Hvis du ikke kan føje kort til Wallet for Apple Pay

Få hjælp til at føje kort til Wallet til brug i Apple Pay.

Kontroller, at du kan tilføje et kort

Hvis du ikke kan føje et kort til Wallet til brug med Apple Pay, kan du tjekke Apple Pay på siden Systemstatus. Hvis der er et problem, kan du prøve at tilføje et kort igen, efter problemet er blevet løst.

Hvis der ikke er et problem, kan du følge disse trin for at være sikker på, at du kan føje et kort til Wallet:

Apple Pay er ikke tilgængeligt for børn under 13 år. Alderen afhænger af land og område. Hvis du vil sende og modtage penge med Apple Pay eller modtage Apple Cash-kortet, skal du være mindst 18 år gammel og bosiddende i USA. Disse tjenester leveres af Green Dot Bank, der er medlem af FDIC. Læs mere om at sende og modtage penge.

Prøv at tilføje et kort

Kontroller efter hvert trin, at du kan føje dit kort til Wallet:

1. Kontroller, at du er i et land eller område, der understøttes.
  2. Genstart din iPhone, din iPad, dit Apple Watch eller din Mac.
  3. Opdater til den nyeste version af iOS, watchOS eller macOS.

Hvis du stadig ikke kan tilføje et kort, skal du kontakte din bank eller kortudsteder for at få hjælp.

Det kan være nødvendigt at downloade en app fra din bank eller kortudsteder for at kunne føje et kort til Wallet.

Hvis knappen (+) mangler i Wallet

Hvis ikke du kan se knappen tilføj, når du åbner Wallet-appen, er din enhed muligvis indstillet til det forkerte område. Kontroller først, at du er i et land eller et område, der understøtter Apple Pay. Følg herefter disse trin for at indstille området for din enhed:

På iPhone eller iPad

1. Åbn appen Indstillinger, og tryk på Generelt.
  2. Tryk på Sprog og område og derefter på Område.
  3. Vælg dit område, og tryk derefter på Udført.

På Apple Watch

1. Åbn appen Watch på din iPhone.
  2. Tryk på fanen Mit ur og derefter på Generelt.
  3. Tryk på Sprog og område og derefter på Område.
  4. Vælg dit område.

Din MacBook Pro med Touch ID

1. Åbn Apple-menuen .
  2. Klik på Sprog og område, og kontroller herefter området.*

*Du kan ikke føje Apple Cash til din Mac.

Når du har fulgt disse trin, skal du åbne Wallet-appen og se efter knappen tilføj. Hvis du stadig ikke kan finde den, kan du kontakte Apple-support.