Genopladning af det indbyggede batteri i Apple-tastaturet, musen eller pegefeltet

Læs mere om opladning af det indbyggede batteri i Magic Keyboard, Magic Keyboard med numeriske taster, Magic Mouse 2 og Magic Trackpad 2.

Magic Keyboard, Magic Keyboard med numeriske taster, Magic Mouse 2 og Magic Trackpad 2 har et indbygget genopladeligt batteri, så du kan bruge enhederne i længere tid uden at oplade dem.

Du kan kontrollere enhedens batteriniveau ved at vælge enhedens navn fra Bluetooth-symbolet   på menulinjen øverst på skærmen.

Når det er tid til at oplade enhedens batteri, skal du slutte et Lightning til USB-kabel til Lightning-porten og slutte den anden ende af kablet til din Mac eller en USB-strømforsyning.

Batteriet oplades hurtigere, hvis enheden er tændt, når du tilslutter Lightning til USB-kablet.

Magic Keyboard, Magic Keyboard med numeriske taster og Magic Trackpad 2 kan bruges under opladning. Du kan ikke bruge Magic Mouse 2 under opladning.

Sådan finder du Lightning-porten på Apple-enheden

Lightning-porten på et Magic Keyboard, Magic Keyboard med numeriske taster findes midt på bagsiden af enheden:

Lightning-porten på en Magic Mouse 2 findes på enhedens underside under teksten og certificeringerne:

Lightning-porten på en Magic Trackpad 2 findes midt på bagsiden af enheden:

Læs mere

Hvis du har en ældre mus, et ældre tastatur eller et ældre pegefelt fra Apple med udskiftelige batterier, kan du læse mere om, hvordan du isætter batterier.

Du kan læse mere om de genopladelige batterier i Apple-enheden på webstedet Hvorfor litiumionbatterier?

Udgivelsesdato:Mon Jun 19 18:45:20 GMT 2017