Om Hjælp til Wi-Fi

Med iOS 9 eller en nyere version kan du bruge Hjælp til Wi-Fi til automatisk at skifte til mobildata, hvis Wi-Fi-signalet er dårligt.

Sådan virker Hjælp til Wi-Fi

Med Hjælp til Wi-Fi kan du fortsætte med at bruge internettet, selv om der er dårlig Wi-Fi-forbindelse. Hvis du f.eks. bruger Safari, og der er dårlig Wi-Fi-forbindelse, så websiden ikke indlæses, aktiveres Hjælp til Wi-Fi automatisk, så enheden skifter til mobildata og fortsætter med at indlæse siden. Du kan bruge Hjælp til Wi-Fi sammen med de fleste apps – f.eks. Safari, Apple Music, Mail, Kort m.fl.

Når Hjælp til Wi-Fi er aktiveret, vises symbolet for mobildata på enhedens statuslinje.

Dataforbruget kan blive højere end normalt, da enheden bruger mobildataforbindelsen til internettet, når der er dårlig Wi-Fi-forbindelse. For de fleste brugere er der kun tale om en lille stigning sammenlignet med almindelig brug. Hvis du vil vide mere om dataforbrug, kan du læse om Kontrol af dataforbrug eller kontakte Apple-support.

Hjælp til Wi-Fi kan bruges på alle iOS-enheder, der understøtter iOS 9 eller en nyere version, bortset fra følgende modeller: iPhone 4s, iPad 2 Wi-Fi+Cellular, iPad (3. generation) Wi-Fi+Cellular og iPad mini (1. generation) Wi-Fi+Cellular.

Slå Hjælp til Wi-Fi til eller fra

Hjælp til Wi-Fi er aktiveret som standard. Hvis du ikke vil have iOS-enheden til at forblive forbundet til internettet, når der er dårlig Wi-Fi-forbindelse, kan du slå Hjælp til Wi-Fi fra. Gå til Indstillinger > Mobilnetværk eller Indstillinger > Mobildata. Rul derefter ned, og tryk på mærket for Hjælp til Wi-Fi.

Læs mere

• Hjælp til Wi-Fi skifter ikke automatisk til mobildata, hvis enheden bruger dataroaming.

• Hjælp til Wi-Fi virker kun, når du har apps kørende i forgrunden, og funktionen aktiveres ikke ved baggrundsoverførsler.

• Hjælp til Wi-Fi aktiveres ikke ved brug af visse lyd- og videostreamingapps fra andre producenter eller ved download af bilag fra f.eks. e-mailapps, da dette kan bruge store mængder data.