Brug af Påmindelser på iPhone, iPad eller iPod touch

Brug Påmindelser til projekter, indkøb og alt andet, du har brug for at holde styr på. Og med iCloud kan du holde dine påmindelser opdateret på tværs af alle dine enheder.

Påmindelser for kommende ferier.

Sådan tilføjes en påmindelse

1. Åbn appen Påmindelser.
  2. Tryk på plussymbolet på din liste over påmindelser.
  3. Indtast påmindelsen.
    Ferietjekliste, herunder Send flyplan til Justin, find en til at se efter huset og find hundekennel.
  4. Hvis du vil tilføje detaljer som klokkeslæt eller et sted, hvor du vil påmindes, skal du trykke på infosymbolet.
  5. Tryk på OK.

Påmindelse udført

Du kan markere en påmindelse som udført ved at trykke på den tomme cirkel ved siden af den. Tryk på Vis færdige på listen over påmindelser for at få vist påmindelser, der er markeret som udført.

Ferietjekliste viser to udførte punkter.

Hvis du vil slette en påmindelse, skal du trykke på Rediger øverst på listen, trykke på minussymbolet og derefter trykke på Slet.

Hvis du får en meddelelse om en påmindelse på din låste skærm, skal du skubbe til venstre på påmindelsen og trykke på Vis. Tryk derefter på Marker som færdig.

Vælg, hvordan du vil modtage påmindelser

Skal du mindes om at hente dit tøj på renseriet klokken 10.00? Med Påmindelser kan du indstille meddelelser, der giver dig besked, når du skal huske noget på et bestemt tidspunkt, eller når du ankommer eller forlader et sted, f.eks. dit hjem eller arbejde.

Sådan indstilles et tidspunkt

1. Åbn appen Påmindelser.
  2. Tryk på en påmindelse, og tryk derefter på infosymbolet til højre for påmindelsen.
  3. Slå Påmind mig på en dag til, og tryk derefter på en dato ved siden af Alarm.
  4. Indstil en dato og et klokkeslæt for påmindelsen.
    Oplysninger for ny påmindelse om bagage.
  5. Tryk på OK.

Sådan indstilles et sted

1. Åbn appen Påmindelser.
  2. Tryk på en påmindelse, og tryk derefter på infosymbolet til højre for din påmindelse.
  3. Slå Påmind mig på et sted til, og tryk derefter på Lokalitet.
  4. Søg efter eller indtast den adresse, hvor du vil modtage påmindelsen. Du kan også bruge din aktuelle lokalitet.
  5. Vælg, om du vil modtage en påmindelse, når du forlader eller ankommer til den pågældende lokalitet.
    Lokalitet, der viser John Appleseeds arbejdsplads.
  6. Træk den sorte prik på cirklen indad eller udad for at ændre omkredsen af påmindelsesområdet.
  7. Tryk på Oplysninger for at vende tilbage til det forrige skærmbillede, og tryk derefter på OK.

Hvis du vil modtage lokalitetsbaserede påmindelser, skal du sørge for, at Lokalitetstjenester er slået til, og at din enhed understøtter funktionen.

Lokalitetsbaserede påmindelser er tilgængelige i iOS 8 og nyere versioner på iPhone 4 og nyere modeller, iPad Pro (Wi-Fi + Cellular), iPad (4. generation Wi-Fi + Cellular), iPad Air og nyere (Wi-Fi + Cellular), iPad mini 4 (Wi-Fi + Cellular) og iPod touch (6. generation).

Sådan får du Siri til at påminde dig

Du kan bede Siri om at oprette en påmindelse for dig. Her er et par eksempler:

• "Mind mig om at tjekke mail, når jeg kommer hjem."
  • "Mind mig om at handle, når jeg går herfra."
  • "Mind mig om at ringe til Jane i morgen klokken 15.00."

Hvis du giver Siri adressen til dit arbejde eller dit hjem, kan du gøre dine anmodninger personlige, f.eks. "mind mig om at ringe til min kone, når jeg kommer hjem".

1. Gå til Kontakter > Mit kort, og tilføj derefter din arbejds- eller hjemmeadresse.
    John Appleseeds kontaktoplysninger.
  2. Gå til Indstillinger > Siri & søgning, og tryk derefter på Mine oplysninger. Tryk på dit kontaktkort for at føje det til Mine oplysninger.
    Johns oplysninger.

Siri bruger Lokalitetstjenester, når påmindelsen har brug for at kende din lokalitet. Siri er ikke tilgængelig på alle sprog, i alle lande og områder. Læs mere om, hvilke Siri-funktioner der understøttes i de enkelte lande og områder.

Tilføj en påmindelse fra en anden app

Mind dig selv om at gå tilbage til et websted, et sted på et kort eller noget andet i en anden app, mens du bruger den pågældende app, uden at skifte til Påmindelser. Sådan gør du:

• Sig til Siri: "Mind mig om det senere".
  • Tryk på symbolet for Del i den app, som du vil oprette en påmindelse for, og tryk derefter på Påmindelser.
    Påmindelse om at ringe til Joe for at fortælle, at vi er landet.

Når du bliver påmindet eller åbner Påmindelser, kan du skifte til den app, som du oprettede påmindelsen for, ved at trykke på appens symbol til højre for påmindelsen.

Ring tilbage senere

Kan du ikke besvare et opkald lige nu? Når du får et opkald, skal du trykke på Påmind mig og vælge, hvornår du vil mindes om at ringe tilbage til den pågældende person.

Organiser dine påmindelser

Vil du opdele dine påmindelser i kategorier som arbejde, privat eller skole? Opret en liste over påmindelser for at holde styr på tingene. Du kan skifte mellem listerne ved at trykke på navnet på listen over påmindelser eller skubbe ned fra toppen af listen over påmindelser.

Sådan opretter du en ny liste over påmindelser

1. Åbn appen Påmindelser.
  2. Skub ned fra toppen af en liste over påmindelser, og tryk derefter på plussymbolet.
  3. Tryk på Liste, og vælg den konto, som du vil føje listen til.
  4. Navngiv listen, og vælg en farve.
  5. Tryk på OK.

Sådan flyttes påmindelser til en ny liste

1. Åbn appen Påmindelser.
  2. Gå til en liste over påmindelser, og tryk på en påmindelse.
  3. Tryk på infosymbolet, eller skub til venstre på påmindelsen, og tryk derefter på Mere.
  4. Tryk på Liste, og vælg den liste, som du vil føje påmindelsen til.
  5. Tryk på OK.

Sådan deles en liste over påmindelser

1. Åbn appen Påmindelser.
  2. Tryk på den liste, som du vil dele, og tryk derefter på Rediger > Deling.
    Ferietjekliste
  3. Tryk på Tilføj person, og indtast personens e-mailadresse. Du kan dele en liste over påmindelser med alle, der er logget på iCloud.
  4. Tryk på OK, når du er færdig.

Når en person har accepteret din invitation til at dele en liste, kan I begge tilføje, slette og markere punkter på listen som udført. Familiemedlemmer kan også dele en liste, hvis de indstiller Familiedeling

Meddelelser, som du indstiller for dine påmindelser, deles ikke med andre.

Indstil Påmindelser med iCloud

Du kan bruge iCloud til at opdatere dine påmindelser på tværs af alle dine enheder. Hvis du vil bruge Påmindelser med iCloud, skal du gå til Indstillinger > iCloud, og slå Påmindelser til. Du kan få vist dine Påmindelser på alle de Apple-enheder, som du er logget på med samme Apple-id.

Læs mere om andre iOS-funktioner