Brug af Tilgængelighed til styring af flere Apple-enheder fra en enkelt enhed

Du kan indstille eller deaktivere en funktion i Knapbetjening*, så du med en enkelt enhed kan styre alle dine andre enheder. Styr f.eks. din Mac eller dit Apple TV direkte fra din iPhone.

Knapbetjening på Mac og iOS

Sådan kommer du i gang

Inden du går i gang, skal du vælge den mest praktiske af dine Apple-enheder som din primære styreenhed. Vælg f.eks. den, som du normalt har i nærheden såsom din iPhone eller iPad.

Hvis du ikke allerede har gjort det, skal du derefter indstille Knapbetjening på den valgte enhed.

* Knapbetjening, der er en tilgængelighedsfunktion, gør det muligt at indstille en eller flere fysiske, tilknyttede knapper, der kan vælge elementer på skærmen, f.eks. appen Mail. Konfigurer derefter knapperne til at udføre handlinger for de valgte elementer. Læs mere om Knapbetjening.

Sådan indstiller du funktionen

Når du har valgt en enhed som din styreenhed og indstillet den med Knapbetjening, skal du følge disse trin:

1. Slut alle dine enheder til det samme Wi-Fi-netværk. (Har du brug for hjælp til din iOS-enhedMac eller dit Apple TV?)
  2. Log ind på iCloud med det samme Apple-id på hver enkelt enhed.
  3. Vælg en enhed, der skal styres. Sådan gør du:
    • Hvis du bruger en iPhone, en iPad eller et Apple TV, skal du vælge Enhed i menuen til Knapbetjening. Vælg derefter Brug anden enhed, og vælg en enhed, der skal styres.
      Vælg
    • Hvis du bruger en Mac, skal du vælge Enheder i panelet Hjem til Knapbetjening og derefter vælge en enhed, der skal styres.
      Vælg

Sådan slår du funktionen fra

Tryk på knappen, og hold den nede i ti sekunder. Du kan også bruge følgende vejledning til din enhed:

• iPhone, iPad eller Apple TV: Vælg Enhed i menuen Knapbetjening, og vælg Stop brug af enhed.
  • Mac: Vælg Enheder i panelet Hjem til Knapbetjening. Vælg derefter Afbryd forbindelse.
    Vælg Afbryd forbindelse