Sådan finder du frem til din model af Apple TV Remote

Læs mere om, hvordan du finder frem til din fjernbetjeningsmodel ved hjælp af serienummeret og andre oplysninger.

Siri Remote eller Apple TV Remote

Beskrivelse: Sort aluminiumkabinet og Touch-overflade i glas
Forbindelse: Bluetooth 4.0 og infrarød sender
Batteri: Genopladeligt indbygget batteri (kan ikke udskiftes af brugeren)
Kompatibilitet: Apple TV 4K og Apple TV (4. generation)
Serienummer: vises i Indstillinger > Fjernbetjeninger og enheder > Fjernkontrol

Yderligere oplysninger: Siri Remote og Apple TV Remote leveres* med Apple TV 4K og Apple TV (4. generation) og har en Touch-overflade til berøringsfølsom navigation. Fjernbetjeningen bruger Bluetooth 4.0 til at kommunikere med Apple TV og infrarød teknologi til at styre andre enheder.

Her kan du læse mere om Siri Remote og Apple TV Remote.

Apple Remote (aluminum)

Beskrivelse: Aluminiumkabinet i sølv
Forbindelse: infrarød sender
Batteri: Udskifteligt litiumknapbatteri, 3 V, CR2032 eller BR2032
Serienummer: Sidder i batterirummet
Kompatibilitet: Alle modeller af Apple TV

Yderligere oplysninger: Apple Remote (aluminium) leveres med Apple TV (2. og 3. generation). Den kan også bruges til andre modeller af Apple TV, men der kan være begrænset funktion. På fjernbetjeningens aluminiumkabinet er der særlige knapper til Menu og Afspil og en rund navigationsknap, der kan trykkes op, ned, til højre og til venstre.

Læs mere om Apple Remote (aluminium)

Apple Remote (hvid)

Beskrivelse: Hvidt kabinet
Forbindelse: infrarød sender
Batteri: Udskifteligt litiumknapbatteri, 3 V, CR2032
Serienummer: Sidder på bagsiden
Kompatibilitet: Alle modeller af Apple TV

Yderligere oplysninger: Apple Remote (hvid) leveres med Apple TV (1. generation). Den kan også bruges til andre modeller af Apple TV, men der kan være begrænset funktion. Fjernbetjeningen har særlige knapper til Menu og Afspil og en rund navigationsknap, der kan trykkes op, ned, til højre og til venstre.

*Apple TV 4K og Apple TV (4. generation) leveres med den samme fjernbetjening overalt. I lande og områder, der understøtter Siri, kaldes fjernbetjeningen Siri Remote. Alle andre steder kaldes den Apple TV Remote. Siri kan bruges til begge fjernbetjeninger, så længe dit Apple TV 4K eller Apple TV (4. generation) er indstillet til et sprog og et land, der understøtter Siri.