Sådan overfører du dit Apple Watch til en ny iPhone

Læs mere om, hvordan du overfører dit Apple Watch til din nye enhed, uanset du stadig bruger din gamle iPhone eller allerede har skiftet til en ny.

Før du indstiller din nye iPhone

Følg disse trin for at sikkerhedskopiere din gamle iPhone og dit Apple Watch, så du kan overføre indholdet til din nye iPhone.

Sikkerhedskopier din gamle iPhone

1. Opdater din gamle iPhone. Har du ikke din gamle iPhone?
  2. Opdater dit Apple Watch.
  3. Kontroller dine sundheds- og aktivitetsindstillinger.
    • Hvis du bruger iTunes til sikkerhedskopiering, skal du huske at kryptere din sikkerhedskopi for at arkivere dine sundheds- og aktivitetsdata.*
    • Hvis du bruger iCloud til sikkerhedskopiering, skal du gå til Indstillinger > [dit navn] > iCloud og kontrollere, at Sundhed er slået til.*
  4. Sikkerhedskopiering af din gamle iPhone. Din iPhone sikkerhedskopierer også dit Apple Watch. Læs mere om, hvad der sikkerhedskopieres..
  5. Når sikkerhedskopieringen er afsluttet, skal du følge trinene nedenfor for at indstille din nye iPhone.

Indstil din nye iPhone

Sørg for, at dit Apple Watch og din iPhone er mindst 50 % opladet og tilsluttet Wi-Fi.Hold enhederne tæt på hinanden under indstillingen. Det kan tage alt fra et par minutter og op til en time at overføre data.

1. Sådan gør du
  2. Når du bliver spurgt, om du har en iCloud- eller iTunes-sikkerhedskopi, skal du vælge den seneste sikkerhedskopi for at gendanne dine data fra din gamle enhed.
  3. Tryk på Fortsæt, når din iPhone spørger, om du vil bruge dit Apple Watch.
  4. Følg trinene på skærmen for at færdiggøre indstillingen af din nye iPhone og dit Apple Watch.
  5. Apple Watch beder dig om din adgangskode og bekræftelse for at starte overførslen.
  6. Åbn appen Apple Watch på din iPhone for at kontrollere, at uret er parret.
  7. Nu kan du begynde at bruge Apple Watch med din nye iPhone. Kunne du ikke se en mulighed for at bruge dit Apple Watch?

Sådan gør du, hvis du allerede bruger din nye iPhone

Sådan kan du overføre data fra dit Apple Watch manuelt:

1. Ophæv pardannelsen mellem dit Apple Watch og din gamle iPhone. Ophævelse af pardannelsen sikkerhedskopierer også dit Apple Watch. Hvis du ikke har din gamle iPhone, kan du slette dit Apple Watch
  2. Åbn appen Apple Watch på din nye iPhone.
  3. Dan par mellem dit Apple Watch og din nye iPhone
  4. Når du bliver spurgt, skal du vælge at gendanne fra en nyere sikkerhedskopi. Hvis du ikke har en nyere sikkerhedskopi, skal du indstille dit Apple Watch som nyt. Med iOS 11 eller en nyere version gemmes sundheds- og aktivitetsdata* i iCloud og opdateres automatisk på enheder, hvor du er logget på med det samme Apple-id.
  5. Følg trinene på skærmen for at færdiggøre indstillingen af din nye iPhone og dit Apple Watch.
  6. Nu kan du begynde at bruge Apple Watch med din nye iPhone.

*iCloud gemmer ikke dine aktivitetsdelingsdata.