Hvis du ikke kan betjene dit tv eller din modtager med din Apple TV Remote

Find ud af, hvad du skal gøre, hvis du har brug for hjælp til lydstyrken eller andre funktioner på din Siri Remote, Apple TV Remote eller fjernbetjeningen til din hjemmebiograf.

Brug din Siri Remote eller Apple TV Remote

Dit Apple TV 4K eller Apple TV HD registrerer automatisk tv'et eller modtageren, som du tilslutter, og programmerer Siri Remote eller Apple TV Remote1 til at tænde og slukke for enheder og vælge HDMI-indgang.

Før du bruger din Siri Remote eller Apple TV Remote til at betjene dit tv eller din modtager, skal du sørge for, at der ikke står noget mellem fjernbetjeningen og forsiden af tv'et eller modtageren. Lydstyrken justeres normalt ved hjælp af IR-sensorenpå forsiden af dit udstyr.

Hvis lydstyrken, afbryderknappen eller valg af HDMI ikke automatisk virker, skal du muligvis programmere fjernbetjeningen til at styre lydstyrken eller slå HDMI-CEC til på tv'et eller modtageren.

Brug en fjernbetjening til hjemmebiografer

Du kan bruge en fjernbetjening til hjemmebiografer, f.eks. en netværksbaseret fjernbetjening til systemer til betjening af hjemmet eller en infrarød fjernbetjening (også kaldet en universel fjernbetjening), til at betjene dit Apple TV.

Indstil din fjernbetjening til hjemmebiograf til at betjene dit Apple TV:

1. Tilføj dit Apple TV i appen Hjem, og tildel det til et værelse.
  2. Tilføj fjernbetjeningen i appen Hjem på en iOS- eller iPadOS-enhed, og sørg for at tildele den til et rum.

Når du har tilføjet fjernbetjeningen i appen Hjem, kan du bruge den til at betjene ethvert Apple TV, som du har i dit hjem.

Du kan lære, hvordan du kan bruge din fjernbetjening til at betjene dit Apple TV på forskellige måder, ved at gå til Indstillinger > Fjernbetjeninger og enheder og vælge Programmer fjernbetjening.

Hvis du har problemer med din fjernbetjening eller ønsker at læse mere om, hvordan du kan bruge din fjernbetjening til at betjene dit Apple TV, kan du kontakte producenten eller besøge deres websted.

Få hjælp til din Siri Remote eller Apple TV Remote

Hvis du har brug for hjælp til lydstyrken eller andre funktioner på Siri Remote eller Apple TV Remote, skal du muligvis programmere din Siri Remote eller Apple TV Remote manuelt eller kontrollere, at HDMI-CEC er aktiveret.

Programmer fjernbetjeningen til lydstyrke

Hvis lydstyrken ikke virker automatisk, kan du programmere Siri Remote eller Apple TV Remote manuelt:

1. På Apple TV 4K eller Apple TV HD: Gå til Indstillinger > Fjernbetjeninger og enheder > Lydstyrkejustering.
  2. Vælg Programmer ny enhed.
  3. Følg vejledningen på skærmen for at programmere Siri Remote eller Apple TV Remote til at styre lydstyrken for tv'et eller modtageren.

Med din Siri Remote eller Apple TV Remote kan du justere lydstyrken på enten dit tv eller din modtager, men du kan ikke styre begge dele samtidigt.

Kontroller, om HDMI-CEC er slået til

Kontroller følgende, hvis nogle funktioner ikke virker:

1. Sørg for, at tv'et eller modtageren understøtter HDMI-CEC. Spørg tv-producenten, eller kig i brugerhåndbogen for at få hjælp.
  2. Kontroller, om HDMI-CEC er slået til i menuen på tv'et eller modtageren. Brug den fjernbetjening, der fulgte med dit udstyr. Da producenter ofte bruger forskellige navne til HDMI-CEC, skal du kigge efter en indstilling, der ender med "Link" eller "Sync". Her er nogle eksempler:
  • LG: SimpLink
  • Philips: EasyLink
  • Samsung: Anynet+
  • Sharp: Aquos Link
  • Sony: BRAVIA Sync

1. Apple TV 4K og Apple TV HD leveres med den samme fjernbetjening overalt. I lande og områder, der understøtter Siri, kaldes fjernbetjeningen Siri Remote. Alle andre steder kaldes den Apple TV Remote. Siri kan bruges med begge fjernbetjeninger, så længe det sker i et land eller område, der understøtter Siri.
  2. Lydstyrken styres normalt ved hjælp af IR-sensoren på forsiden af tv'et eller modtageren, men nogle modtagere bruger HDMI-CEC i stedet. Når lydstyrken styres via HDMI-CEC, behøver området mellem fjernbetjeningen og forsiden af modtageren ikke at være frit.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.