Opladning af din iPhone med Smart Battery Case

Dit Smart Battery Case beskytter og oplader din iPhone 6, iPhone 6s og iPhone 7 og sørger for, at du kan bruge din enhed i længere tid. Læs mere om, hvordan du kan bruge dit Smart Battery Case.

Sørg for, at du har installeret den nyeste version af iOS.

Monter og afmonter etuiet

Hvis du vil montere etuiet, skal du trække etuiets øverste kant tilbage og skubbe din iPhone ned i det. Hvis du vil afmontere etuiet, skal du trække den øverste kant tilbage og skubbe din iPhone mod etuiets top. Skub opad – ikke mod dig selv – ellers kan du beskadige stikket.

Oplad din iPhone overalt

Når du sætter din iPhone i et Smart Battery Case, der har en oplader, oplades din iPhone automatisk.

Oplad dit etui og din iPhone

1. Når din iPhone er i etuiet, skal du sætte det Lightning til USB-kabel, der fulgte med din iPhone, ind i Lightning-stikket på etuiet.
  2. Sæt den anden ende af kablet i en Apple USB-strømforsyning, og sæt denne i en stikkontakt.

Du kan også oplade dit Smart Battery Case uden din iPhone.

Tjek opladningen

Når du sætter din iPhone i etuiet, vises der en opladningsstatus på låseskærmen. Statussen vises også, når du slutter etuiet til eller fjerner det fra et strømstik. Hvis du allerede har sluttet din iPhone til etuiet, skal du se efter opladningsstatussen i visningen I dag på din iPhone.

Låst skærm

Visningen I dag

Når din iPhone ikke er i etuiet, vises der en grøn statusindikator, når etuiet er fuldt opladet.

Hurtig opladning

Til hurtig opladning skal du bruge en Apple 10 W eller 12 W USB-strømforsyning. Og når du skal oplade din iPhone eller dit etui så hurtigt som muligt, skal du også undgå at bruge processorkrævende apps, f.eks. spil eller videoredigeringsprogrammer.

Hvis der er tilbehør, du ikke kan bruge, når du bruger dit Smart Battery Case

Hvis du ikke kan bruge Apple- eller Made for iPhone-tilbehør sammen med dit Smart Battery Case, skal du følge disse trin:

1. Afmonter tilbehøret, og monter det igen.
  2. Genstart din iPhone.
  3. Afmonter din iPhone fra etuiet, og monter derefter etuiet igen.

Hvis dit Smart Battery Case ikke oplades

Følg disse trin. Prøv igen efter hvert trin:

1. Tag Lightning til USB-kablet ud af stikkontakten, og sæt det i igen.
  2. Hvis din iPhone sidder i etuiet, skal du fjerne den og sætte den i igen.

Hvis din iPhone ikke oplades

Følg disse trin. Prøv igen efter hvert trin:

1. Sørg for, at du har installeret den nyeste version af iOS.
  2. Hvis der er sluttet tilbehør til dit etui, skal du fjerne det.
  3. Genstart din iPhone.
  4. Afmonter og monter derefter din iPhone i etuiet.

Læs mere

• Smart Battery Case er ikke kompatibel med iPhone 8 eller en nyere model.
  • Kontakt Apple-support, hvis du har brug for mere hjælp med dit Smart Battery Case.