Brug af Smart Keyboard Folio eller Smart Keyboard med din iPad

Læs mere om, hvordan du tilslutter og bruger dit Smart Keyboard Folio eller Smart Keyboard.

Billedet viser to iPad-enheder –, en med Smart Keyboard Folio og en med Smart Keyboard

Du skal bruge følgende

For at bruge Smart Keyboard Folio skal du have en af disse modeller:

• iPad Pro 11" (1. generation eller en nyere model)
  • iPad Pro 12,9" (3. generation eller en nyere model)
  • iPad Air (4. eller 5. generation)

For at bruge Smart Keyboard skal du have en af disse modeller:

• iPad (7., 8. eller 9. generation)
  • iPad Air (3. generation)
  • iPad Pro 9,7"
  • iPad Pro 10,5"
  • iPad Pro 12,9" (1. eller 2. generation)

Har du et Magic Keyboard eller Magic Keyboard Folio?

Læs mere om, hvordan du indstiller og bruger Magic Keyboard til iPad Air og iPad Pro

Læs mere om, hvordan du indstiller og bruger Magic Keyboard Folio til iPad (10. generation)

Tilslut din iPad

I modsætning til Bluetooth-tastaturer behøver du ikke at parre eller tænde dit Smart Keyboard Folio eller Smart Keyboard.

Billedet viser nærbillede af Smart Connector

Hvis du har en 11" iPad Pro (1. generation eller nyere), 12,9" iPad Pro (3. generation eller nyere) eller iPad Air (4. eller 5. generation): Slut dit Smart Keyboard Folio til din iPad med Smart Connector. Smart Connector er på bagsiden af din iPad og har tre små magnetiske kontakter. Anbring derefter din iPad i indtastningspositionen.

Billedet viser Smart Connector på kanten af iPad

Hvis du har en iPad (7., 8. eller 9. generation), iPad Air (3. generation), 9,7" iPad Pro, 10,5" iPad Pro eller 12,9" iPad Pro (1. eller 2. generation): Slut dit Smart Keyboard til din iPad med Smart Connector, der har tre små, magnetiske kontakter. Smart Connector sidder på kanten øverst på dit Smart Keyboard og på siden af iPad. Anbring derefter din iPad i indtastningspositionen.

Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis du ikke kan slutte din iPad til tastaturet.

Stil din iPad i stående position

Fold Smart Keyboard Folio til indtastningspositionen:

Billedet viser Smart Keyboard Folio med iPad i indtastningsposition

Fold Smart Keyboard til en trekant med tastaturet foran iPad:

Billedet viser Smart Keyboard med iPad i indtastningsposition

Hvis du vil bruge tastaturet, skal din iPad placeres i rillen over taltasterne og foldes til indtastningsposition.

Sådan bruger du tastaturgenveje

Du kan bruge flere forskellige tastaturgenveje til at udføre kommandoer.

I de fleste tastaturgenveje skal du bruge kommandotasten ⌘ ligesom på en Mac-computer. Tasten Kommando ⌘ fungerer på samme måde som Ctrl-tasten på et pc-tastatur.

Læs mere om tastaturgenveje på iPad.

Skift til softwaretastatur

Du skal muligvis bruge softwaretastaturet, der vises på din iPad-skærm, i stedet for dit Smart Keyboard Folio eller Smart Keyboard, hvis du f.eks. vil indtaste bogstaver med accent eller bruge diktering.

Du kan få vist softwaretastaturet ved at trykke på tastaturknappen knappen til tastaturindstillinger i nederste højre hjørne af skærmen. I den viste menu skal du trykke på knappen Vis tastatur knappen til visning af skærmtastaturet. Hvis du vil skjule skærmtastaturet, skal du trykke på knappen Luk tastatur knappen til minimering af skærmtastaturet.

Få hjælp

Hvis din iPad ikke registrerer dit Smart Keyboard Folio eller Smart Keyboard, eller hvis du får vist advarslen "Tilbehør understøttes ikke" på din iPad, skal du kontrollere, at der ikke er snavs eller plastik på Smart Connector-stikkene på tastaturet eller på Smart Connector på din iPad. Du kan også prøve følgende:

1. Sørg for, at din iPad og dit Smart Keyboard Folio eller Smart Keyboard er foldet til indtastningsposition, og at du har den nyeste version af iOS eller iPadOS.
  2. Fjern Smart Keyboard Folio eller Smart Keyboard fra din iPad.
  3. Genstart din iPad.
  4. Tilslut dit Smart Keyboard Folio eller dit Smart Keyboard igen.