Sikkerhedsindholdet i Keynote 6.6, Pages 5.6, Numbers 3.6 og iWork til iOS 2.6.

Dette dokument indeholder en beskrivelse af sikkerhedsindholdet i Keynote 6.6, Pages 5.6, Numbers 3.6 og iWork til iOS 2.6.

Af hensyn til vores kunders sikkerhed omtaler eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en fuldstændig undersøgelse har fundet sted, og de relevante programrettelser eller versioner er tilgængelige. Hvis du vil læse mere om Apple-produktsikkerhed, kan du gå ind på webstedet Apple-produktsikkerhed.

Yderligere oplysninger om PGP-nøglen til Apple-produktsikkerhed kan ses i artiklen Sådan bruges PGP-nøglen til Apple-produktsikkerhed.

Hvor det er muligt, anvendes der CVE-id'er til at henvise til yderligere oplysninger om sikkerhedsproblemer.

Du kan læse om andre sikkerhedsopdateringer i artiklen Apple-sikkerhedsopdateringer.

Keynote 6.6, Pages 5.6, Numbers 3.6 og iWork til iOS 2.6.

• Keynote, Pages og Numbers

Fås til: OS X Yosemite v10.10.4 og nyere versioner samt iOS 8.4 og nyere versioner

Effekt: Åbning af et skadeligt dokument kan medføre afsløring af brugeroplysninger

Beskrivelse: Der opstod flere problemer med godkendelse af input ved parsing af et skadeligt dokument. Problemerne er løst ved forbedret godkendelse af input.

CVE-id

CVE-2015-3784: Bruno Morisson fra INTEGRITY S.A.

CVE-2015-7032: Behrouz Sadeghipour (@Nahamsec) og Patrik Fehrenbach (@ITSecurityguard)

• Keynote, Pages og Numbers

Fås til: OS X Yosemite v10.10.4 og nyere versioner samt iOS 8.4 og nyere versioner

Effekt: Åbning af et skadeligt dokument kan medføre pludselig programlukning eller kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Der var et problem med beskadiget hukommelse ved parsing af et skadeligt dokument. Problemet er løst ved forbedret behandling af hukommelse.

CVE-id

CVE-2015-7033: Felix Groebert fra Google Security Team

• Pages

Fås til: OS X Yosemite v10.10.4 og nyere versioner samt iOS 8.4 og nyere versioner

Effekt: Åbning af et skadeligt Pages-dokument kan medføre pludselig programlukning eller kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Der var et problem med beskadiget hukommelse ved parsing af et skadeligt Pages-dokument. Problemet er løst ved forbedret behandling af hukommelse.

CVE-id

CVE-2015-7034: Felix Groebert fra Google Security Team

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.