Dan par mellem Apple Pencil og din iPad

Læs om, hvordan du danner par med din Apple Pencil.

Før du begynder

Hvis du danner par mellem Apple Pencil (1. generation) og iPad (10. generation), skal du sørge for, at du har det påkrævede USB-C til Apple Pencil-mellemstik og et kompatibelt kabel, f.eks. et USB-C-opladerkabel.

Dan par med din Apple Pencil (USB-C)

Opdater din iPad til iPadOS 17.1 eller en nyere version. Skub derefter enden af Apple Pencil (USB-C) åben, og sæt et USB-C-kabel i porten. Slut den anden ende af kablet til din iPad.

new-apple-pencil-cap-open-to-charge

Sådan parrer du din Apple Pencil (2. generation) med din iPad

Sæt din Apple Pencil på det magnetiske forbindelsesstik på siden af din iPad på følgende måde:

ipados-17-ipad-pro-connect-apple-pencil

Dan par mellem din Apple Pencil (1. generation) og din iPad (10. generation)

Fjern hætten, og slut din Apple Pencil og et USB-C-kabel til USB-C til Apple Pencil-mellemstikket. Slut den anden ende af kablet til din iPad.

Når knappen Dan par vises, skal du trykke på den. Vent på, at din Apple Pencil parres, og frakobl den derefter fra USB-C til Apple Pencil-mellemstikket.

Pardannelsen mellem din Apple Pencil og din iPad forbliver aktiv, indtil du genstarter din iPad eller parrer din Apple Pencil med en anden iPad. Når du er klar til at bruge din Apple Pencil igen, skal du bruge de samme trin til at parre den med din iPad.

Sådan parrer du din Apple Pencil (1. generation) med din iPad (6. til 9. generation)

Tag hætten af, og slut din Apple Pencil til Lightning-stikket på din iPad.

apple-pencil-crop-charging-with-cap

Når knappen Dan par vises, skal du trykke på den.

Pardannelsen mellem din Apple Pencil og din iPad forbliver aktiv, indtil du genstarter din iPad, sætter den i flytilstand eller parrer din Apple Pencil med en anden iPad. Når du er klar til at bruge din Apple Pencil igen, skal du bruge de samme trin til at parre den med din iPad.

Sådan gør du, hvis din Apple Pencil ikke kan parres med din iPad

1. Slut din Apple Pencil til din iPad:

• Med Apple Pencil (2. generation): Placer din Apple Pencil på midten af det magnetiske stik, som er på siden af din iPad med lydstyrkeknapperne.

• Med Apple Pencil (1. generation) og iPad (6. generation til 9. generation): Fjern hætten, og slut din Apple Pencil til Lightning-stikket på din iPad.

• Med Apple Pencil (1. generation) og iPad (10. generation): Fjern hætten, og slut din Apple Pencil og et USB-C-kabel til USB-C til Apple Pencil-mellemstikket. Slut den anden ende af kablet til din iPad.

2. Genstart din iPad, og prøv at parre igen.

3. Gå til Indstillinger > Bluetooth, og kontroller, om Bluetooth er slået til.

4. På samme skærm kan du finde din Apple Pencil under Mine enheder. Hvis du finder den, skal du trykke på Info . Tryk derefter på Glem denne enhed.

5. Slut din Apple Pencil til din iPad, og tryk på knappen Dan par, når den vises efter et par sekunder.

6. Hvis knappen Dan par ikke vises, skal du vente et minut, mens din Apple Pencil oplades. Derefter skal du prøve at tilslutte din Apple Pencil igen og vente, indtil knappen Dan par vises.

7. Hvis knappen Dan par stadig ikke vises, skal du kontakte Apple-support.