Kontrol af status for biblioteket i Fotos til macOS

Fotos til macOS indeholder detaljerede oplysninger om dit fotobibliotek, herunder antallet af fotos og videoer, hvornår biblioteket sidst blev opdateret med iCloud-fotobibliotek og meget mere.

Find statuspanelet for biblioteket

Du kan finde statuspanelet for biblioteket nederst i visningen Fotos under dine nyeste billeder. Du kan gå til visningen Fotos ved at klikke på fanen Fotos øverst i vinduet. Du kan også se den i indholdsoversigten (hvis den er slået til).

Oplysninger i statuspanelet for biblioteket

Den øverste linje i statuspanelet for biblioteket viser antallet af fotos og videoer i biblioteket.

Den nederste linje vises kun, hvis iCloud-fotobibliotek er slået til. Den viser forskelle mellem fotobiblioteket på Mac-computeren og iCloud-fotobibliotek.

Sidst opdateret

Den første del ("Lige opdateret") fortæller dig, hvornår biblioteket på Mac-computeren sidst blev opdateret med iCloud-fotobibliotek.

Emner, der kun findes på denne Mac

Den anden del ("3 emner, der kun findes på denne Mac") vises, hvis der er fotos eller videoer med reference i biblioteket på Mac-computeren. Emner med reference overføres ikke til iCloud-fotobibliotek og findes ikke på andre enheder. Hvis de skal med i iCloud-fotobibliotek, skal du følge disse trin:

1. Opret et nyt smart album ved at vælge Arkiv > Nyt smart album.
  2. Giv det smarte album navnet "Reference", og indstil de tre lokalmenuer til Foto - er - reference.
  3. Vælg "Reference" i indholdsoversigten til venstre. Hvis indholdsoversigten ikke vises, skal du vælge Oversigt > Vis indholdsoversigt.
  4. Tryk på tasterne Kommando og A for at vælge alle fotos i det smarte album, og vælg Arkiv > Konsolider.

Dermed overføres fotos med reference til dit fotobibliotek og opdateres med iCloud-fotobibliotek.

Ikke overført

Den tredje del ("Kan ikke overføre 2 emner") vises, hvis der er fotos eller videoer på Mac-computeren, som ikke kan overføres til iCloud-fotobibliotek. Du kan muligvis løse problemet med nedenstående trin. Bemærk, at eventuelle redigeringer og nøgleord i fotos går tabt under denne proces:

1. Opret et nyt smart album ved at vælge Arkiv > Nyt smart album.
  2. Giv det smarte album navnet "Ikke overført", og indstil de tre lokalmenuer til Foto - er - ikke overført til iCloud-fotobibliotek.
  3. Vælg "Ikke overført" i indholdsoversigten til venstre. Hvis indholdsoversigten ikke vises, skal du vælge Oversigt > Vis indholdsoversigt.
  4. Tryk på tasterne Kommando og A for at vælge alle fotos i det smarte album, og vælg Arkiv > Eksporter > Eksporter uændret original for (#) fotos.
  5. I den dialog, der vises, skal du vælge arkivnavnformat og placering for de eksporterede fotos.
  6. Når billederne er blevet eksporteret, skal du sørge for, at alle billeder stadig er valgt i det smarte album. Derefter skal du højreklikke eller Kontrol-klikke på et foto og vælge Slet (#) fotos i genvejsmenuen.
  7. Importer billederne tilbage i biblioteket ved at vælge Arkiv > Importer. Find billederne på den placering, du valgte i trin 5.

Når du har fuldført disse trin, viser statuspanelet for biblioteket status for overførslen af de netop importerede fotos til iCloud-fotobibliotek.