Om statuslinjen i Fotos til macOS

Fotos til macOS indeholder detaljerede oplysninger om dit fotobibliotek, herunder antallet af fotos og videoer, hvornår biblioteket sidst blev opdateret med iCloud-fotos og meget mere.

Find statuslinjen

Hvis du vil se, hvor mange fotos og videoer, der er i dit bibliotek, vælger du Fotos og klikker på Øjeblikke, og derefter blader du ned til bunden. Hvis du har iCloud-fotos slået til, viser statuslinjen også, hvad fotobiblioteket på din Mac indeholder i forhold til iCloud-fotos. Hvis du uploader fotos til iCloud-fotos, kan du klikke på Pause eller Fortsæt her.

Skærmbillede, der viser statuslinjen nederst.

Emner, der kun findes på denne Mac

Hvis der er fotos eller videoer med "reference" i biblioteket på din Mac, vises der muligvis kun emner i statuslinjen, der kun er på denne Mac. Emner med reference overføres ikke til iCloud-fotos og findes ikke på andre enheder. Hvis du vil overføre dem til iCloud-fotos, gør du følgende:

1. Vælg Arkiv > Nyt smart album.
  2. Giv det smarte album navnet "Refereret", og vælg Foto - er - refereret. Klik på OK.
  3. Vælg "Reference" i indholdsoversigten til venstre.
  4. Tryk på tasterne Kommando og A for at vælge alle fotos i det smarte album, og vælg Arkiv > Konsolider.

Problemer med at uploade fotos fra din Mac

[#] emner ikke overført vises, hvis der er fotos eller videoer på din Mac, som ikke kunne overføres til iCloud-fotos. Du kan muligvis afhjælpe dette problem med nedenstående trin, men ændringer og nøgleord, som du har føjet til disse fotos, går tabt.

1. Opret et nyt smart album ved at vælge Arkiv > Nyt smart album.
  2. Giv det smarte album navnet "Ikke overført", og indstil de tre lokalmenuer til Foto - er - ikke overført til iCloud-fotos.
    Skærmbillede, der viser det felt, hvor du kan oprette navnet på et nyt Smart album.
  3. Vælg "Ikke overført" i indholdsoversigten til venstre.
  4. Tryk på tasterne Kommando og A for at vælge alle fotos i det smarte album, og vælg Arkiv > Eksporter > Eksporter uændret original for (#) fotos.
  5. I den dialog, der vises, skal du vælge arkivnavnformat og placering for de eksporterede fotos. Klik på Eksporter, og klik derefter på Eksporter originaler.
  6. Når billederne er blevet eksporteret, skal du sørge for, at alle billeder stadig er valgt i det smarte album. Derefter skal du højreklikke eller ctrl-klikke på et af dem og vælge Slet (#) fotos i den menu, som vises.
  7. Klik på Slet, og klik derefter på OK.
  8.  Importer billederne tilbage i biblioteket ved at vælge Arkiv > Importer, og find billederne på den placering, du valgte i trin 5.