Skjul billeder på din iPhone, iPad, iPod touch eller Mac

Læs mere om, hvordan du skjuler billeder og videoer, så de ikke vises under Øjeblikke, År og Samlinger, men kun vises i albummet Skjult.

På din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åbn appen Fotos.
  2. Vælg det billede eller den video, der skal skjules.
  3. Tryk på  > Skjul.
  4. Bekræft, at billedet eller videoen skal skjules.

På din Mac

1. Åbn Fotos.
  2. Vælg det billede eller den video, der skal skjules.
  3. Ctrl-klik på billedet, og klik derefter på Skjul foto. Du kan også skjule et billede fra menulinjen via Billede > Skjul foto. Eller du kan trykke på Kommando-L for at skjule et billede.
  4. Bekræft, at billedet eller videoen skal skjules.

Hvis du bruger dit iCloud-fotobibliotek, skjules et billede, der skjules på én enhed, også på dine andre enheder.

Hvis du har iOS 10 eller tidligere eller macOS Sierra eller tidligere, kan du stadig se dine skjulte billeder eller videoer i de album, du har oprettet.

Sådan får du vist skjulte billeder

Følg disse trin for igen at få vist skjulte billeder og videoer under Øjeblikke, År og Samlinger:

På din iPhone, iPad eller iPod touch:

1. Åbn appen Fotos, og gå til fanen Album.
  2. Tryk på albummet Skjult.
  3. Vælg det billede eller den video, der skal vises.
  4. Tryk på  > Skjul ikke.

På din Mac:

1. Åbn Fotos, gå til menulinjen, og klik på Oversigt > Vis skjulte fotoalbum.
  2. Åbn visningen Album, og åbn derefter albummet Skjult.
  3. Vælg det billede eller den video, der skal vises.
  4. Ctrl-klik på billedet.
  5. Klik på Vis fotografi igen.