Om sikkerhedsindholdet i Mac EFI-sikkerhedsopdatering 2015-002

I dette dokument beskrives sikkerhedsindholdet i Mac EFI-sikkerhedsopdatering 2015-002.

Af hensyn til vores kunders sikkerhed omtaler eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en fuldstændig undersøgelse har fundet sted, og de relevante programrettelser eller versioner er tilgængelige. Hvis du vil læse mere om Apple-produktsikkerhed, kan du gå ind på webstedet Apple-produktsikkerhed.

Yderligere oplysninger om PGP-nøglen til Apple-produktsikkerhed kan ses i artiklen Sådan bruges PGP-nøglen til Apple-produktsikkerhed.

Hvor det er muligt, anvendes der CVE-id'er til at henvise til yderligere oplysninger om sikkerhedsproblemer.

Du kan læse om andre sikkerhedsopdateringer i artiklen Apple-sikkerhedsopdateringer.

Mac EFI-sikkerhedsopdatering 2015-002

• EFI

Fås til: OS X Mavericks v10.9.5

Effekt: En hacker kan anvende ubrugte EFI-funktioner

Beskrivelse: Der var et problem med behandling af EFI-argumenter. Problemet er løst ved at fjerne de pågældende funktioner.

CVE-id

CVE-2015-4860: Corey Kallenberg, Xeno Kovah, John Butterworth og Sam Cornwell fra The MITRE Corporation, koordineret via CERT

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.