Find indhold med lydbeskrivelser i iTunes Store

Se, hvordan du finder film i iTunes Store, der har lydbeskrivelser.

På din Mac eller pc

1. Åbn iTunes.
  2. Klik på iTunes Store.
  3. Brug søgelinjen øverst til højre for at finde en specifik film. Eller indtast "AD", "lydbeskrivelse", "lydbeskrivelser", "videobeskrivelse" eller "videobeskrivelser" for at se alle film med lydbeskrivelser.
  4. I højre side af vinduet kan du klikke på Film for at indsnævre søgningen.
  5. Klik på en film for at gå til filmens beskrivelsesside.
  6. Se efter symbolet for lydbeskrivelser  under prisknapperne.

Hvis du vil se oplysninger om de tilgængelige sprog til lydbeskrivelser, skal du rulle ned til bunden af filmens beskrivelsesside og finde afsnittet Sprog.

På din iPhone, iPad og iPod touch

1. Åbn appen iTunes Store.
  2. Tryk på Søg nederst på skærmen for at finde en specifik film. Eller indtast "AD", "lydbeskrivelse", "lydbeskrivelser", "videobeskrivelse" eller "videobeskrivelser" for at se alle tilgængelige titler med lydbeskrivelser.
  3. Tryk på en film for at gå til filmens beskrivelsesside
  4. Se efter symbolet for lydbeskrivelser  øverst på filmens beskrivelsesside.

Rul ned til bunden af emnets produktside, og find afsnittet Sprog for at få oplysninger om de tilgængelige sprog til lydbeskrivelser.

På dit Apple TV

1. Gå til Indstillinger > Generelt > Tilgængelighed.
  2. Slå Lydbeskrivelser til.
  3. Åbn appen film i iTunes.
  4. Gå til eller søg efter en film.
  5. Se efter symbolet for lydbeskrivelser  på filmens beskrivelsesside.

Skub nedad på fjernbetjeningen for at gå til bunden af en films beskrivelsesside. Kig i sektionerne Sprog og Tilgængelighed efter oplysninger om de sprog, hvor lydbeskrivelser er tilgængelige.

På dit smart-tv med Apple TV App

1. Åbn Apple TV App.
  2. Gå til Film øverst på skærmen. Eller gå til Søg for at finde en specifik film.
  3. Se efter symbolet for lydbeskrivelser  på filmens beskrivelsesside.

Rul ned til bunden af filmens beskrivelsesside, og find afsnittene Sprog og Tilgængelighed for at få oplysninger om de tilgængelige sprog til lydbeskrivelser.

Læs mere

Tilgængeligheden af lydbeskrivelser afhænger af land og område.

Læs, hvordan du kan slå lydbeskrivelser til på forskellige enheder på følgende måde:

Noget indhold i iTunes Store har også undertekster til døve og hørehæmmede. Læs, hvordan du finder indhold med undertekster.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.