Om sikkerhedsindholdet i QuickTime 7.7.9

I dette dokument beskrives sikkerhedsindholdet i QuickTime 7.7.9.

Af hensyn til vores kunders sikkerhed omtaler eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en fuldstændig undersøgelse har fundet sted, og de relevante programrettelser eller versioner er tilgængelige. Hvis du vil læse mere om Apple Produktsikkerhed, kan du gå ind på webstedet Apple Produktsikkerhed.

Du kan finde flere oplysninger om PGP-nøglen til Apple Produktsikkerhed i artiklen Sådan bruges PGP-nøglen til Apple Produktsikkerhed.

Hvor det er muligt, anvendes der CVE-id'er til at henvise til yderligere oplysninger om sikkerhedsproblemer.

Du kan læse om andre sikkerhedsopdateringer i artiklen Apple-sikkerhedsopdateringer.

QuickTime 7.7.9

• QuickTime

Fås til: Windows 7 og Windows Vista

Effekt: Visning af et skadeligt filmarkiv kan medføre pludselig programlukning eller kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Der opstod flere problemer med beskadiget hukommelse i QuickTime. Problemerne er løst ved forbedret håndtering af hukommelsen.

CVE-id

CVE-2015-7085: En anonym anmelder

CVE-2015-7086: En anonym anmelder

CVE-2015-7087: Ryan Pentney og Richard Johnson fra Cisco Talos

CVE-2015-7088: Ryan Pentney og Richard Johnson fra Cisco Talos

CVE-2015-7089: Ryan Pentney og Richard Johnson fra Cisco Talos

CVE-2015-7090: Ryan Pentney og Richard Johnson fra Cisco Talos

CVE-2015-7091: Pedro Ribeiro (pedrib@gmail.com) fra Agile Information Security

CVE-2015-7092: Jaanus Kp Clarified Security, der arbejder for HP's Zero Day Initiative

CVE-2015-7117: Ryan Pentney og Richard Johnson fra Cisco Talos

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.