Hvis du ser en fejl i iTunes på din Mac-computer eller pc

Når du bruger iTunes på din Mac eller pc, vises der måske en fejlkode eller en advarsel. De fleste problemer kan løses med følgende trin.

Kontroller beskeden for trin

Nogle fejlkoder og advarsler har en Flere oplysninger-knap. Klik på knappen for at læse, hvad du skal gøre først.

Opdater iTunes

Hent den nyeste version af iTunes til computeren.

Kontroller indstillingerne og sikkerhedssoftwaren

Du skal måske ændre dine indstillinger eller opdatere din sikkerhedssoftware (f.eks. antivirus, firewall eller malware-blokeringssoftware), hvis det giver problemer.

Genstart

Sluk computeren, og tænd den igen. Hvis beskeden vises, når du tilslutter din iPhone, iPad eller iPod touch, skal du genstarte iOS-enheden og computeren.

Hvis fejlkoden eller advarslen stadig vises

Du kan finde fejlkoden eller advarslen for at finde ud af, hvad du skal gøre. Du kan også kontakte os.