Kontroller, om film og tv-udsendelser har tilgængelighedsfunktioner i Apple TV-appen

Film og tv-udsendelser med tilgængelighedsfunktioner er mærket med AD for lydbeskrivelser, CC for closed captions og SDH for undertekster for døve og hørehæmmede.

På din iPhone, iPad og iPod touch

1. Åbn Apple TV-appen.
  2. Tryk på Søg, og indtast navnet på en film eller tv-udsendelse.
  3. Tryk på filmen eller tv-udsendelsen for at gå til beskrivelsessiden.
  4. Se efter closed captions (CC), undertekster for døve og hørehæmmede (SDH) eller lydbeskrivelser (AD).
    Tilgængelighedsfunktioner i Apple TV-appen på iPhone

Hvis du vil se, hvilke sprog der er tilgængelige med hver tilgængelighedsfunktion, skal du rulle til sektionen Sprog nederst på beskrivelsessiden.

På Mac

1. Åbn Apple TV-appen.
  2. Brug søgelinjen øverst til højre for at finde en specifik film eller tv-udsendelse.
  3. Klik på en film eller tv-udsendelse for at gå til beskrivelsessiden.
  4. Under beskrivelsen skal du se efter closed captions (CC), undertekster for døve og hørehæmmede (SDH) eller lydbeskrivelser (AD).
    Tilgængelighedsfunktioner i Apple TV-appen på Mac

Hvis du vil se, hvilke sprog der er tilgængelige med hver tilgængelighedsfunktion, skal du rulle til sektionen Sprog nederst på beskrivelsessiden.

På din pc i iTunes Store

1. Åbn iTunes til Windows.
  2. Klik på Store.
  3. Brug søgelinjen øverst til højre for at finde en specifik film eller tv-udsendelse.
  4. I højre side af vinduet kan du klikke på Film eller Tv-udsendelser.
  5. Klik på en film eller tv-udsendelse for at gå til beskrivelsessiden.
  6. Under prisen skal du se efter closed captions (CC), undertekster for døve og hørehæmmede (SDH) eller lydbeskrivelser (AD).

Hvis du vil se, hvilke sprog der er tilgængelige med hver tilgængelighedsfunktion, skal du rulle til sektionen Sprog nederst på beskrivelsessiden.

På dit Apple TV

1. Gå til Indstillinger > Generelt > Tilgængelighed.
  2. Slå Lydbeskrivelser til.
  3. Åbn Apple TV-appen.
  4. Søg efter en film eller en tv-udsendelse.
  5. På filmens beskrivelsesside skal du se efter closed captions (CC), undertekster for døve og hørehæmmede (SDH) eller lydbeskrivelser (AD).
    Tilgængelighedsfunktioner i Apple TV-appen på Apple TV

Hvis du vil se, hvilke sprog der er tilgængelige med hver tilgængelighedsfunktion, skal du rulle til sektionerne Sprog og Tilgængelighed nederst på beskrivelsessiden.

På dit smart-tv eller din streamingenhed

1. Åbn Apple TV-appen.
  2. Gå til Film eller Tv-udsendelser øverst på skærmen. Du kan også gå til Søg for at finde en bestemt film eller tv-udsendelse.
  3. På beskrivelsessiden skal du se efter closed captions (CC), undertekster for døve og hørehæmmede (SDH) eller lydbeskrivelser (AD).

Hvis du vil se, hvilke sprog der er tilgængelige med hver tilgængelighedsfunktion, skal du rulle til sektionerne Sprog og Tilgængelighed nederst på beskrivelsessiden.

Læs mere

Tilgængeligheden af tilgængelighedsfunktioner varierer efter land og område.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.