Hjælp til iCloud-fotos på en Windows-pc

Læs mere om brug af iCloud-fotobibliotek eller Min fotostream på en Windows-pc, om at overføre billeder og videoer, så du kan se dem på dine Apple-enheder, og om at slette de emner, du ikke skal bruge længere.

Før du begynder

Du skal have følgende for at bruge iCloud-fotos på en pc:

Du kan få mere at vide ved at se systemkravene til iCloud.

Hvordan får jeg vist de billeder og videoer, jeg har overført til iCloud-fotobibliotek fra en pc?

Når du har overført billeder fra din pc til iCloud-fotobibliotek, kan du se og administrere billeder og videoer i programmet Fotos på iCloud.com og dine Apple-enheder.

Hvordan overfører jeg alle billeder og videoer til min Windows-pc?

Når du har slået iCloud-fotobibliotek til på alle dine enheder, overføres nye billeder og videoer, som du har føjet til biblioteket, automatisk til pc'en. Du kan også overføre billeder og videoer pr. år.

Hvordan får jeg vist status for overførslen?

Når du har downloadet iCloud til Windows, kan du føje programmet til statuslinjen for at se status for iCloud-overførsler. Klik på iCloud-ikonet i meddelelsesområdet på din pc. Du skal muligvis klikke på Vis skjulte ikoner i meddelelsesområdet for at få vist iCloud.

Hvad downloades automatisk?

Nye billeder og videoer downloades automatisk til pc'en på placeringen C:\Brugere\dit navn\Mine billeder\iCloud Photos\Overførsler. Du kan ændre placeringen af overførsler i iCloud-fotoindstillingerne.

Jeg har redigeret et billede eller en video på en Apple-enhed, men ændringerne vises ikke på pc'en

iCloud-fotobibliotek på Windows-pc'en downloader kun billedet én gang. Hvis du redigerer et billede, efter at det er blevet overført til pc'en, downloades den redigerede version af billedet ikke. Hvis du vil gemme den redigerede version på pc'en, kan du downloade individuelle billeder og videoer fra iCloud.com. Du kan også overføre dem pr. år.

1. Åbn et Stifinder-vindue.
  2. Klik på iCloud-fotos under Favoritter.
  3. Klik på Hent fotos.
  4. Klik på det år, der skal downloades, og klik på Hent.

Hvis du redigerer et billede på pc'en, som allerede er blevet overført til iCloud-fotobibliotek, kan du ændre filnavnet for billedet og overføre det til iCloud-fotobibliotek igen.

Jeg har føjet billeder til Min fotostream, men de vises ikke på mine enheder

Hvis du har føjet billeder til iCloud på pc'en, men de ikke vises på din iPhone, iPad og iPod touch, skal du følge disse trin:

1. Tryk på Indstillinger > Wi-Fi på din iPhone, iPad eller iPod touch. Sørg for, at Wi-Fi er slået til, og at iOS-enheden har internetforbindelse. Få hjælp, hvis du ikke kan oprette forbindelse til et Wi-Fi-netværk på din iPhone, iPad eller iPod touch.
  2. Tryk på Indstillinger > [dit navn] > iCloud på din iPhone, iPad eller iPod touch. Hvis du bruger iOS 10.2 eller tidligere, skal du gå til Indstillinger > iCloud. Du skal logge ind med det samme Apple-id, som du bruger til iCloud til Windows.
  3. Åbn iCloud til Windows, og klik på Indstillinger ud for Fotos. Slå Min fotostream til.
  4. Luk iCloud til Windows, og åbn programmet igen.
  5. Genstart computeren.

Når du slår iCloud-fotobibliotek til på din iPhone, iPad eller iPod touch eller Mac, vises de billeder, som er blevet tilføjet fra pc'en, i albummet Alle fotos.

Hvis dine billeder stadig ikke vises på dine iOS-enheder, skal du kopiere dine billeder til mappen Overførsler.

Kopier billeder til mappen Overførsler i Fotos

Du kan også kopiere billeder fra en mappe på pc'en til Fotos-overførselsmappen i iCloud.

1. Åbn et Stifinder-vindue (Windows 8 og nyere) eller Windows Stifinder-vindue (Windows 7).
  2. Gå til Favoritter > iCloud-fotos.
  3. I et andet vindue skal du åbne den mappe, hvor du opbevarer de billeder, som du vil føje til Min fotostream.
  4. Vælg de billeder, du vil tilføje.
  5. Træk og slip dem til mappen Overførsler i iCloud-fotos.

Hvad er der sket med mappen Min fotostream?

Når du har aktiveret iCloud-fotobibliotek på pc'en, deaktiveres Min fotostream automatisk. Hvis du vil sende nye billeder til enheder uden iCloud-fotobibliotek, kan du aktivere Min fotostream igen i iCloud-fotoindstillingerne.

Når du bruger både iCloud-fotobibliotek og Min fotostream, kan du få vist Min fotostream-fotos ved at gå til Billeder > iCloud-fotos > Overførsler.

Hvordan sletter jeg billeder og videoer i iCloud-fotobibliotek?

Hvis du vil slette billeder og videoer, kan du fjerne dem i programmet Fotos på din iPhone, iPad, iPod touch eller Mac og på iCloud.com.

Når du sletter billeder og videoer fra en Apple-enhed eller på iCloud.com, slettes de ikke på pc'en. Og når du sletter et billede eller en video på pc'en, slettes emnet ikke i iCloud-fotobibliotek.

Mine nye kommentarer vises ikke i det fælles album, eller der vises slettede kommentarer

Hvis du føjer kommentarer til billeder og videoer i et fælles album, men de ikke vises, eller hvis der vises slettede kommentarer, skal du følge disse trin:

1. Sørg for, at enheden har en internetforbindelse. Du skal oprette forbindelse til internettet for at skrive en kommentar.
  2. Kontroller siden med Systemstatus for at finde ud af, om der er problemer, der påvirker Fotos.
  3. Se, om antallet af kommentarer er det samme på iOS-enheden og din Mac eller pc.

Hvis du har en aktiv internetforbindelse og kan se, at et billede eller en video har et forskelligt antal kommentarer på dine enheder, kan du prøve at følge disse trin:

1. Åbn iCloud til Windows.
  2. Klik på Indstillinger ud for Fotos, og fjern markeringen af afkrydsningsfeltet iCloud-fotodeling.
  3. Klik på OK > Anvend.
  4. Vent et minut, og klik derefter på Indstillinger igen.
  5. Vælg iCloud-fotodeling > OK > Anvend.
  6. Åbn Min fotostream.
  7. Dobbeltklik på det fælles album, og klik derefter på Kommentarer.
  8. Se kommentarerne til billedet eller videoen.

Hvordan behandles RAW-billeder af iCloud-fotobibliotek?

iCloud-fotobibliotek arkiverer alle RAW-billeder med integrerede JPEG-arkiver i deres originale formater. Du kan se miniatureversioner på din Mac eller downloade og redigere dem på din Mac eller pc.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.