Om inkompatibel software på Mac-computeren

Læs om, hvordan din Mac hjælper dig med at identificere inkompatibel software.

I nogle tilfælde kan macOS registrere software, der ikke er kompatibel. Eksempel:

• Når du opgraderer macOS, kan macOS-installationsprogrammet advare dig om installerede apps, der ikke er kompatible med den pågældende version af macOS.

• Når du opgraderer macOS eller bruger Overførselsassistent til at overføre dine data til en ny Mac, kan apps, der ikke er kompatible, blive flyttet til en mappen med navnet Flyttede emner eller Inkompatibel software.

• Når du bruger en app, der ikke er kompatibel, advarer macOS dig muligvis om, at appen skal opdateres. Appen sluttes derefter med det samme.

Advarsel, om at en app skal opdateres

Uanset om din app er registreret som kompatibel, eller du selv tror, at den muligvis er inkompatibel, fordi den ikke fungerer som forventet, skal du sørge for, at du bruger den nyeste version af den pågældende app. Du kan forhøre dig hos producenten eller udvikleren af appen, om der findes en version, der er kompatibel med din version af macOS.

Sådan kontakter du andre producenter

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.