Brug af Smart Keyboard Folio eller Smart Keyboard med din iPad

Læs mere om, hvordan du tilslutter og bruger dit Smart Keyboard Folio eller Smart Keyboard.

ios-17-ipad-pro-ipad-7gen-smart-keyboard-folio-smart-keyboard-hero

Du skal bruge følgende

For at bruge Smart Keyboard Folio skal du have en af disse modeller:

• iPad Pro 11" (1. generation eller en nyere model)

• iPad Pro 12,9" (3. generation eller en nyere model)

• iPad Air (4. eller 5. generation)

For at bruge Smart Keyboard skal du have en af disse modeller:

• iPad (7., 8. eller 9. generation)

• iPad Air (3. generation)

• iPad Pro 9,7"

• iPad Pro 10,5"

• iPad Pro 12,9" (1. eller 2. generation)

Har du et Magic Keyboard eller Magic Keyboard Folio?

Læs mere om, hvordan du indstiller og bruger Magic Keyboard til iPad Air og iPad Pro

Læs mere om, hvordan du indstiller og bruger Magic Keyboard Folio til iPad (10. generation)

Tilslut din iPad

I modsætning til Bluetooth-tastaturer behøver du ikke at parre eller tænde dit Smart Keyboard Folio eller Smart Keyboard.

ipad-pro-2nd-gen-smart-keyboard-connection-callout

Hvis du har en 11" iPad Pro (1. generation eller nyere), 12,9" iPad Pro (3. generation eller nyere) eller iPad Air (4. eller 5. generation): Slut dit Smart Keyboard Folio til din iPad med Smart Connector. Smart Connector er på bagsiden af din iPad og har tre små magnetiske kontakter. Anbring derefter din iPad i indtastningspositionen.

ipad-pro-smart-keyboard-connection-callout

Hvis du har en iPad (7., 8. eller 9. generation), iPad Air (3. generation), 9,7" iPad Pro, 10,5" iPad Pro eller 12,9" iPad Pro (1. eller 2. generation): Slut dit Smart Keyboard til din iPad med Smart Connector, der har tre små, magnetiske kontakter. Smart Connector sidder på kanten øverst på dit Smart Keyboard og på siden af iPad. Anbring derefter din iPad i indtastningspositionen.

Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis du ikke kan slutte din iPad til tastaturet.

Stil din iPad i stående position

Fold Smart Keyboard Folio til indtastningspositionen:

pad-pro-smart-keyboard-folio-profile

Fold Smart Keyboard til en trekant med tastaturet foran iPad:

ipad-7gen-smart-keyboard

Hvis du vil bruge tastaturet, skal din iPad placeres i rillen over taltasterne og foldes til indtastningsposition.

Skift til softwaretastatur

Du skal muligvis bruge softwaretastaturet, der vises på din iPad-skærm, i stedet for dit Smart Keyboard Folio eller Smart Keyboard, hvis du f.eks. vil indtaste bogstaver med accent eller bruge diktering.

Du kan få vist softwaretastaturet ved at trykke på tastaturknappen i nederste højre hjørne af skærmen. I den menu, der vises, skal du trykke på knappen Vis tastatur . Hvis du vil skjule softwaretastaturet, skal du trykke på knappen Luk .

Læs mere

Find ud af, hvad du skal gøre, hvis du ikke kan forbinde din iPad til dit Smart Keyboard Folio eller Smart Keyboard.

I de fleste tastaturgenveje skal du bruge kommandotasten ⌘ ligesom på en Mac-computer. Hvis du er mere fortrolig med et pc-tastatur, svarer Kommando-tasten (⌘) til Ctrl-tasten på en pc. Få mere at vide om, hvordan du kan udføre kommandoer med iPad-tastaturgenveje.