Om sikkerhedsindholdet i OS X Server 5.0.15.

Dette dokument indeholder en beskrivelse af sikkerhedsindholdet i OS X Server 5.0.15.

Af hensyn til vores kunders sikkerhed omtaler eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en fuldstændig undersøgelse har fundet sted, og de relevante programrettelser eller versioner er tilgængelige. Hvis du vil læse mere om Apple-produktsikkerhed, kan du gå ind på webstedet Apple-produktsikkerhed.

Du kan finde flere oplysninger om PGP-nøglen til Apple-produktsikkerhed i artiklen Sådan bruges PGP-nøglen til Apple-produktsikkerhed.

Hvor det er muligt, anvendes der CVE-id'er til at henvise til yderligere oplysninger om sikkerhedsproblemer.

Du kan læse om andre sikkerhedsopdateringer i artiklen Apple-sikkerhedsopdateringer.

OS X Server 5.0.15

• BIND

Fås til: OS X Yosemite 10.10.5, OS X El Capitan 10.11.1 og nyere versioner

Effekt: Flere sikkerhedsrisici i BIND

Beskrivelse: Der var flere sikkerhedsrisici i BIND-versionerne før 9.9.7-P3, og en af dem kan have gjort det muligt for en ekstern hacker at udføre et DoS-angreb. Problemerne blev løst ved at opdatere BIND til version 9.9.7-P3.

CVE-id

CVE-2015-5722: Hanno Böck fra Fuzzing Project

CVE-2015-5986

• Webtjeneste

Fås til: OS X Yosemite 10.10.5, OS X El Capitan 10.11.1 og nyere versioner

Effekt: En ekstern hacker kan muligvis omgå adgangskontrolbegrænsninger

Beskrivelse: Der manglede en HTTP-headerfeltreference i konfigurationsarkivet. Problemet er løst ved at tilføje HTTP-headerfeltreferencen i konfigurationsarkivet.

CVE-id

CVE-2015-7031: En anonym anmelder

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.