Hvis billeder i iCloud-fotos ikke indlæses på din pc

Se, hvordan du bruger iCloud-fotos eller Min fotostream på en Windows-pc, overfører og downloader billeder og videoer, så du kan se dem på dine Apple-enheder, og sletter de emner, du ikke skal bruge længere.

Før du begynder

Du skal have følgende for at bruge iCloud-fotos på en pc:

Min fotostream er ikke tilgængelig til iCloud til Windows 10 og nyere. Du kan få mere at vide ved at se systemkravene til iCloud.

Se, hvad du skal gøre, hvis du får vist en meddelelse om, at du bruger en ældre version af Windows.

Hvordan får jeg vist de billeder og videoer, jeg har overført til iCloud-fotos fra en pc?

Når du har overført billeder fra din pc til iCloud-fotos, kan du se og administrere billeder og videoer i appen Fotos på iCloud.com og dine Apple-enheder.

Hvordan downloader jeg alle billeder og videoer til min Windows-pc?

I iCloud til Windows 11.1 og nyere versioner downloades optimerede versioner af alle billeder og videoer automatisk til din pc, når du aktiverer iCloud-fotos. Åbn billedet eller videoen for at downloade den fulde version.

I iCloud til Windows 10 og tidligere downloades alle de nye billeder og videoer, du føjer til dit bibliotek, automatisk til din pc, når du har aktiveret iCloud-fotos på alle dine enheder.* Du kan også downloade billeder og videoer efter år. Du kan få vist knappen til download ved at klikke på iCloud i notifikationsområdet i Windows.

* Nye billeder og videoer downloades automatisk til din pc på placeringen C:\Brugere\dit navn\Mine billeder\iCloud-fotos\Overførsler.

Hvordan får jeg vist status for overførslen?

Når du har downloadet iCloud til Windows, kan du føje programmet til statuslinjen for at se status for iCloud-overførsler. Klik på iCloud-symbolet i notifikationsområdet i Windows på din pc. Du skal muligvis klikke på Vis skjulte ikoner i notifikationsområdet for at få vist iCloud.

Jeg har redigeret et billede eller en video på en Apple-enhed, men ændringerne vises ikke på min pc

I den seneste version af iCloud til Windows downloades ændringer og sletninger automatisk.

I iCloud til Windows 10 og tidligere downloader iCloud-fotos på din Windows-pc kun dine billeder en enkelt gang. Hvis du redigerer et billede, efter at det er blevet overført til din pc, downloades den redigerede version af billedet ikke. Hvis du vil gemme den redigerede version på din pc, kan du downloade individuelle billeder og videoer fra iCloud.com. Du kan også downloade dem efter år.

1. Klik på skysymbolet i notifikationsområdet i Windows på din pc.
  2. Klik på Hent fotografier.
  3. Vælg de billeder og videoer, du vil downloade, og klik på Hent.

Hvis du redigerer et billede på din pc, som allerede er blevet overført til iCloud-fotos, kan du ændre arkivnavnet for billedet og overføre det til iCloud-fotos igen.

Jeg har føjet billeder til Min fotostream, men de vises ikke på mine enheder

Hvis du har føjet billeder til iCloud på din pc, men de ikke vises på din iPhone, iPad og iPod touch, skal du følge disse trin:

1. På iPhone, iPad eller iPod touch: Tryk på Indstillinger > Wi-Fi. Sørg for, at Wi-Fi er slået til, og at iOS-enheden har internetforbindelse. Få hjælp, hvis du ikke kan oprette forbindelse til et Wi-Fi-netværk på din iPhone, iPad eller iPod touch.
  2. På iPhone, iPad eller iPod touch: Tryk på Indstillinger > [dit navn] > iCloud. Du skal logge ind med det samme Apple-id, som du bruger til iCloud til Windows.
  3. Åbn iCloud til Windows, og klik på Indstillinger ud for Fotos. Slå Min fotostream til.
  4. Luk iCloud til Windows, og åbn det igen.
  5. Genstart computeren.

