Sådan overfører du dit Apple Watch til en ny iPhone

Når du er klar til at få en ny iPhone, kan du overføre dit Apple Watch fra din gamle iPhone til den nye.

Du skal bruge følgende for at skifte

Hvis du ikke har din gamle iPhone, skal du følge nogle andre trin. Vælg en mulighed nedenfor.

Hvis du har din gamle iPhone

Brug disse trin til at sikkerhedskopiere dit Apple Watch, inden du pardanner det med din nye iPhone.

Opdater din gamle iPhone

Inden du overfører dit Apple Watch til en ny iPhone, skal du opdatere din gamle iPhone og opdatere dit Apple Watch. Der kan gå fra nogle minutter til én time, før opdateringen er fuldført. Det kan være en god idé at opdatere om natten eller vente, til du har tid – sørg også for, at begge enheder er ladet op.

Appen Apple Watch viser en tilgængelig softwareopdatering.

Kontroller dine indstillinger for Sundhed og Aktivitet

Hvis du bruger iCloud til sikkerhedskopiering, skal du gå til Indstillinger > [dit navn] > iCloud og kontrollere, at Sundhed er slået til.

Hvis du bruger iTunes til sikkerhedskopiering, skal du kryptere din sikkerhedskopi for at arkivere dit indhold fra Sundhed og Aktivitet.

iCloud lagrer ikke dine data for Aktivitetsdeling.

iCloud-indstillinger på iPhone X.

Sikkerhedskopier din iPhone

Brug disse trin til at sikkerhedskopiere din gamle iPhone i iCloud eller iTunes. Din iPhone sikkerhedskopierer også dit Apple Watch. Læs mere om, hvad der sikkerhedskopieres

Indstil din nye iPhone

Indstilling af din nye iPhone. Når du bliver spurgt, om du har en iCloud- eller iTunes-sikkerhedskopi, skal du vælge den seneste sikkerhedskopi for at gendanne dine data fra din gamle enhed på en ny enhed. Sørg for, at din iPhone og dit Apple Watch er opdateret, da det ellers er muligt, at din sikkerhedskopi ikke vises på listen.

Tryk på Fortsæt, hvis din iPhone spørger, om du vil bruge dit Apple Watch. Hvis du ikke bliver spurgt, kan du stadig manuelt indstille dit Apple Watch i det næste trin. Få hjælp, hvis din iPhone ikke spørger, om du vil bruge dit Apple Watch.

Indstillingen Apps og data på iPhone X.

Åbn appen Apple Watch på din nye iPhone

Placer dit Apple Watch og din iPhone tæt på hinanden. Åbn appen Apple Watch på din iPhone.

Hvis din iPhone beder dig om at bekræfte, at du vil bruge dit ur, skal du følge vejledningen på skærmen for at færdiggøre indstillingen.

Hvis din iPhone beder dig om at starte pardannelse, skal du ophæve pardannelsen med dit Apple Watch, så du kan indstille det

Efter indstillingen kan du begynde at bruge dit Apple Watch med din nye iPhone.

Få hjælp

Find dit spørgsmål nedenfor, og følg trinnene.

Gør følgende, hvis du ikke har din gamle iPhone, eller hvis du har slettet den

Dit Apple Watch danner muligvis stadig par med din gamle iPhone. Følg disse trin for at ophæve pardannelsen:

1. Sådan sletter du dit Apple Watch
  2. Sådan indstiller du din nye iPhone og logger på iCloud. Du kan springe over dette trin, hvis du allerede har indstillet den og er logget ind.
  3. Åbn appen Apple Watch på din nye iPhone, og pardan dit ur med din nye iPhone.
  4. Forsøg at gendanne fra en sikkerhedskopi. Sørg for, at din iPhone og dit Apple Watch er opdateret, da det ellers er muligt, at din sikkerhedskopi ikke vises på listen. Du mister de aktivitets- og træningsdata eller de indstillinger på dit ur, som er ændret siden din seneste sikkerhedskopiering. Hvis du bruger iCloud i iOS 11 eller en nyere version, lagres dataene fra Sundhed og Aktivitet i iCloud og opdateres automatisk på enheder, hvor du er logget på med det samme Apple-id.
    • Hvis du bliver bedt om at gendanne fra en sikkerhedskopi af uret, skal du vælge den seneste sikkerhedskopi.
    • Hvis du ikke har en sikkerhedskopi, skal du indstille dit Apple Watch som nyt.
  5. Følg vejledningen på skærmen for at færdiggøre indstillingen.
  6. Nu kan du begynde at bruge Apple Watch med din nye iPhone. Der går muligvis nogle dage, inden alle dine iCloud-data vises.

iCloud lagrer ikke dine data for Aktivitetsdeling.

Gør følgende, hvis du stadig har din iPhone og ikke har slettet den

Sådan ophæver du pardannelsen mellem dit Apple Watch og din gamle iPhone. Vælg derefter en af følgende indstillinger, afhængigt af hvornår du indstillede din nye iPhone:

• Hvis du lige har gendannet din iPhone fra en nylig sikkerhedskopi, skal du pardanne dine enheder. Sørg for, at din iPhone og dit Apple Watch er opdateret, da det ellers er muligt, at din sikkerhedskopi ikke vises på listen. Når du bliver spurgt, skal du vælge at gendanne fra en sikkerhedskopi af dit ur. Du har muligvis mistet din seneste aktivitet, træning eller de indstillinger, du har foretaget for nylig, afhængigt af hvor gammel sikkerhedskopien er.
  • Hvis sikkerhedskopien af din iPhone er flere dage eller uger gammel, og du vil bevare så meget indhold som muligt, skal du slette din nye iPhone. Derefter skal du overføre indholdet fra din gamle iPhone til din nye iPhone. Du mister muligvis noget af indholdet på din nye iPhone. Husk at danne par mellem dit Apple Watch og din iPhone igen.

Hvis din iPhone ikke spørger, om du vil bruge dit Apple Watch under indstillingen

Ophæv pardannelsen med dit Apple Watch og din gamle iPhone, og gentag derefter pardannelsen med din nye iPhone. Når du bliver spurgt, skal du vælge at gendanne dit Apple Watch fra en sikkerhedskopi. Sørg for, at din iPhone og dit Apple Watch er opdateret, da det ellers er muligt, at din sikkerhedskopi ikke vises på listen.

Hvad gør jeg, hvis jeg har overført mit indhold til min nye iPhone med iTunes, men mangler mit indhold fra Sundhed og Aktivitet?

Hvis du bruger iCloud til at opdatere Sundhed på din gamle iPhone, opdateres dine data automatisk på din nye iPhone, når du har forbindelse til Wi-Fi og er logget på iCloud. Gå til Indstillinger > [dit navn] > iCloud på både din gamle og din nye iPhone, og kontroller, at Sundhed er slået til.

Hvis du ikke bruger iCloud, kan du prøve at gendanne fra en iTunes-sikkerhedskopi af din gamle iPhone. Hvis du stadig har din gamle iPhone og ikke har slettet den, skal du lave en ny iCloud-sikkerhedskopi eller en krypteret iTunes-sikkerhedskopi. Derefter skal du slette din nye iPhone og gendanne den fra den nye sikkerhedskopi. Husk at danne par mellem dit Apple Watch og din iPhone igen. Hvis du bruger iTunes, skal du huske at kryptere din sikkerhedskopi.

Hvis du ikke har din gamle iPhone eller ikke kan sikkerhedskopiere den, kan du ikke gendanne dine sundheds- og aktivitetsdata.