Indstilling af Find min iPhone på dine enheder

Slå Find min iPhone til, så du kan finde din iPhone, iPad, iPod touch, Mac, dit Apple Watch og dine AirPods, hvis du mister dem.

Hvis du har iOS 13 eller en nyere version, skal du slå Lokalitetstjenester til i appen Find og slå Find min [enhed] til.

Find min iPhone hjælper dig med at finde og beskytte din Apple-enhed, hvis du mister den, eller den bliver stjålet. Du skal blot logge på iCloud.com eller appen Find min iPhone for at se den enhed, du har mistet, på et kort, afspille en lyd, der kan hjælpe dig med at finde den, bruge tilstanden Mistet til at låse og spore den eller fjernslette alle dine personlige oplysninger.

Sådan indstiller du Find min iPhone på din iPhone, iPad, iPod touch, dit Apple Watch eller dine AirPods

1. Start på hjemmeskærmen.
  2. Tryk på Indstillinger > [dit navn] > iCloud. Hvis du bruger iOS 10.2 eller tidligere, skal du gå til Indstillinger > iCloud.
  3. Rul ned til bunden, og tryk på Find min iPhone.
  4. Skub for at slå Find min iPhone og Send sidste lokalitet til.

Hvis du bliver bedt om at logge ind, skal du angive dit Apple-id. Hvis du har glemt dit Apple-id, kan vi hjælpe dig med at finde det.

Når du indstiller Find min iPhone, bliver dit parrede Apple Watch og dine parrede AirPods også automatisk indstillet.

Sådan indstiller du Find min Mac

1. Gå til Apple-menuen ().
  2. Klik på Systemindstillinger > iCloud.
  3. Marker afkrydsningsfeltet for at slå Find min Mac til.

Hvis du får vist knappen Detaljer ud for Find min Mac, skal du klikke på Detaljer > Åbn Sikkerhed og anonymitet > Slå Lokalitetstjenester til. Hvis Slå Lokalitetstjenester til er nedtonet i indstillingerne for Sikkerhed og anonymitet, skal du klikke på  og skrive navnet og adgangskoden for computeradministratoren.