Sikkerhedsindholdet i watchOS 2.0.1.

Dette dokument indeholder en beskrivelse af sikkerhedsindholdet i watchOS 2.0.1.

Af hensyn til vores kunders sikkerhed omtaler eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en fuldstændig undersøgelse har fundet sted, og de relevante programrettelser eller versioner er tilgængelige. Hvis du vil læse mere om Apple-produktsikkerhed, kan du gå ind på webstedet Apple-produktsikkerhed.

Du kan finde flere oplysninger om PGP-nøglen til Apple-produktsikkerhed i artiklen Sådan bruges PGP-nøglen til Apple-produktsikkerhed.

Hvor det er muligt, anvendes der CVE-id'er til at henvise til yderligere oplysninger om sikkerhedsproblemer.

Du kan læse om andre sikkerhedsopdateringer i artiklen Apple-sikkerhedsopdateringer.

watchOS 2.0.1

• Apple Pay

Fås til: Apple Watch Sport, Apple Watch, Apple Watch Edition og Apple Watch Hermes

Effekt: Nogle kort kan gøre det muligt for en terminal at hente begrænsede mængder oplysninger om nylige transaktioner, når der foretages en betaling

Beskrivelse: Transaktionslogfunktionen var slået til i nogle konfigurationer. Problemet er løst ved at fjerne transaktionslogfunktionen. Opdateringen løser desuden problemet på Apple Watch-modeller, der er fremstillet med watchOS 2.

CVE-id

CVE-2015-5916

• Bom

Fås til: Apple Watch Sport, Apple Watch, Apple Watch Edition og Apple Watch Hermes

Effekt: Udpakning af et skadeligt arkiv kan medføre kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Der var en sikkerhedsrisiko ved arkivgennemgang i forbindelse med håndtering af CPIO-arkiver. Problemet er løst ved forbedret godkendelse af metadata.

CVE-id

CVE-2015-7006: Mark Dowd fra Azimuth Security

• configd

Fås til: Apple Watch Sport, Apple Watch, Apple Watch Edition og Apple Watch Hermes

Effekt: Et skadeligt program kan muligvis opnå flere rettigheder

Beskrivelse: Der var et heap-bufferoverløbsproblem i DNS-klientbiblioteket. En lokal bruger med mulighed for at forfalske svar fra den lokale configd-tjeneste kan have udløst kørsel af vilkårlig kode i DNS-klienterne.

CVE-id

CVE-2015-7015: PanguTeam

• CoreGraphics

Fås til: Apple Watch Sport, Apple Watch, Apple Watch Edition og Apple Watch Hermes

Effekt: Behandling af et skadeligt billedarkiv kan medføre kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Der var et problem med beskadiget hukommelse i CoreGraphics. Problemet er løst ved forbedret håndtering af hukommelsen.

CVE-id

CVE-2015-5925: Apple

CVE-2015-5926: Apple

• FontParser

Fås til: Apple Watch Sport, Apple Watch, Apple Watch Edition og Apple Watch Hermes

Effekt: Visning af et dokument, der indeholder en skadelig skrift, kan medføre kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Der var flere problemer med beskadiget hukommelse ved behandling af skriftarkiver. Problemerne er løst ved forbedret kontrol af grænser.

CVE-id

CVE-2015-5927: Apple

CVE-2015-5942

• Grand Central Dispatch

Fås til: Apple Watch Sport, Apple Watch, Apple Watch Edition og Apple Watch Hermes

Effekt: Behandling af en skadelig pakke kan medføre kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Der var et problem med beskadiget hukommelse ved behandling af "dispatch"-opkald. Problemet er løst ved forbedret håndtering af hukommelsen.

CVE-id

CVE-2015-6989: Apple

• ImageIO

Fås til: Apple Watch Sport, Apple Watch, Apple Watch Edition og Apple Watch Hermes

Effekt: Visning af et skadeligt billedarkiv kan medføre kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Der var flere problemer med beskadiget hukommelse ved parsing af billedmetadata. Problemerne er løst ved forbedret godkendelse af metadata.

CVE-id

CVE-2015-5935: Apple

CVE-2015-5936: Apple

CVE-2015-5937: Apple

CVE-2015-5939: Apple

• IOAcceleratorFamily

Fås til: Apple Watch Sport, Apple Watch, Apple Watch Edition og Apple Watch Hermes

Effekt: Et skadeligt program kan muligvis køre vilkårlig kode med systemrettigheder

Beskrivelse: Der var et problem med beskadiget hukommelse i IOAcceleratorFamily. Problemet er løst ved forbedret håndtering af hukommelsen.

CVE-id

CVE-2015-6996: Ian Beer fra Google Project Zero

• IOHIDFamily

Fås til: Apple Watch Sport, Apple Watch, Apple Watch Edition og Apple Watch Hermes

Effekt: Et skadeligt program kan muligvis køre vilkårlig kode med kernerettigheder

Beskrivelse: Der var et problem med beskadiget hukommelse i kernen. Problemet er løst ved forbedret håndtering af hukommelsen.

CVE-id

CVE-2015-6974: Luca Todesco (@qwertyoruiop)

• mDNSResponder

Fås til: Apple Watch Sport, Apple Watch, Apple Watch Edition og Apple Watch Hermes

Effekt: En ekstern hacker kan forårsage pludselig programlukning eller vilkårlig kørsel af kode

Beskrivelse: Der var flere problemer med beskadiget hukommelse i forbindelse med parsing af DNS-data. Problemerne er løst ved forbedret kontrol af grænser.

CVE-id

CVE-2015-7987: Alexandre Helie

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.