Gæstetilstand er ikke tilgængelig med nogle IPv6-konfigurationer på AirPort-enheder

Hvis du vil bruge Gæstetilstand og IPv6 på samme tid, skal du muligvis føje en værdi til den delegerede præfiksindstilling på AirPort Extreme, AirPort Express eller AirPort Time Capsule.

Afhængigt af hvordan din IPv6-konfiguration er indstillet, er tilstanden Gæstenetværk muligvis ikke tilgængelig på din AirPort-enhed:

• Når du angiver en LAN-præfikslængde til tilstandene Manuel router eller Tunnel, der er lig med 64 bits, er der ikke nok tilgængelige bits til at muliggøre et gæstenetværk. I disse tilfælde er IPv6-gæstenetværk ikke tilgængeligt.

• Hvis der ikke angives en præfiksdelegation, antager din AirPort-enhed et præfiks på 64. Dette deaktiverer også gæstenetværket for IPv6.

Du kan bruge AirPort-værktøjet til at indstille et IPv6-præfiks på 48 på din AirPort-enhed. Dette giver dig mulighed for at bruge både IPv6 og tilstanden Gæstenetværk på samme tid.

1. Bed din netværksudbyder om dine IPv6-indstillinger.

2. Åbn AirPort-værktøjet, og vælg derefter den AirPort-enhed, du vil indstille. Indtast enhedens adgangskode, hvis du bliver bedt om det.

3. Klik eller tryk på Internet, og vælg derefter Internetindstillinger.

4. Vælg Manuelt under Konfigurer IPv6.

5. Under IPv6-tilstand skal du vælge Original eller Tunnel i henhold til din netværksudbyders instruktioner.

6. Indtast IPv6 WAN-adressen, standardruten og andre oplysninger, du har modtaget fra din netværksudbyder.

7. Indtast en /48-adresse i feltet Delegeret IPv6-præfiks. Klik på Gem, og klik derefter på Opdater for at opdatere din AirPort-enhed.

Internet Options pane of Airport Utility