Gæstefunktion er ikke tilgængelig med alle IPv6-konfigurationer på AirPort-enheder

Hvis du vil bruge gæstefunktionen og IPv6 samtidig, skal du muligvis føje en værdi til det delegerede præfiks på din AirPort Extreme, AirPort Express eller AirPort Time Capsule.

Gæstefunktion er muligvis ikke tilgængelig på din AirPort-enhed, afhængigt af din IPv6-konfiguration:

• Når du angiver en LAN-præfikslængde til Manual Router eller Tunnel, der svarer til 64 bit, er der ikke tilstrækkelig med bit til et gæstenetværk. I sådanne situationer er IPv6-gæstenetværket ikke tilgængeligt.
  • Hvis der ikke angives en præfiksdelegation, indstiller din AirPort-enhed et præfiks på 64. Dette deaktiverer også gæstenetværk for IPv6.

Brug AirPort-program til at indstille et IPv6-præfiks på 48 på din AirPort-enhed. På denne måde tillades både IPv6 og gæstnetværk samtidigt.

1. Bed din netværksudbyder om dine IPv6-indstillinger.
  2. Åbn AirPort-værktøj, og vælg den AirPort-enhed, der skal indstilles. Indtast enhedens adgangskode, hvis du bliver bedt om det.
  3. Klik eller tryk på Internet, og vælg Internetindstillinger.
  4. Gå til Konfigurer IPv6, og vælg Manuelt.
  5. Gå til IPv6-funktion, og vælg Original eller Tunnel i overensstemmelse med netværksudbyderens anvisninger.
  6. Indtast en IPv6 WAN-adresse, standardrute og andre oplysninger, som du har fået af netværksudbyderen.
  7. Indtast en /48-adresse i feltet Delegeret IPv6-præfiks. Klik på Arkiver, og klik derefter på Opdater for at opdatere din AirPort-enhed.
     Vinduet Internetindstillinger i AirPort-værktøj