Sikkerhedsindholdet i iOS 9.2.1

I dette dokument beskrives sikkerhedsindholdet i iOS 9.2.1.

Af hensyn til vores kunders sikkerhed omtaler eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en fuldstændig undersøgelse har fundet sted, og de relevante programrettelser eller versioner er tilgængelige. Hvis du vil læse mere om Apple Produktsikkerhed, kan du gå ind på webstedet Apple Produktsikkerhed.

Du kan finde flere oplysninger om PGP-nøglen til Apple Produktsikkerhed i artiklen Sådan bruges PGP-nøglen til Apple Produktsikkerhed.

Hvor det er muligt, anvendes der CVE-id'er til at henvise til yderligere oplysninger om sikkerhedsproblemer.

Du kan læse om andre sikkerhedsopdateringer i artiklen Apple-sikkerhedsopdateringer.

iOS 9.2.1

• Diskbilleder

Fås til: iPhone 4s, iPod touch (5. generation) og iPad 2 samt nyere modeller af disse enheder

Effekt: En lokal bruger kan muligvis køre vilkårlig kode med kernerettigheder

Beskrivelse: Der var et problem med beskadiget hukommelse ved parsing af diskbilleder. Problemet er løst ved forbedret håndtering af hukommelsen.

CVE-id

CVE-2016-1717: Frank Graziano fra Yahoo! Pentest Team

• IOHIDFamily

Fås til: iPhone 4s, iPod touch (5. generation) og iPad 2 samt nyere modeller af disse enheder

Effekt: En lokal bruger kan muligvis køre vilkårlig kode med kernerettigheder

Beskrivelse: Der var et problem med beskadiget hukommelse i en IOHIDFamily-API. Problemet er løst ved forbedret håndtering af hukommelsen.

CVE-id

CVE-2016-1719: Ian Beer fra Google Project Zero

• IOKit

Fås til: iPhone 4s, iPod touch (5. generation) og iPad 2 samt nyere modeller af disse enheder

Effekt: En lokal bruger kan muligvis køre vilkårlig kode med kernerettigheder

Beskrivelse: Der var et problem med beskadiget hukommelse, som er løst ved forbedret hukommelsesbehandling.

CVE-id

CVE-2016-1720: Ian Beer fra Google Project Zero

• Kernel

Fås til: iPhone 4s, iPod touch (5. generation) og iPad 2 samt nyere modeller af disse enheder

Effekt: En lokal bruger kan muligvis køre vilkårlig kode med kernerettigheder

Beskrivelse: Der var et problem med beskadiget hukommelse, som er løst ved forbedret hukommelsesbehandling.

CVE-id

CVE-2016-1721: Ian Beer fra Google Project Zero og Ju Zhu fra Trend Micro

• libxslt

Fås til: iPhone 4s, iPod touch (5. generation) og iPad 2 samt nyere modeller af disse enheder

Effekt: Et besøg på et skadeligt websted kan medføre kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Der var et typeforvekslingsproblem i libxslt. Problemet er løst ved forbedret håndtering af hukommelsen.

CVE-id

CVE-2015-7995: puzzor

• syslog

Fås til: iPhone 4s, iPod touch (5. generation) og iPad 2 samt nyere modeller af disse enheder

Effekt: En lokal bruger kan muligvis køre vilkårlig kode med rodrettigheder

Beskrivelse: Der var et problem med beskadiget hukommelse, som er løst ved forbedret hukommelsesbehandling.

CVE-id

CVE-2016-1722: Joshua J. Drake og Nikias Bassen fra Zimperium zLabs

• WebKit

Fås til: iPhone 4s, iPod touch (5. generation) og iPad 2 samt nyere modeller af disse enheder

Effekt: Et besøg på et skadeligt websted kan medføre kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Der var flere problemer med beskadiget hukommelse i WebKit. Problemerne er løst ved forbedret hukommelsesstyring.

CVE-id

CVE-2016-1723: Apple

CVE-2016-1724: Apple

CVE-2016-1725: Apple

CVE-2016-1726: Apple

CVE-2016-1727: Apple

• WebKit CSS

Fås til: iPhone 4s, iPod touch (5. generation) og iPad 2 samt nyere modeller af disse enheder

Effekt: Websteder kan vide, om brugeren har besøgt en givet henvisning

Beskrivelse:: Der var et fortrolighedsproblem med håndtering af CSS-vælgeren "a:visited button" ved vurdering af højden på elementet, den ligger i. Dette er løst ved forbedret godkendelse.

CVE-id

CVE-2016-1728: en anonym anmelder, der koordineres via Joe Vennix

• WebSheet

Fås til: iPhone 4s, iPod touch (5. generation) og iPad 2 samt nyere modeller af disse enheder

Effekt: En skadelig tvungen portal kan muligvis få adgang til brugerens cookies

Beskrivelse: Der var et problem, der gjorde det muligt for nogle tvungne portaler at læse eller skrive til cookies. Problemet er løst ved hjælp af et isoleret cookielager for alle tvungne portaler.

CVE-id

CVE-2016-1730: Adi Sharabani og Yair Amit fra Skycure

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.