Hjælp til iCloud-fotos på en Windows-pc

Læs mere om brug af iCloud-fotos eller Min fotostream på en Windows-pc, om at overføre og downloade billeder og videoer, så du kan se dem på dine Apple-enheder, og om at slette de emner, du ikke skal bruge længere.

Før du begynder

Du skal have følgende for at bruge iCloud-fotos på en pc:

Min fotostream er ikke tilgængelig til iCloud til Windows 10. Du kan få mere at vide ved at se systemkravene til iCloud.

Hvordan får jeg vist de fotos og videoer, jeg har overført til iCloud-fotos fra en pc?

Når du har overført billeder fra din pc til iCloud-fotos, kan du se og administrere billeder og videoer i appen Fotos på iCloud.com og dine Apple-enheder.

Hvordan downloader jeg alle billeder og videoer til min Windows-pc?

Når du har slået iCloud-fotos til på alle dine enheder, downloades nye billeder og videoer, som du har føjet til biblioteket, automatisk til din pc. Du kan også downloade billeder og videoer efter år.

Hvordan får jeg vist status for overførslen?

Når du har downloadet iCloud til Windows, kan du føje programmet til statuslinjen for at se status for iCloud-overførsler. Klik på iCloud-symbolet i meddelelsesområdet på din pc. Du skal muligvis klikke på Vis skjulte symboler i meddelelsesområdet for at få vist iCloud.

Hvad downloades automatisk?

Nye billeder og videoer downloades automatisk til din pc på placeringen C:\Brugere\dit navn\Mine billeder\iCloud Photos\Overførsler. Du kan ændre placeringen af downloads i iCloud-fotoindstillingerne.

Jeg har redigeret et billede eller en video på en Apple-enhed, men ændringerne vises ikke på min pc

iCloud-fotos på din Windows-pc downloader kun billedet én gang. Hvis du redigerer et billede, efter at det er blevet overført til din pc, downloades den redigerede version af billedet ikke. Hvis du vil gemme den redigerede version på din pc, kan du downloade individuelle billeder og videoer fra iCloud.com. Du kan også downloade dem efter år.

1. Åbn et Stifinder-vindue.
  2. Klik på iCloud-fotos under Favoritter.
  3. Klik på Hent fotos.
  4. Klik på det år, der skal downloades, og klik på Hent.

Hvis du redigerer et billede på din pc, som allerede er blevet overført til iCloud-fotos, kan du ændre filnavnet for billedet og overføre det til iCloud-fotos igen.

Jeg har føjet billeder til Min fotostream, men de vises ikke på mine enheder

Hvis du har føjet billeder til iCloud på din pc, men de ikke vises på din iPhone, iPad og iPod touch, skal du følge disse trin:

1. Tryk på Indstillinger > Wi-Fi på din iPhone, iPad eller iPod touch. Sørg for, at Wi-Fi er slået til, og at iOS-enheden har internetforbindelse. Få hjælp, hvis du ikke kan oprette forbindelse til et Wi-Fi-netværk på din iPhone, iPad eller iPod touch.
  2. På iPhone, iPad eller iPod touch: Tryk på Indstillinger > [dit navn] > iCloud. Hvis du bruger iOS 10.2 eller en tidligere version, skal du gå til Indstillinger > iCloud. Du skal logge ind med det samme Apple-id, som du bruger til iCloud til Windows.
  3. Åbn iCloud til Windows, og klik på Indstillinger ud for Fotos. Slå Min fotostream til.
  4. Luk iCloud til Windows, og åbn programmet igen.
  5. Genstart computeren.

Når du slår iCloud-fotos til på din iPhone, iPad eller iPod touch eller Mac, vises de billeder, som er blevet tilføjet fra din pc, i albummet Alle fotos.

Hvis dine billeder stadig ikke vises på dine iOS-enheder, skal du kopiere dine billeder til mappen Overførsler.

Kopier billeder til mappen Overførsler i Fotos

Du kan også kopiere billeder fra en mappe på din pc til mappen Overførsler i Fotos i iCloud.

1. Åbn et Stifinder-vindue (Windows 8 og nyere) eller Windows Stifinder-vindue (Windows 7).
  2. Gå til Favoritter > iCloud-fotos.
  3. I et andet vindue skal du åbne den mappe, hvor du opbevarer de billeder, som du vil føje til Min fotostream.
  4. Vælg de billeder, du vil tilføje.
  5. Træk og slip dem til mappen Overførsler i iCloud-fotos.

Hvad er der sket med mappen Min fotostream?

Når du har aktiveret iCloud-fotos på din pc, deaktiveres Min fotostream automatisk. Hvis du vil sende nye fotos til enheder uden iCloud-fotos, kan du aktivere Min fotostream igen i iCloud-fotoindstillingerne.

Når du bruger både iCloud-fotos og Min fotostream, kan du få vist billederne i Min fotostream ved at gå til Billeder > iCloud-fotos > Overførsler.

Hvordan sletter jeg fotos og videoer i iCloud-fotos?

Hvis du vil slette billeder og videoer, kan du fjerne dem i appen Fotos på din iPhone, iPad, iPod touch eller Mac og på iCloud.com.

Når du sletter billeder og videoer fra en Apple-enhed eller på iCloud.com, slettes de ikke på din pc. Og når du sletter et billede eller en video på din pc, slettes emnet ikke i iCloud-fotos.

Mine nye kommentarer vises ikke i det fælles album, eller der vises slettede kommentarer

Hvis du føjer kommentarer til billeder og videoer i et fælles album, men de ikke vises, eller hvis der vises slettede kommentarer, skal du følge disse trin:

1. Sørg for, at enheden har internetforbindelse. Du skal oprette forbindelse til internettet for at skrive en kommentar.
  2. Kontroller siden med Systemstatus for at finde ud af, om der er problemer, der påvirker Fotos.
  3. Se, om antallet af kommentarer er det samme på iOS-enheden og din Mac eller PC.

Hvis du har en aktiv internetforbindelse og kan se, at et billede eller en video har et forskelligt antal kommentarer på dine enheder, kan du prøve at følge disse trin:

1. Åbn iCloud til Windows.
  2. Klik på Indstillinger ved siden af Fotos, og fravælg derefter Fælles album.
  3. Klik på OK > Anvend.
  4. Vent et minut, og klik derefter på Indstillinger igen.
  5. Vælg Fælles album > OK > Anvend.
  6. Åbn Min fotostream.
  7. Tryk to gange på det fælles album, og klik derefter på Kommentarer.
  8. Se kommentarerne til billedet eller videoen.

Hvordan behandles RAW-fotos af iCloud-fotos?

iCloud-fotos arkiverer alle dine RAW-billeder med integrerede JPEG-arkiver i deres originale formater. Du kan se miniatureversioner på din Mac eller downloade og redigere dem på din Mac eller pc.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.