Hvis dine billeder stadig ikke vises på dine iOS-enheder, skal du kopiere dine billeder til mappen Overførsler.

Kopier billeder til en iCloud-mappe

Du kan også kopiere dine billeder fra en mappe på din pc til en iCloud-mappe, hvor de overføres automatisk.

1. Åbn et Stifinder-vindue.
  2. Klik på iCloud-fotos i navigationsruden (indholdsoversigten). Hvis du bruger en tidligere version af iCloud til Windows, skal du gå til Favoritter > iCloud-fotos.
  3. I et andet vindue skal du åbne den mappe, hvor du opbevarer de fotos, du vil føje til iCloud-fotos.
  4. Vælg de fotos, du vil tilføje.
  5. Træk dem til mappen iCloud-fotos. I tidligere versioner af iCloud til Windows skal du trække dem til Favoritter > iCloud-fotos > Uploads.

Hvad er der sket med mappen Min fotostream?

I iCloud til Windows 10 eller nyere versioner er Min fotostream ikke længere tilgængelig.

Når du har aktiveret iCloud-fotos på din pc i iCloud til Windows 7, slås Min fotostream automatisk fra. Hvis du vil sende nye billeder til enheder uden iCloud-fotos, kan du aktivere Min fotostream igen i indstillingerne for iCloud-fotos. Når du bruger både iCloud-fotos og Min fotostream, kan du få vist billederne i Min fotostream ved at gå til Billeder > iCloud-fotos > Overførsler.

Hvorfor får jeg vist samme billede flere gange?

I iCloud til Windows 7.x ser du både en video og et primært stillbillede for hvert Live Photo, der downloades fra iCloud-fotos.

Du kan også få vist ekstra kopier af billeder, hvis de er redigeret i Fotos-appen i iOS eller macOS, før de downloades til din pc. Læs mere om redigerede billeder i iCloud-fotos.

Hvordan sletter jeg billeder og videoer i iCloud-fotos?

I iCloud til Windows 11.1 og nyere versioner bliver de billeder og videoer, som du sletter fra din Apple-enhed eller iCloud.com, slettet fra din pc, medmindre du har valgt at fastgøre dem. Når du sletter et billede eller en video på din pc, sker der et af følgende:

• iCloud til Windows 11 og nyere versioner: Arkiverne og miniaturerne fjernes fra din pc, men de gemmes stadig i iCloud-fotos. Hvis du redigerer et billede eller en video på en anden enhed, vises miniaturen igen på din pc.

• iCloud til Windows 10 og tidligere versioner: Arkiverne fjernes fra din pc, men de gemmes stadig i iCloud-fotos.

I iCloud til Windows 7 kan du slette billeder og videoer i appen Fotos på din iPhone, iPad, iPod touch eller Mac og på iCloud.com.

Når du sletter billeder og videoer fra en Apple-enhed eller på iCloud.com, slettes de ikke på din pc. Når du sletter et billede eller en video på din pc, slettes emnet ikke i iCloud-fotos.

Hvordan behandles RAW-billeder i iCloud-fotos?

iCloud-fotos arkiverer alle dine RAW-billeder med integrerede JPEG-arkiver i deres originale formater. Du kan se miniatureversioner på din Mac eller downloade og redigere dem på din Mac eller pc.

Jeg får vist en meddelelse om, at jeg bruger en ældre version af Windows

Hvis du kører en ældre version af Windows 10, kan du få vist en meddelelse om, at du bruger en ældre version af Windows. Desuden får du at vide, at funktionaliteten i iCloud-fotos er begrænset, hvis du bruger denne version af Windows. Hvis du vil kunne bruge alle funktioner i iCloud-fotos, skal du opgradere til Windows 10 build 18363 eller nyere og downloade og installere HEVC-dekoderen og HEIF-tilbehøret fra Microsoft Store.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.