Fejl -54 ved synkronisering med iTunes

Klik på OK for at fortsætte synkroniseringen. Hvis indholdet ikke synkroniseres, skal du konsolidere iTunes-biblioteksarkiverne og kontrollere, om der er registreret problemer med sikkerhedssoftware fra tredjepart.

Når du forsøger at synkronisere din iPhone, iPad eller iPod touch med iTunes, får du muligvis vist følgende advarsel:

"iPhone [enhedsnavn] kan ikke synkroniseres. Der opstod en ukendt fejl (-54)".

Dette kan ske, hvis et arkiv på din computer eller iOS-enhed er låst. I de fleste tilfælde fortsætter synkroniseringen, hvis du trykker OK nedenfor meddelelsen.

Genstart din computer og din iOS-enhed, hvis dit indhold ikke synkroniseres. Sørg også for, at du har den nyeste version af iTunes og de nyeste softwareopdateringer til din enhed. Fortsæt nedenfor, hvis problemet ikke er løst.

Konsolider mediearkiver i dit iTunes-bibliotek

Mediearkiverne i dit iTunes-bibliotek kan være gemt flere forskellige steder. Prøv at konsolidere dine filer i mappen iTunes Media.

Undersøg, om der er problemer med sikkerhedssoftware fra andre producenter

Software fra andre producenter, herunder sikkerhedssoftware, kan forstyrre synkroniseringen mellem din computer og din enhed. Skift indstillingerne for din sikkerhedssoftware, og se, om det løser problemet.

Synkroniser en lille mængde indhold

Synkroniser kun en lille mængde indhold ad gangen. Tilføj gradvist mere indhold, indtil du igen støder på fejlen. Dermed får du udpeget det indhold, der forårsager problemet.

Slet og download indhold igen

Hvis problemet opstår med indhold fra iTunes Store, skal du slette og dernæst downloade indholdet igen. Eller downloade indholdet direkte til din iPhone, iPad eller iPod touch.

Slet og importer indhold igen

Hvis indholdet ikke stammer fra iTunes Store, skal du slette og dernæst importere indholdet igen fra den oprindelige kilde. For eksempel: Slet en sang, og importer den derefter igen fra cd'en.

Fjern PDF-arkiver fra synkroniseringsprocessen

Dette problem kan opstå, når du forsøger at overføre iTunes-køb fra din iOS-enhed til din computer.  Det kan også ske, når du forsøger at synkronisere bøger med iBooks, eftersom dette foregår ved samme proces. Hvis det er tilfældet, kan der være et problem med et PDF-arkiv gemt i iBooks på din iOS-enhed.

Brug funktionen Del i iBooks på din enhed for at e-maile PDF-arkivet til dig selv og løse problemet. Dette gemmer en kopi af PDF-arkivet på din e-mailkonto og deler det med den e-mailadresse, du vælger, hvorefter det kan tilgås fra din computer. Fjern derefter PDF-arkivet fra din enhed.