Visning af fejl i Finder eller iTunes på din computer

Når du bruger iTunes på din Mac eller pc eller Finder i macOS Catalina til at synkronisere arkiver mellem dine enheder, kan du få vist en fejlkode eller en advarselsmeddelelse. De fleste problemer kan løses med følgende trin.

Kontroller beskeden for trin

Nogle fejlkoder og advarsler har en Flere oplysninger-knap. Klik på knappen for at læse, hvad du skal gøre først.

Opdater computeren eller iTunes

Installer opdateringer til din Mac-computer. Hvis du bruger macOS Mojave eller en tidligere version eller en Windows-computer, skal du hente den nyeste version af iTunes til din computer eller hente opdateringer fra Microsoft

Kontroller indstillingerne og sikkerhedssoftwaren

Du skal måske ændre dine indstillinger eller opdatere din sikkerhedssoftware (f.eks. antivirus, firewall eller malware-blokeringssoftware), hvis det giver problemer.

Genstart

Sluk computeren, og tænd den igen. Hvis meddelelsen vises, når du tilslutter din iPhone, iPad eller iPod touch, skal du genstarte både din enhed og din computer.

Hvis fejlkoden eller advarslen stadig vises

Du kan finde fejlkoden eller advarslen for at finde ud af, hvad du skal gøre. Du kan også kontakte os.