Problemer med at køre eller installere et program på en Mac-computer efter opgradering af macOS

Hvis en app ikke fungerer, efter du har opgraderet dit Mac-operativsystem, skal du søge efter opdateringer.

Et program virker ikke som normalt

Når du har opgraderet macOS, kan du opleve, at nogle apps fra andre producenter ikke fungerer eller ikke fungerer som du forventer. Programmet kan muligvis ikke åbnes, køres eller installeres – heller ikke selv om du forsøger at geninstallere det.

Problemet kan opstå i følgende tilfælde:

Kontroller, at du har den nyeste version

Hvis et program ikke virker efter en opgradering, skal du kontrollere, om du har installeret den nyeste version:

1. Kontroller, om der er kommet en opdateret version af programmet, som er kompatibel med den nye OS-version. Du kan finde oplysninger om kompatibilitet og systemkrav på produktsiderne i Mac App Store.
  2. Kontroller, om programudvikleren har lavet eller planlægger at udgive en ny version af programmet, som er kompatibel med den nye OS-version.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.