Skjul fotos på iPhone, iPad, iPod touch eller Mac

I Fotos kan du kontrollere, hvilke fotos og videoer der er synlige, og hvilke der er skjult.

Når du skjuler fotos og videoer, flyttes de til albummet Skjult, så de ikke vises i dit bibliotek, i andre album eller i widgetten Fotos på din hjemmeskærm. Med iOS 14 kan du slå albummet Skjult fra, så dine fotos er helt skjulte. Du kan når som helst få vist dine fotos og videoer og slå albummet Skjult til igen.

Sådan skjuler du fotos på iPhone, iPad og iPod touch

1. Åbn Fotos.
  2. Vælg det foto eller den video, der skal skjules.
  3. Tryk på knappen Del , og tryk derefter på Skjul.
  4. Bekræft, at fotoet eller videoen skal skjules.

Vis fotos på iPhone, iPad og iPod touch

På en iPhone eller iPod touch:

1. Åbn Fotos, og tryk på fanen Album.
  2. Rul ned og tryk på Skjult under Hjælpeapps.
  3. Tryk på det foto eller den video, der skal vises.
  4. Tryk på knappen Del , og tryk derefter på Skjul ikke.

På en iPad:

1. Åbn Fotos. Hvis indholdsoversigten er skjult, skal du trykke på symbolet for indholdsoversigten i øverste venstre hjørne.
  2. Rul ned, indtil du ser Skjult under Hjælpeapps.
  3. Tryk på det foto eller den video, der skal vises.
  4. Tryk på knappen Del , og tryk derefter på Skjul ikke.

Find albummet Skjult

På iPhone, iPad og iPod touch er albummet Skjult slået til som standard, men du kan slå det fra. Når du slår albummet Skjult fra, vil fotos og videoer, som du har skjult, ikke være synlige i appen Fotos. Sådan finder du albummet Skjult:

1. Åbn Fotos, og tryk på fanen Album.
  2. Rul ned, og se efter albummet Skjult under Hjælpeapps. Hvis du bruger en iPad, skal du muligvis trykke på symbolet for indholdsoversigten i øverste venstre hjørne og derefter rulle ned, indtil du ser albummet Skjult under Hjælpeapps.

Sådan slår du albummet Skjult fra:

1. Gå til Indstillinger, og tryk på Fotos.
  2. Rul ned, og slå Albummet Skjult fra.

Sådan skjuler du fotos på Mac

1. Åbn Fotos.
  2. Vælg det foto eller den video, der skal skjules.
  3. Ctrl-klik på fotoet, og vælg derefter Skjul foto. Du kan også skjule et billede fra menulinjen ved at vælge Billede > Skjul foto. Eller du kan trykke på Kommando-L for at skjule et foto.
  4. Bekræft, at fotoet eller videoen skal skjules.

Hvis du bruger iCloud-fotos, skjules et foto, der skjules på én enhed, også på dine andre enheder.

Få vist skjulte fotos på Mac

1. Åbn Fotos. På menulinjen skal du vælge Oversigt > Vis fotoalbummet Skjult.
  2. Vælg Skjult i indholdsoversigten.
  3. Vælg det foto eller den video, der skal vises.
  4. Ctrl-klik på fotoet, og vælg derefter Vis fotografi igen. Du kan også vælge Billede > Vis fotografi igen på menulinjen eller trykke på Kommando-L.

Find albummet Skjult

Albummet Skjult er som standard slået fra på Mac. Men du kan når som helst slå det til, så det er lettere at finde fotos eller videoer, som du har skjult. Sådan slår du albummet Skjult til:

1. Åbn Fotos.
  2. Vælg Oversigt > Vis fotoalbummet Skjult.

Når albummet Skjult er slået til, kan du se det i indholdsoversigten under Fotos.