Administration af kort, du bruger til Apple Pay

Når du har tilføjet kort i Wallet, kan du ændre dit standardkort, opdatere dine oplysninger eller fjerne et kort.1

Du administrerer dine kort lidt forskelligt, afhængigt af hvilken enhed du bruger.2

Sådan skifter du standardkort

Det første kort, du føjer til Wallet, er dit standardkort. Følg disse trin, hvis du tilføjer flere kort og vil skifte dit standardkort.

iPhone eller iPad

Apple Pay-standardkort på iPhone eller iPad

symbol for Wallet
Gå til Indstillinger > Wallet & Apple Pay på iPhone eller iPad, og rul ned til Transaktionsstandarder. Tryk på Standardkort, og vælg et nyt kort.

På iPhone kan du også åbne Wallet, holde fingeren på et kort og derefter trække det hen foran dine andre kort.

Apple Watch

Apple Pay-standardkort til Apple Watch

symbol for Apple Watch
Åbn appen Apple Watch på din iPhone. Tryk på fanen Mit ur, tryk på Wallet & Apple Pay > Standardkort, og vælg et nyt kort.

Mac-modeller med Touch ID

Gå til Systemindstillinger > Wallet & Apple Pay. Vælg et nyt kort i lokalmenuen Standardkort.

Apple Pay-standardkort på Mac-modeller

Betaling mellem to personer via Apple Pay og Apple Pay Cash er ikke muligt på macOS.3

Sådan opdaterer du dine fakturerings- og kontaktoplysninger

Læs om, hvordan du opdaterer dine fakturerings- og kontaktoplysninger til de kort, du bruger til Apple Pay.

iPhone eller iPad

• Du ændrer dine faktureringsoplysninger ved at gå til Indstillinger > Wallet & Apple Pay, trykke på et kort og derefter trykke på det, du vil opdatere.
  • Du ændrer din e-mailadresse, dit telefonnummer og din leveringsadresse ved at gå til Indstillinger > Wallet & Apple Pay og derefter vælge det, du vil opdatere.

Mac-modeller med Touch ID

• Du ændrer dine faktureringsoplysninger ved at gå til Systemindstillinger > Wallet & Apple Pay, klikke på et kort og derefter klikke på lokalmenuen Faktureringsadresse.
  • Du ændrer din e-mailadresse, dit telefonnummer og din leveringsadresse ved at gå til Systemindstillinger > Wallet & Apple Pay og derefter klikke på Kontakt og levering.

Du kan ikke ændre et korts nummer eller udløbsdato, men oplysningerne bør automatisk blive opdateret, når du får et nyt kort. Hvis din kortudsteder ikke understøtter opdateringer, skal du måske fjerne kortet og derefter tilføje det igen.

Sådan fjerner du et kort

Du kan om nødvendigt fjerne et kort fra din enhed. Følg disse trin i Apple Pay Cash,#notes3 hvis du vil lukke din Apple Pay Cash-konto eller slå Apple Pay Cash fra på en bestemt enhed

iPhone eller iPad

Fjern kort på iPhone eller iPad

symbol for Wallet
Du fjerner et kort, du bruger på din iPhone eller iPad, ved at gå til Indstillinger > Wallet & Apple Pay, trykke på det kort, du vil fjerne, og derefter trykke på Fjern kort.

Du kan også åbne Wallet, trykke på et kort, trykke på symbolet for Mere og derefter på Fjern kort.

Apple Watch

Fjern kort fra Apple Watch

symbol for Apple Watch
Du fjerner et kort, du bruger på dit Apple Watch, ved at åbne appen Watch på din iPhone, gå til fanen Mit ur, rulle ned, trykke på Wallet & Apple Pay, trykke på kortet og derefter trykke på Fjern kort.

Du kan også trykke på Wallet på hjemmeskærmen på Apple Watch, trykke hårdt på et kort og derefter på Slet.

Mac-modeller med Touch ID

Du fjerner et kort, du bruger på din Mac, ved at gå til Systemindstillinger > Wallet & Apple Pay, klikke på det kort, du vil fjerne, og derefter klikke på minustegnet (–) for at fjerne kortet.

Fjern kort fra Mac-modeller

Sådan administrerer du dine butiks- eller pointkort

Hvis du slår Automatisk valg til for et butikskort, vises butikskortet i stedet for dit standardkort, når du betaler i den tilknyttede butik. Hvis du slår Automatisk valg til for et pointkort, vises dine pointoplysninger i den tilknyttede butik, når du bruger Apple Pay.

Når du føjer et butikskort eller et pointkort til Wallet, bliver du muligvis spurgt, om du vil have, at kortet vælges automatisk. Sådan slår du Automatisk valg til eller fra:

1. Åbn appen Wallet.
  2. Tryk på butikskortet eller pointkortet.
  3. Tryk på symbolet for Mere, og slå derefter Automatisk valg til eller fra.

Sådan får du hjælp, hvis du mister eller får stjålet din enhed

Når du bruger Apple Pay, skal du godkende alle køb med et kreditkort, debetkort eller forudbetalt kort med Face ID, Touch ID eller din kode. På et Apple Watch skal du indtaste din kode, hver gang du tager dit Apple Watch på, hvis Registrering af håndled er slået til. Disse funktioner er med til at forhindre andre i at bruge Apple Pay på din iPhone, din iPad, dit Apple Watch eller din Mac-computer.

Gå til kontosiden for dit Apple-id, eller brug appen Find min iPhone til at spærre eller permanent fjerne muligheden for at betale med Apple Pay på den pågældende enhed. Log på kontosiden for dit Apple-id, og klik på din enhed. I oplysningerne, der vises, skal du gå til afsnittet Apple Pay og klikke på Fjern eller Fjern alle. Kortet/kortene suspenderes eller fjernes fra Apple Pay, også selvom enheden er offline og ikke har forbindelse til et mobil- eller Wi-Fi-netværk.

Du kan også bede kortudstederen om at suspendere eller fjerne dine kort fra Apple Pay. Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis du mister eller får stjålet din iPhone.

1. Læs mere om, hvilke lande og områder der understøtter Apple Pay.
  2. Apple Pay er ikke tilgængeligt i Kina til Mac-modeller med Touch ID.
  3. Afsendelse og modtagelse af penge via Apple Pay og Apple Pay Cash-kortet er tjenester, der leveres af Green Dot Bank, som er medlem af FDIC. Denne funktion er kun tilgængelig i USA. Læs mere om vilkår og betingelser.