Sluk for pakkesignering til SMB 2- og SMB 3-forbindelser

Læs mere om, hvordan du slukker for pakkesignering på din Mac.

I macOS 10.13.4 og nyere er pakkesignering slukket som standard. Pakkesignering til SMB 2- eller SMB 3-forbindelser tændes automatisk efter behov, hvis serveren giver mulighed for det. Instruktionerne i denne artikel vedrører macOS 10.13.3 og tidligere versioner.

Når du bruger en SMB 2- eller SMB 3-forbindelse, er pakkesignering tændt som standard. Tændt eventuelt for pakkesignering, hvis:

• Ydeevnen reduceres, når du opretter forbindelse til en tredjepartsserver.
  • Der ikke kan oprettes forbindelse til en server, som ikke understøtter pakkesignering.
  • Du ikke kan slutte en tredjepartsenhed til din macOS SMB-server.

Hvis du slukker for pakkesignering, gør du SMB-forbindelsen mindre sikker. Sluk kun for pakkesignering, hvis både klient og server har forbindelse til et sikkert netværk.

Sluk for pakkesignering på en macOS-klient

Kontrollér, om din macOS-computer har en fil ved navn /etc/nsmb.conf.

Hvis din macOS-computer har en fil ved navn /etc/nsmb.conf

1. Åbn filen /etc/nsmb.conf.
  2. Angiv "no" for værdien signing_required således:
    [default]
    signing_required=no

3. Gem filen /etc/nsmb.conf.
  4. Afbryd forbindelsen til eventuelle delte SMB-enheder, og genopret den igen, så ændringerne træder i kraft.

Hvis din macOS-computer ikke har en fil ved navn /etc/nsmb.conf

1. Åbn Terminal.
  2. Brug følgende kommandoer for at oprette filen /etc/nsmb.conf, som har en signing_required-værdi, der er indstillet til "no":
    sudo -s
    echo "[default]" >> /etc/nsmb.conf
    echo "signing_required=no" >> /etc/nsmb.conf
    exit

3. Afbryd forbindelsen til eventuelle delte SMB-enheder, og genopret den igen, så ændringerne træder i kraft.

Sluk for pakkesignering på en macOS-computer, der hoster delte SMB-enheder

Følg instruktionerne i macOS eller macOS Server.

I macOS

1. Vælg Apple-menuen > Systemindstillinger, og klik derefter på Deling.
  2. Fjern krydset i feltet Arkivdeling, og luk derefter ruden Deling.
  3. Åbn Terminal, og brug denne kommando:
    sudo defaults write /Library/Preferences/SystemConfiguration/com.apple.smb.server SigningRequired -bool FALSE
  4. Vælg Apple-menuen > Systemindstillinger, og klik derefter på Deling.
  5. Sæt kryds i feltet Arkivdeling, og luk derefter ruden Deling.

I macOS Server

1. Åbn Terminal.
  2. Åbn Terminal, og brug disse kommandoer til at gøre pakkesignering valgfrit for klienter:
    sudo defaults write /Library/Preferences/SystemConfiguration/com.apple.smb.server SigningRequired -bool FALSE

sudo /usr/libexec/smb-sync-preferences