Om sikkerhedsindholdet i Xcode 7.2

I dette dokument beskrives sikkerhedsindholdet i Xcode 7.2.

Af hensyn til vores kunders sikkerhed omtaler eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en fuldstændig undersøgelse har fundet sted, og de relevante programrettelser eller versioner er tilgængelige. Hvis du vil læse mere om Apple-produktsikkerhed, kan du gå ind på webstedet Apple-produktsikkerhed.

Du kan finde flere oplysninger om PGP-nøglen til Apple-produktsikkerhed i artiklen Sådan bruges PGP-nøglen til Apple Produktsikkerhed.

Hvor det er muligt, anvendes der CVE-id'er til at henvise til yderligere oplysninger om sikkerhedsproblemer.

Du kan læse om andre sikkerhedsopdateringer i artiklen Apple-sikkerhedsopdateringer.

Xcode 7.2

• Git

Fås til: OS X Yosemite v10.10.5 og nyere versioner

Effekt: Der var flere sikkerhedshuller i Git

Beskrivelse: Der var flere sikkerhedshuller i Git-versionerne før 2.5.4. Problemerne løses ved at opdatere Git til version 2.5.4.

CVE-id

CVE-2015-7082

• IDE SCM

Fås til: OS X Yosemite v10.10.5 og nyere versioner

Effekt: Filer, der med overlæg ikke spores, overføres måske til lagre

Beskrivelse: Xcode kunne ikke opfylde kravene for .gitignore-direktivet. Dette problem løses ved at tilføje understøttelse til opfyldelse af kravene for .gitignore-arkiver.

CVE-id

CVE-2015-7056 : Stephen Lardieri

• otools

Fås til: OS X Yosemite v10.10.5 og nyere versioner

Effekt: En lokal hacker kan forårsage pludselig programlukning eller kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Der var flere problemer med beskadiget hukommelse i behandlingen af mach-o-arkiver. Problemerne er løst ved forbedret hukommelsesstyring.

CVE-id

CVE-2015-7049: Proteas of Qihoo 360 Nirvan Team

CVE-2015-7057: Proteas of Qihoo 360 Nirvan Team

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.