Indstil og brug iCloud-fotos på din Windows-pc

iCloud-fotos arkiverer alle dine fotos og videoer sikkert i iCloud, så de er tilgængelige på alle dine enheder.

iCloud-fotos overfører nye fotos og videoer fra din Windows-pc, så du kan se dem i appen Fotos på din iPhone, iPad, iPod touch og Mac samt på iCloud.com. Nye fotos, du tager, downloades automatisk fra iCloud-fotos, og du kan vælge at downloade hele samlingen efter år.

Du skal bruge nedenstående

Før du starter, skal du logge på iCloud med dit Apple-id. Du skal bare følge instruktionerne for din iPhone, iPad eller iPod touch eller Mac. Følg derefter disse trin for at slå iCloud-fotos til på din pc med Windows 7 eller en nyere version.

Læs mere om iCloud-systemkravene.

Slå iCloud-fotos til

1. Download af iCloud til Windows.
  2. Åbn iCloud til Windows.
  3. Klik på Indstillinger ud for Fotos.
  4. Vælg iCloud-fotos.
  5. Klik på OK, og klik derefter på Anvend.
  6. Slå iCloud-fotos til på alle dine Apple-enheder.

Hvis du bruger iCloud til Windows 10 eller en nyere version, kan du også vælge at bruge Fælles album og tilpasse placeringen af dine mapper til Fælles album.

Hvis du bruger iCloud til Windows 7, kan du også vælge at bruge Min fotostrøm og iCloud-fotodeling (Fælles album) og tilpasse placeringen af dine mapper til overførsel og download.

Når du aktiverer iCloud-fotos på din pc i iCloud til Windows 7, deaktiveres Min fotostrøm automatisk. Hvis du vil sende nye fotos til enheder, der ikke bruger iCloud-fotos, kan du aktivere Min fotostream igen.

Overfør fotos og videoer til iCloud-fotos

Følg disse trin for at overføre dine fotos og videoer fra din pc til iCloud-fotos:

Hvis du bruger iCloud til Windows 10 eller en nyere version:

1. Åbn et Stifinder-vindue.
  2. Klik på iCloud-fotos i navigationsruden.
  3. I et andet vindue skal du åbne den mappe, hvor du opbevarer de fotos, du vil føje til iCloud-fotos.
  4. Vælg de fotos, du vil tilføje.
  5. Træk dem ind i mappen iCloud-fotos.

Hvis du bruger iCloud til Windows 7:

1. Åbn et Stifinder-vindue.
  2. Klik på iCloud-fotos under Hurtig adgang (Foretrukne i Windows 7 og 8).
  3. Klik på Overfør fotos og videoer.
  4. Vælg de fotos og videoer, du vil overføre, og klik på Åbn.

Du kan se de overførte fotos og videoer i appen Fotos på iCloud.com og på alle dine Apple-enheder.

Download dine fotos og videoer fra iCloud-fotos

Nye fotos og videoer, som du føjer til iCloud-fotos, downloades automatisk til din pc. Du kan også downloade din samling efter år i iCloud til Windows 10 eller en tidligere version, når du følger disse trin:

1. Åbn Stifinder (Windows 8 eller nyere) eller Windows Stifinder (Windows 7) på din Windows-computer.
  2. Klik på iCloud-fotos i navigationsruden. Hvis du ikke kan se iCloud-fotos, skal du klikke på Billeder i navigationsruden og derefter dobbeltklikke på iCloud-fotos.
    • Hvis du bruger iCloud til Windows 11.1, skal du dobbeltklikke på et miniaturebillede for at downloade filen.
    • Hvis du bruger iCloud til Windows 10 eller iCloud til Windows 7: Nye fotos og videoer, du føjer til iCloud på en anden enhed, downloades automatisk til din pc. Hvis du vil downloade ældre fotos og videoer i iCloud til Windows 10, skal du klikke i meddelelsesområdet på proceslinjen og derefter klikke på Download fotos i iCloud Fotos-meddelelsen. Vælg de fotos og videoer, du vil downloade efter år.
    • I iCloud til Windows 7 skal du klikke på "Download fotos og videoer" på Windows Stifinder-værktøjslinjen. Vælg de fotos og videoer, du vil downloade efter år, og klik derefter på Download.

Dine fotos og videoer downloades til den placering, du vælger under Indstillinger for iCloud-fotos.

Hvis du bruger iCloud til Windows 10 eller en nyere version, og et foto eller en video ændres på en anden enhed eller på iCloud.com, opdateres fotoet eller videoen automatisk på din pc. I iCloud til Windows 7 skal du downloade fotos igen for at se eventuelle opdateringer.

Læs mere

Hvis du har brug for hjælp til at administrere og bruge iCloud-fotos på din Windows-pc, kan du læse mere her.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.