Indstil og brug iCloud-fotos på din Windows-pc

iCloud-fotos arkiverer alle dine fotos og videoer sikkert i iCloud, så de er tilgængelige på alle dine enheder.

Bærbar computer og en iPhone ved siden af hinanden.

Med iCloud til Windows kan du se, downloade og overføre fotos og videoer, der er gemt i iCloud, fra en Windows-computer.

Slå iCloud-fotos til

Sørg for, at du har indstillet iCloud på din iPhone, iPad eller iPod touch eller Mac, at du har slået iCloud-fotos til, og at du er logget ind med dit Apple-id.

1. Download iCloud til Windows.
  2. Åbn iCloud til Windows. Sørg for, at du er logget ind med dit Apple-id.
  3. Klik på Indstillinger ud for Fotos.
  4. Vælg iCloud-fotos.
  5. Klik på OK, og klik derefter på Anvend.
  6. Slå iCloud-fotos til på alle dine Apple-enheder.

I iCloud til Windows 10 eller en nyere version kan du også vælge at bruge Fælles album og tilpasse placeringen af dine mapper til Fælles album. Hvis du bruger iCloud til Windows 7, kan du også vælge at bruge Min fotostream

Når du aktiverer iCloud-fotos på din pc i iCloud til Windows 7, deaktiveres Min fotostream automatisk. Hvis du vil sende nye fotos til enheder, der ikke bruger iCloud-fotos, kan du aktivere Min fotostream igen.

Find dine billeder på din pc

Find dine fotos ved at følge trinene til den version af Windows, du bruger på din pc.

Windows 10 eller en nyere version:

1. Åbn Stifinder.
  2. Klik på iCloud-fotos i navigationsruden.

Windows 8:

1. Gå til startskærmen. Hvis du bruger Windows 8.1, skal du klikke på pil ned i nederste venstre hjørne.
  2. Vælg iCloud-fotos.

Windows 7:

1. Klik på knappen Start i Windows, og klik derefter på Billeder.
  2. Klik på iCloud-fotos eller Fotostream på menuen Favoritter i panelet til venstre.
  3. Dobbeltklik på Min fotostream for at se dine fotos. De vises også som en mappe i det vindue, der åbnes.

Min fotostream er ikke tilgængelig til iCloud til Windows 10 eller en nyere version.

Download dine fotos og videoer fra iCloud-fotos

I iCloud til Windows 11.1 eller en nyere version

De nye fotos og videoer, du føjer til iCloud-fotos, vises automatisk på din pc. Hvis du vil downloade filen fra iCloud, når du får den vist, skal du dobbeltklikke på miniaturen. Du kan også gemme de fotos, du har downloadet på din pc, ved at følge disse trin:

1. Åbn Stifinder.
  2. Klik på iCloud-fotos i navigationsruden.
  3. Vælg de fotos, du vil beholde på din pc.
  4. Højreklik på det valgte, og vælg "Behold altid på denne enhed".

Hvis du ændrer et foto eller en video på en anden enhed eller på iCloud.com, opdateres fotoet eller videoen automatisk på din pc.

I ældre versioner af iCloud til Windows

Nye fotos og videoer, som du føjer til iCloud-fotos, downloades automatisk til din pc. Du kan også downloade ældre fotos og videoer ved at følge disse trin:

1. Åbn Stifinder (Windows 10 eller en nyere version) eller Windows Stifinder (Windows 7).
  2. Klik på iCloud-fotos i navigationsruden. Hvis du ikke kan se iCloud-fotos, skal du klikke på Billeder i navigationsruden og derefter dobbeltklikke på iCloud-fotos.
    • I iCloud til Windows 10 eller en nyere version skal du klikke i notifikationsområdet på proceslinjen og derefter klikke på Download fotos i notifikationen til iCloud-fotos. Vælg de fotos og videoer, du vil downloade, efter årstal.
    • I iCloud til Windows 7 skal du klikke på "Download fotos og videoer" på Windows Stifinder-værktøjslinjen. Vælg fotos og videoer efter årstal, og klik derefter på Download.

Dine fotos og videoer downloades til den placering, du vælger under Indstillinger for iCloud-fotos.

I iCloud til Windows 10 eller en nyere version: Hvis du ændrer et foto eller en video på en anden enhed eller på iCloud.com, opdateres fotoet eller videoen automatisk på din pc. I iCloud til Windows 7 skal du downloade fotos igen for at se eventuelle opdateringer.

Overfør fotos og videoer til iCloud-fotos

Følg disse trin for at overføre dine fotos og videoer fra din pc til iCloud-fotos:

I iCloud til Windows 10 eller en nyere version

1. Åbn et Stifinder-vindue.
  2. Klik på iCloud-fotos i navigationsruden.
  3. I et andet vindue skal du åbne den mappe, hvor du opbevarer de fotos, du vil føje til iCloud-fotos.
  4. Vælg de fotos, du vil tilføje.
  5. Træk dem ind i mappen iCloud-fotos.

Du kan se de overførte fotos og videoer i appen Fotos på iCloud.com og på alle dine Apple-enheder.

I ældre versioner af iCloud til Windows

1. Åbn et Stifinder-vindue.
  2. Klik på iCloud-fotos under Favoritter.
  3. Klik på Overfør fotos og videoer.
  4. Vælg de fotos og videoer, som du vil overføre, og klik på Åbn.

Du kan se de overførte fotos og videoer i appen Fotos på iCloud.com og på alle dine Apple-enheder.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.