Hvis du ser en fejl i iTunes på din Mac-computer eller pc

Når du bruger iTunes på din Mac-computer eller pc, kan der blive vist en fejlkode eller en advarsel. De fleste problemer kan løses med følgende trin.

Kontroller beskeden for trin

Nogle fejlkoder og advarsler har en Flere oplysninger-knap. Klik på knappen for at læse, hvad du skal gøre først.

Sådan opdaterer du iTunes

Hent den nyeste version af iTunes til computeren.

Kontroller indstillingerne og sikkerhedssoftwaren

Det kan være nødvendigt at ændre dine indstillinger eller opdatere sikkerhedssoftwaren, hvis det er årsagen til problemet.

Genstart

Sluk computeren, og tænd den igen. Hvis beskeden vises, når du tilslutter din iPhone, iPad eller iPod touch, skal du genstarte iOS-enheden og computeren.

Hvis fejlkoden eller advarslen stadig vises

Find problemet nedenfor, eller slå fejlkoden eller advarslen op for at finde ud af, hvad du skal gøre.

Hvis du ikke kan opdatere eller gendanne din iPhone, iPad eller iPod

Slå fejlkoden op, og følg de trin, der linkes til.

Hvis iTunes ikke genkender enheden

Hvis du ikke kan synkronisere iOS-enheden eller overføre indhold

Opdater din iPhone, iPad eller iPod, prøv derefter igen at synkronisere med et USB-kabel eller via Wi-Fi. Hvis du ikke kan synkronisere, skal du kontrollere din USB- eller Wi-Fi-forbindelse.

Ved brug af USB:

1. Slut iOS-enheden til computeren med det kabel, der fulgte med enheden.
  2. Kontroller, at det kun er iOS-enheden, tastaturet og musen, der er sluttet til computeren. Afbryd alle andre USB-enheder.
  3. I iTunes skal du søge efter symbolet for din enhed. Hvis du kan se symbolet , skal du kontrollere forbindelsen. Hvis du ikke kan se symbolet, , kan du prøve disse trin for at oprette forbindelse.

Ved brug af Wi-Fi:

1. Prøv at synkronisere med USB i stedet for Wi-Fi. Læs mere om, hvordan du opretter forbindelse til Wi-Fi med din iOS-enhedMac-computer eller pc.
  2. Sørg for, at alle dine enheder er på det samme Wi-Fi-netværk.

Hvis du ikke kan gennemse iTunes Store

1. Sørg for, at enhederne kan oprette forbindelse til internettet. Læs mere om, hvordan du opretter forbindelse på din iPhone, iPad, iPod, Mac-computer eller pc.
  2. Prøv disse trin for at oprette forbindelse til iTunes Store.

Hvis du ikke kan downloade køb fra iTunes

Fjern det cachelagrede downloadarkiv. Prøv derefter at downloade købet igen.

Få mere hjælp

Hvis du stadig får vist en fejlkode eller advarsel, kan du slå den op for at læse mere om, hvordan du løser problemet. Du kan også kontakte os.

Få hjælp med dit Apple-id.

iTunes-funktionerne kan variere, afhængigt af land eller område.