Problemer med at køre eller installere et program på en Mac-computer efter opgradering af macOS

Hvis en app ikke fungerer, efter du har opgraderet dit Mac-operativsystem, skal du søge efter opdateringer.

Et program virker ikke som normalt

Når du har opgraderet macOS, kan du opleve, at nogle apps fra andre producenter ikke fungerer eller ikke fungerer som du forventer. Programmet kan muligvis ikke åbnes, køres eller installeres – heller ikke selv om du forsøger at geninstallere det.

Problemet kan opstå i følgende tilfælde:

Kontroller, at du har den nyeste version

Hvis et program ikke virker efter en opgradering, skal du kontrollere, om du har installeret den nyeste version:

1. Kontroller, om der er kommet en opdateret version af programmet, som er kompatibel med den nye OS-version. Du kan finde oplysninger om kompatibilitet og systemkrav på produktsiderne i Mac App Store.
  2. Kontroller, om programudvikleren har lavet eller planlægger at udgive en ny version af programmet, som er kompatibel med den nye OS-version.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.