Find din model af Apple TV Remote

Læs om, hvordan du finder frem til din fjernbetjeningsmodel ved hjælp af serienummeret og andre oplysninger.

Siri Remote (3. generation) eller Apple TV Remote (3. generation)

Beskrivelse: Sølvfarvet aluminiumkabinet med et klikfelt
Forbindelse: Bluetooth 5.0 og infrarød sender
Batteri: Indbygget batteri (kan ikke udskiftes af brugeren), der kan genoplades med et USB-C-opladerkabel
Kompatibilitet: Apple TV 4K og Apple TV HD med tvOS 15.4 eller nyere
Serienummer: Vises i Indstillinger > Fjernbetjeninger og enheder > Fjernbetjening

Detaljer: Siri Remote (3. generation) og Apple TV Remote (3. generation) leveres* med Apple TV 4K (3. generation) og har et klikfelt med berøringsfunktion til navigation. Fjernbetjeningen bruger Bluetooth 5.0 til at kommunikere med Apple TV 4K og infrarød teknologi til at betjene andre enheder.

Læs mere om din Siri Remote eller Apple TV Remote.

Siri Remote (2. generation) eller Apple TV Remote (2. generation)

Beskrivelse: Sølvfarvet aluminiumkabinet med et klikfelt
Forbindelse: Bluetooth 5.0 og infrarød sender
Batteri: Indbygget batteri (kan ikke udskiftes af brugeren), der kan genoplades med et Lightning-opladerkabel
Kompatibilitet: Apple TV 4K og Apple TV HD med tvOS 14.5 eller en nyere version
Serienummer: Vises i Indstillinger > Fjernbetjeninger og enheder > Fjernbetjening

Detaljer: Siri Remote (2. generation) og Apple TV Remote (2. generation) leveres* med Apple TV 4K (2. generation) og har et klikfelt med berøringsfunktion til navigation. Fjernbetjeningen bruger Bluetooth 5.0 til at kommunikere med Apple TV 4K og infrarød teknologi til at betjene andre enheder.

Læs mere om din Siri Remote eller Apple TV Remote.

Siri Remote (1. generation) eller Apple TV Remote (1. generation)

Beskrivelse: Sort aluminiumkabinet og Touch-overflade i glas
Forbindelse: Bluetooth 4.0 og infrarød sender
Batteri: Indbygget batteri (kan ikke udskiftes af brugeren), der kan genoplades med et Lightning-opladerkabel
Kompatibilitet: Apple TV 4K og Apple TV HD
Serienummer: Vises i Indstillinger > Fjernbetjeninger og enheder > Fjernbetjening

Detaljer: Siri Remote (1. generation) og Apple TV Remote (1. generation) leveres* med Apple TV 4K (1. generation) og Apple TV HD og har en berøringsoverflade til berøringsfølsom navigation. Fjernbetjeningen bruger Bluetooth 4.0 til at kommunikere med Apple TV og infrarød teknologi til at styre andre enheder.

Læs mere om din Siri Remote eller Apple TV Remote.

Apple Remote (aluminium)

Beskrivelse: Sølvfarvet aluminiumkabinet
Forbindelse: Infrarød sender
Batteri: Udskifteligt litiumknapbatteri, 3 V, CR2032 eller BR2032
Serienummer: Sidder i batterirummet
Kompatibilitet: Alle modeller af Apple TV

Yderligere oplysninger: Apple Remote (aluminium) leveres med Apple TV (2. og 3. generation). Den kan også bruges til andre modeller af Apple TV, men der kan være begrænset funktionalitet. På fjernbetjeningens aluminiumkabinet er der særlige knapper til Menu og Afspil og en rund navigationsknap, der kan trykkes op, ned, til højre og til venstre.

Læs mere om din Apple Remote (aluminium)

Apple Remote (hvid)

Beskrivelse: Hvidt kabinet
Forbindelse: Infrarød sender
Batteri: Udskifteligt litiumknapbatteri, 3 V, CR2032
Serienummer: Sidder på bagsiden
Kompatibilitet: Alle modeller af Apple TV

Yderligere oplysninger: Apple Remote (hvid) leveres med Apple TV (1. generation). Den kan også bruges til andre modeller af Apple TV, men der kan være begrænset funktionalitet. Fjernbetjeningen har særlige knapper til Menu og Afspil og en rund navigationsknap, der kan trykkes op, ned, til højre og til venstre.

* Apple TV 4K og Apple TV HD leveres med den samme fjernbetjening overalt. I lande og områder, der understøtter Siri, kaldes fjernbetjeningen Siri Remote. Alle andre steder kaldes den Apple TV Remote. Siri kan bruges på begge fjernbetjeninger, så længe dit Apple TV 4K eller Apple TV HD er indstillet til et sprog og et land eller område, der understøtter Siri.