Sådan finder du indhold med lydbeskrivelser i Apple TV-appen eller iTunes Store

Læs mere om, hvordan du finder film, der har lydbeskrivelser, i Apple TV-appen eller iTunes Store.

På din iPhone, iPad og iPod touch

1. Åbn appen iTunes Store.
  2. Tryk på Søg nederst på skærmen for at finde en specifik film. Eller indtast "AD", "lydbeskrivelse", "lydbeskrivelser", "videobeskrivelse" eller "videobeskrivelser" for at se alle tilgængelige titler med lydbeskrivelser.
  3. Tryk på en film for at gå til filmens beskrivelsesside
  4. Se efter symbolet for lydbeskrivelser  øverst på filmens beskrivelsesside.

Rul ned til bunden af emnets produktside, og find afsnittet Sprog for at få oplysninger om de tilgængelige sprog til lydbeskrivelser.

På Mac

1. Åbn Apple TV-appen.
  2. Brug søgelinjen øverst til højre for at finde en specifik film.
  3. Klik på en film for at gå til filmens beskrivelsesside.
  4. Se efter symbolet for lydbeskrivelser  under beskrivelsen.

Hvis du vil se oplysninger om de tilgængelige sprog til lydbeskrivelser, skal du rulle ned til bunden af filmens beskrivelsesside og finde afsnittet Sprog.

På din pc

1. Åbn iTunes til Windows.
  2. Klik på iTunes Store.
  3. Brug søgelinjen øverst til højre for at finde en specifik film. Eller indtast "AD", "lydbeskrivelse", "lydbeskrivelser", "videobeskrivelse" eller "videobeskrivelser" for at se alle film med lydbeskrivelser.
  4. I højre side af vinduet kan du klikke på Film for at indsnævre søgningen.
  5. Klik på en film for at gå til filmens beskrivelsesside.
  6. Se efter symbolet for lydbeskrivelser  under prisknapperne.

Hvis du vil se oplysninger om de tilgængelige sprog til lydbeskrivelser, skal du rulle ned til bunden af filmens beskrivelsesside og finde afsnittet Sprog.

På dit Apple TV

1. Gå til Indstillinger > Generelt > Tilgængelighed.
  2. Slå Lydbeskrivelser til.
  3. Åbn Apple TV-appen.
  4. Søg efter en film.
  5. Se efter symbolet for lydbeskrivelser  på filmens beskrivelsesside.

Skub nedad på fjernbetjeningen for at gå til bunden af en films beskrivelsesside. Kig i sektionerne Sprog og Tilgængelighed efter oplysninger om de sprog, hvor lydbeskrivelser er tilgængelige.

På dit smart-tv eller din streamingenhed

1. Åbn Apple TV-appen.
  2. Gå til Film øverst på skærmen. Eller gå til Søg for at finde en specifik film.
  3. Se efter symbolet for lydbeskrivelser  på filmens beskrivelsesside.

Rul ned til bunden af filmens beskrivelsesside, og find afsnittene Sprog og Tilgængelighed for at få oplysninger om de tilgængelige sprog til lydbeskrivelser.

Læs mere

Tilgængeligheden af lydbeskrivelser afhænger af land og område.

Læs, hvordan du kan slå lydbeskrivelser til på forskellige enheder på følgende måde:

Noget indhold i Apple TV-appen eller iTunes Store har også undertekster til døve og hørehæmmede. Læs, hvordan du finder indhold med undertekster.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.