tilgå ATLAS skal du have en aktiv Global Service Exchange-konto (GSX) eller købe AppleCares teknikeruddannelse.

• GSX-konti er begrænsede til teknikere, der arbejder hos Apple-autoriserede serviceforhandlere. Hvis du lige har modtaget en GSX-konto, skal du vente 24 timer og derefter gå til hjemmesiden for ATLAS.
  • Apple-autoriserede forhandlere og Apple Online Store sælger AppleCares teknikeruddannelse i mange dele af verden. Besøg registrering til AppleCare Enterprise-support for at registrere dit medlemskab. Når du har registreret dig, skal du vente op til 24 timer og derefter gå til hjemmesiden for ATLAS.

Hvorfor kan jeg ikke se nogen kurser?

Hvis du har registreret dig og ikke ser kurser i ATLAS, er din registrering sikkert stadig under behandling. Vent op til 24 timer efter din registrering, og prøv derefter igen.

Hvordan finder jeg de kurser, jeg har brug for?

Hvis du studerer til en bestemt certificeringseksamen, skal du klikke på menuen Kurser i ATLAS og vælge Valgfag. Klik på det relevante emne i den midterste certificeringskolonne:

• 2018 servicegrundviden til Apple Service-grundeksamenen (SVC-18A)
  • ACMT 2018 til ACMT 2018 Mac-servicecertificeringseksamenen (MAC-18A)
  • ACiT 2018 til eksamenen i ACiT 2018 iOS-servicecertificering (iOS-18A)

Du kan også søge på kurser via produktnavn. Brug søgefeltet i øverste højre hjørne af ATLAS-skærmbilledet.

Hvorfor kan jeg ikke se nogen påkrævede kurser?

Du finder normalt ATLAS-kurser under Valgfag. Hvis du får at vide, at der er et specifikt Påkrævet kursus i ATLAS, så kan du søge på det kursus individuelt.

Hvordan er kurserne organiseret?

ATLAS-kurser er opdelt i kapitler og sider. Kapitler angives med cirkler, der kan ses på den lysegrå statuslinje øverst på skærmen, og sider kan ses i hvert kapitel. Når du har gennemført et kapitel, bliver cirklen grøn. Brug pilene i venstre og højre side for at navigere i kurset.

Hvorfor kan jeg ikke færdiggøre et kursus?

Du skal have gennemgået alle siderne i hvert kursuskapitelS i en session. Hvis du forlader et kapitel, inden du har gennemgået alle sider og gennemført alle handlinger, skal du starte forfra på kapitlet. Et kapitel er desuden ikke gennemført, før alle dets øvelser eller quizzer er færdiggjorte.

Når et kursus er gennemført, vil alle cirklerne på den lysegrå statuslinje øverst på skærmen være grønne. Hvis cirklerne er grønne, men du modtager en fejl, skal du opdatere websiden i browseren. Hvis et kapitel er gult, er det ikke færdiggjort.

Hvorfor kan jeg ikke færdiggøre en quiz?

Hver kursusquiz giver dig besked, når du er færdig. I de fleste tilfælde skal du svare korrekt på alle quizspørgsmål for at færdiggøre quizzen. Hvis du ikke får en meddelelse om færdiggørelse, så prøv at se, om alle spørgsmål er blevet besvaret. Det kan være nødvendigt at opdatere quizsiden og tage quizzen igen.

Hvor kan jeg sende kommentarer eller spørgsmål omkring ATLAS-kurser?

Hvert kursus har et feedbacklink til rapportering om problemer med kursets indhold. Send mere generel feedback eller generelle spørgsmål til svc.trng@apple.com.