Denne artikel er blevet arkiveret og opdateres ikke længere af Apple.

Om opdatering 1.0 til USB-C Multiport-mellemstik

Opdatering 1.0 til USB-C Multiport-mellemstik forbedrer kompatibiliteten og pålideligheden af dit Apple USB-C Digital AV Multiport-mellemstik eller Apple USB-C VGA Multiport-mellemstik. Opdateringen anbefales til alle brugere.

Forberedelse til opdateringen

1. Denne opdatering kræver OS X El Capitan v10.11.4. Brug Mac App Store eller Softwareopdatering for at få den nyeste version af OS X.

2. Slut USB-C Multiport-mellemstikket til USB-C-porten på din Mac. Sørg for, at dit USB-C-opladerkabel er sluttet til mellemstikket og sluttet til en strømkilde ved hjælp af USB-C-strømforsyningen.

3. Fjern alle eksterne enheder (f.eks. skærme, USB-stik og harddiske) og de kabelforbundne netværksforbindelser fra USB-C Multiport-mellemstikket.

Installer opdateringen

1. Når du har tilsluttet mellemstikket, viser opdateringsprogrammet to muligheder som en besked i øverste højre hjørne på skærmen: Installer og Ikke nu. Klik på Installer.

2. Følg vejledningen på skærmen for at installere opdateringen.

3. Når installationen er fuldført, skal du klikke på knappen Genstart.

Din MacBook genstarter, og Apple-logoet og statuslinjen vises. Din Mac opdaterer derefter USB-C Multiport-mellemstikket. Det tager flere minutter, før opdateringen er fuldført.

Når opdateringen er fuldført, genstarter din Mac til OS X.

Vigtigt: Sluk ikke computeren, og afbryd ikke forbindelsen til mellemstikket under denne opdatering.

Bekræft opdateringen

Når din MacBook er genstartet, kan du bekræfte, at opdateringen af USB-C Multiport-mellemstikket lykkedes:

1. Klik på Apple-menuen, og vælg Om denne Mac.

2. Klik på Systemrapport. Vinduet Oplysninger om system vises.

3. Vælg USB under Hardware i venstre side af vinduet.

4. Klik på navnet på dit USB-C Multiport-mellemstik under USB-enhedstræet.

5. Oplysningerne om mellemstikket vises i feltet nederst til højre. Hvis tallet ved siden af Version er 2.33, lykkedes opdateringen.