Brug af Smart Keyboard Folio eller Smart Keyboard med din iPad

Læs mere om, hvordan du tilslutter og bruger dit Smart Keyboard Folio eller Smart Keyboard.

Hvis du vil bruge et Smart Keyboard Folio, skal du have en iPad Pro på 11" (1. eller 2. generation) eller en iPad Pro på 12,9" (3. eller 4. generation).

Hvis du vil bruge et Smart Keyboard, skal du have en iPad (7. generation), iPad Air (3. generation), iPad Pro på 9,7", iPad Pro på 10,5" eller en iPad Pro på 12,9" (1. eller 2. generation).

Leder du efter hjælp til Magic Keyboard? Læs mere om, hvordan du konfigurerer og anvender Magic Keyboard til iPad.

Tilslut din iPad

I modsætning til Bluetooth-tastaturer behøver du ikke at parre eller tænde dit Smart Keyboard Folio eller Smart Keyboard.

Hvis du har en iPad Pro på 11" (1. eller 2. generation) eller en iPad Pro på 12,9" (3. eller 4. generation): Slut dit Smart Keyboard Folio til din iPad Pro med Smart Connector. Smart Connector er på bagsiden af din iPad Pro og har tre små magnetiske kontakter. Anbring derefter din iPad i indtastningspositionen.

Hvis du har en iPad (7. generation), iPad Air (3. generation), iPad Pro på 9,7", iPad Pro på 10,5" eller iPad Pro på 12,9" (1. eller 2. generation): Slut dit Smart Keyboard til din iPad med Smart Connector, der har tre små, magnetiske kontakter. Smart Connector sidder på kanten øverst på dit Smart Keyboard og på siden af iPad. Anbring derefter din iPad i indtastningspositionen.

Kan du ikke oprette forbindelse mellem din iPad og dit tastatur?

Stil din iPad i stående position

Fold Smart Keyboard Folio til indtastningspositionen:

Fold Smart Keyboard til en trekant med tastaturet foran iPad:

Hvis du vil bruge tastaturet, skal din iPad placeres i rillen over taltasterne og være i indtastningsposition.

Sådan bruger du tastaturgenveje

Du kan bruge flere forskellige tastaturgenveje til at udføre kommandoer.

I de fleste tastaturgenveje skal du bruge kommandotasten ⌘ ligesom på en Mac-computer. Tasten Kommando ⌘ fungerer på samme måde som Ctrl-tasten på et pc-tastatur.

Læs mere om tastaturgenveje på iPad.

Skift til softwaretastatur

Du skal muligvis bruge softwaretastaturet, der vises på din iPad-skærm, i stedet for dit Smart Keyboard Folio eller Smart Keyboard, hvis du f.eks. vil indtaste bogstaver med accent eller bruge diktering.

Du kan få vist softwaretastaturet ved at trykke på tastaturknappen knappen til tastaturindstillinger i nederste højre hjørne af skærmen. I den viste menu skal du trykke på knappen Vis tastatur knappen til visning af skærmtastaturet. Hvis du vil skjule skærmtastaturet, skal du trykke på knappen Luk tastatur knappen til minimering af skærmtastaturet.

Læs mere om, hvordan du bruger tastaturer med din iPhone, iPad eller iPod touch.

Sådan får du hjælp

Hvis din iPad ikke registrerer dit Smart Keyboard Folio eller Smart Keyboard, eller hvis du får vist advarslen "Tilbehør understøttes ikke" på din iPad, skal du kontrollere, at der ikke er snavs eller plastik på Smart Connector-stikkene på tastaturet eller på Smart Connector på din iPad. Du kan også prøve følgende:

1. Sørg for, at din iPad og dit Smart Keyboard Folio eller Smart Keyboard er foldet til indtastningsposition, og at du har den nyeste version af iOS eller iPadOS.
  2. Fjern Smart Keyboard Folio eller Smart Keyboard fra din iPad.
  3. Genstart din iPad.
  4. Tilslut dit Smart Keyboard Folio eller dit Smart Keyboard igen.