Find indhold med lydbeskrivelser i iTunes Store

Se, hvordan du finder film i iTunes Store, der har lydbeskrivelser.

På din Mac eller pc

1. Åbn iTunes.
  2. Klik på iTunes Store.
  3. Skriv en bestemt titel eller et bestemt søgeord i søgefeltet øverst til højre. Du kan også indtaste "AD", "lydbeskrivelse", "lydbeskrivelser", "videobeskrivelse" eller "videobeskrivelser" for at se alle tilgængelige titler med lydbeskrivelser.
  4. Klik på Film i kolonnen til højre i vinduet.
  5. Når du har fundet noget, du gerne vil se, skal du klikke på det. Se efter symbolet for lydbeskrivelser  på produktsiden for emnet, der kan ses under prisknapperne.

Rul nul til bunden af emnets produktside, og find oplysninger om de tilgængelige sprog til lydbeskrivelser i sektionen Sprog.

På din iPhone, iPad og iPod touch

1. Åbn appen iTunes Store.
  2. Tryk på Søg i navigationsmenuen nederst på skærmen.
  3. Skriv en bestemt filmtitel eller et søgeord i søgelinjen øverst på skærmen. Du kan også indtaste "AD", "lydbeskrivelse", "lydbeskrivelser", "videobeskrivelse" eller "videobeskrivelser" for at se alle tilgængelige titler med lydbeskrivelser.
  4. Når du finder noget, du gerne vil se, skal du trykke på det. Se efter symbolet for lydbeskrivelser  på produktsiden for emnet, der kan ses under dets billede.

Rul nul til bunden af emnets produktside, og find oplysninger om de tilgængelige sprog til lydbeskrivelser i sektionen Sprog.

På dit Apple TV

1. Gå til Indstillinger > Generelt > Tilgængelighed.
  2. Slå Lydbeskrivelser til.
  3. Åbn appen film i iTunes.
  4. Gå til eller søg efter en film.
  5. På siden med beskrivelse af filmen vises der et symbol for lydbeskrivelser , hvis lydbeskrivelser understøttes.

Skub ned på fjernbetjeningen for at gå til bunden af et emnes produktside. Kig i sektionerne Sprog og Tilgængelighed efter oplysninger om de sprog, hvor lydbeskrivelser er tilgængelige.

Læs mere

Tilgængeligheden af lydbeskrivelser afhænger af land og område.

Læs, hvordan du kan slå lydbeskrivelser til på forskellige enheder på følgende måde:

Noget indhold i iTunes Store har også undertekster til døve og hørehæmmede. Læs, hvordan du finder indhold med undertekster.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.