Indstilling og brug af iCloud-fotobibliotek på din Windows-pc

iCloud-fotobibliotek arkiverer alle dine billeder og videoer sikkert i iCloud, så de er tilgængelige på alle dine enheder.

iCloud-fotobibliotek overfører nye billeder og videoer fra din Windows-pc, så du kan se dem i appen Fotos på din iPhone, iPad, iPod touch og Mac og på iCloud.com. De nye billeder og videoer, du optager, downloades automatisk fra iCloud-fotobibliotek, og du kan vælge at downloade hele samlingen ud fra år.

Du skal bruge nedenstående

Før du starter, skal du logge på iCloud med dit Apple-id. Du skal bare følge instruktionerne for din iPhone, iPad eller iPod touch eller Mac. Følg derefter disse trin for at slå iCloud-fotobibliotek til på din pc med Windows 7 eller en nyere version.

Læs mere om iCloud-systemkravene.

Sådan slås iCloud-fotobibliotek til

1. Download af iCloud til Windows.
  2. Åbn iCloud til Windows.
  3. Klik på Indstillinger ud for Fotos.
  4. Vælg iCloud-fotobibliotek.
  5. Klik på OK, og klik derefter på Anvend.
  6. Slå iCloud-fotobibliotek til på alle dine Apple-enheder.

Du kan også vælge at bruge Min fotostream og iCloud-fotodeling og tilpasse placeringen af dine mapper til overførsel og download.

Når du aktiverer iCloud-fotobibliotek på din pc, deaktiveres Min fotostream automatisk. Hvis du vil sende nye billeder til enheder, der ikke bruger iCloud-fotobibliotek, kan du aktivere Min fotostream igen.

Sådan overføres billeder og videoer til iCloud-fotobibliotek

Følg disse trin for at overføre dine billeder og videoer fra din pc til iCloud-fotobibliotek:

1. Åbn et Stifinder-vindue.
  2. Klik på iCloud-fotos under Favoritter.
  3. Klik på Overfør fotos og videoer.
  4. Vælg de fotos og videoer, du vil overføre, og klik på Åbn.

Du kan også trække og slippe fotos og videoer fra din pc i mappen Overførsler i iCloud-fotos. Du kan se de overførte fotos og videoer i appen Fotos på iCloud.com og på alle dine Apple-enheder.

Sådan hentes dine billeder og videoer fra iCloud-fotobibliotek

Nye billeder og videoer, som du føjer til iCloud-fotobibliotek, downloades automatisk til din pc. Følg disse trin for at downloade din samling efter år:

1. Åbn et Stifinder-vindue.
  2. Klik på iCloud-fotos under Favoritter.
  3. Klik på Download fotos og videoer.
  4. Vælg de fotos og videoer, du vil downloade, og klik på Hent.

Dine billeder og videoer downloades til den placering, du vælger under Indstillinger for iCloud-fotos.

Læs mere

Hvis du har brug for hjælp til at administrere og bruge iCloud-fotobibliotek på din Windows-pc, kan du læse mere her.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.