Skjul fotos på iPhone, iPad, iPod touch eller Mac

Læs mere om, hvordan du skjuler fotos og videoer, så de ikke vises under Øjeblikke, År og Samlinger, men kun vises i albummet Skjult.

Sådan skjuler du fotos på iPhone, iPad og iPod touch

1. Åbn appen Fotos.
  2. Vælg det foto eller den video, der skal skjules.
  3. Tryk på del-symbol > Skjul.
  4. Bekræft, at fotoet eller videoen skal skjules.

Sådan skjuler du fotos på Mac

1. Åbn Fotos.
  2. Vælg det foto eller den video, der skal skjules.
  3. Kontrol-klik på fotoet, og vælg derefter Skjul foto. Du kan også skjule et foto fra menulinjen, når du vælger Billede > Skjul foto på menulinjen. Eller du kan trykke på Kommando-L for at skjule et foto.
  4. Bekræft, at fotoet eller videoen skal skjules.

Hvis du bruger iCloud-fotos, skjules et foto, der skjules på én enhed, også på dine andre enheder.

Hvis du har iOS 10 eller tidligere eller macOS Sierra eller tidligere, kan du stadig se dine skjulte fotos eller videoer i de album, du har oprettet.

Sådan viser du dine fotos

Følg disse trin for igen at få vist skjulte fotos og videoer under Øjeblikke, År og Samlinger:

På din iPhone, iPad eller iPod touch:

1. Åbn appen Fotos, og gå til fanen Album.
  2. Rul til bunden, og tryk på Skjult under Andre album.
  3. Vælg det foto eller den video, der skal vises.
  4. Tryk på del-symbol > Vis.

På din Mac:

1. Åbn Fotos. På menulinjen skal du vælge Oversigt > Vis fotoalbummet Skjult.
  2. Vælg Skjult i venstre indholdsoversigt.
  3. Vælg det foto eller den video, der skal vises.
  4. Kontrol-klik på fotoet, og vælg derefter Vis fotografi igen. Du kan også vælge Billede > Vis fotografi igen på menulinjen eller trykke på Kommando-L.