Hvis du ikke kan føje kort til Wallet for Apple Pay

Få hjælp til at føje kort til Wallet til brug i Apple Pay.

Kontroller, at du kan tilføje et kort

Hvis du ikke kan føje et kort til Wallet til brug med Apple Pay, kan du kontrollere Apple Pay på siden Systemstatus. Hvis der er et problem, kan du prøve at tilføje et kort igen, efter problemet er blevet løst.

Hvis der ikke er et problem, kan du følge disse trin for at være sikker på, at du kan føje et kort til Wallet:

Apple Pay er ikke tilgængeligt for børn under 13 år. Alderen afhænger af land og område. Hvis du vil sende og modtage penge med Apple Pay eller modtage Apple Cash-kortet, skal du være mindst 18 år gammel og bosiddende i USA. Disse tjenester leveres af Green Dot Bank, der er medlem af FDIC. Læs mere om at sende og modtage penge.

Prøv at tilføje et kort

Kontroller efter hvert trin, at du kan føje dit kort til Wallet:

1. Kontroller, at du er i et land eller område, der understøttes.
  2. Genstart din iPhone, din iPad, dit Apple Watch eller din Mac.
  3. Opdater til den nyeste version af iOS, watchOS eller macOS.

Hvis du stadig ikke kan tilføje et kort, skal du kontakte din bank eller kortudsteder for at få hjælp.

Det kan være nødvendigt at downloade en app fra din bank eller kortudsteder for at kunne føje et kort til Wallet.

Hvis knappen (+) mangler i Wallet

Hvis ikke du kan se knappen Tilføj, når du åbner appen Wallet, er din enhed muligvis indstillet til det forkerte område. Kontroller først, at du er i et land eller område, der understøtter Apple Pay. Følg herefter disse trin for at indstille området for din enhed:

På iPhone eller iPad

1. Åbn appen Indstillinger, og tryk på Generelt.
  2. Tryk på Sprog og område og derefter på Område.
  3. Vælg dit område, og tryk derefter på Udført.

På Apple Watch

1. Åbn appen Watch på din iPhone.
  2. Tryk på fanen Mit ur og derefter på Generelt.
  3. Tryk på Sprog og område og derefter på Område.
  4. Vælg dit område.

På MacBook Pro med Touch ID

1. Åbn Apple-menuen .
  2. Klik på Sprog og område, og kontroller herefter området.*

*Du kan ikke føje Apple Cash til din Mac.

Når du har fulgt disse trin, skal du åbne appen Wallet og se efter knappen Tilføj. Hvis du stadig ikke kan finde den, kan du kontakte Apple-support.

Hvis du har brug for hjælp til at føje Apple Card til din enhed

1. Apple Card udstedes af Goldman Sachs Bank USA, afdelingen i Salt Lake City. Apple Card er kun tilgængelig i USA.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.