Hjælp til at føje kort til Apple Pay

Hvis du har brug for hjælp med at føje kort til Apple Pay, kan du prøve nedenstående trin.

Kontroller, at du kan tilføje et kort

Læs om, hvilke lande og områder der understøtter Apple Pay.

Tjek Apple Pay på siden med systemstatus. Hvis der er et problem, skal du prøve igen, når det er løst. Hvis der ikke er et problem, skal du sikre dig, at du bruger følgende:

Apple Pay er ikke tilgængeligt for børn under 13 år. Hvis du vil sende og modtage penge med Apple Pay eller modtage Apple Pay Cash-kortet, skal du være mindst 18 år gammel og bosiddende i USA. Disse tjenester leveres af Green Dot Bank, der er medlem af FDIC. Læs mere om at sende og modtage penge.

Prøv at tilføje et kort

Efter hvert trin skal du se, om du kan føje dit kort til Apple Pay:

1. Kontroller, at du er i et land eller område, der understøttes.
    • På din iPhone eller iPad skal du gå til Indstillinger > Generelt > Sprog & område og rulle ned til Område.
    • For Apple Watch skal du åbne appen Watch på din iPhone, gå til fanen Mit ur, trykke på Generelt > Sprog & område og kontrollere områdeformatet.
    • På din MacBook Pro med Touch ID skal du gå til Systemindstillinger > Sprog & område og kontrollere området. Du kan ikke føje Apple Pay Cash til din Mac.
  2. Genstart din iPhone, din iPad, dit Apple Watch eller din Mac.
  3. Opdater til den nyeste version af iOS, watchOS eller macOS.
  4. Fjern dit kort fra Apple Pay, og tilføj det så igen.
    • På din iPhone eller iPad skal du gå til Indstillinger > Wallet & Apple Pay, trykke på det kort, du vil fjerne, og trykke på Fjern kort. Derefter skal du føje kortet til Apple Pay igen.
    • For Apple Watch skal du åbne appen Watch på din iPhone, gå til fanen Mit ur, rulle ned og trykke på Wallet & Apple Pay. Tryk på kortet, og tryk på Fjern. Derefter skal du føje kortet til Apple Pay igen.
    • På din MacBook Pro med Touch ID skal du gå til Systemindstillinger > Wallet & Apple Pay, klikke på det kort, du vil fjerne, og klikke på minustegnet (-). Klik på Slet. Derefter skal du føje kortet til Apple Pay igen.

Hvis du stadig ikke kan tilføje et kort, skal du kontakte din bank eller kortudsteder for at få hjælp.

I Italien kan visse UniCredit-kort på VPay- og Maestro-netværkene kun føjes til Wallet ved brug af UniCredit-appen monhey. Den fås kun i App Store i Italien.