Opret mobilbetaling som din betalingsmetode til Apple-id

Hvis din operatør understøtter det, kan du betale for dine køb i App Store, iTunes Store og Apple Books samt dit Apple Music-abonnement via mobilbetaling.

Mobilbetaling er på nuværende tidspunkt kun tilgængeligt i visse lande og områder med udvalgte mobiloperatører. Alle kan ændre betalingsmetoden til deres Apple-id, også selvom en operatør ikke tilbyder mobilbetaling.

På din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Gå til Indstillinger > [dit navn] > iTunes & App Store.
  2. Tryk på dit Apple-id og derefter på Vis Apple-id. Du bliver muligvis bedt om at bekræfte dit Apple-id.
  3. Tryk på Betalingsoplysninger.
  4. Tryk på Mobiltelefon på listen over betalingsmetoder.
  5. Hvis du bruger den telefon, der er knyttet til det mobilabonnement, som du vil bruge til betaling, skal du vælge "Brug dette mobilnummer". Tryk derefter på Næste.
    Hvis du ikke får vist muligheden "Brug dette mobilnummer", eller du vil bruge et andet nummer, skal du trykke på "Brug et andet mobilnummer" og derefter fortsætte med trinnene i det næste afsnit.
  6. Apple bruger mobilnummeret til den iPhone, du bruger, til at tjekke med din operatør, om du kan tilmeldes mobilbetaling. Meddelelsen "Bekræfter" vises muligvis i forbindelse med denne proces.

Hvis du ikke får vist "Brug dette mobilnummer", eller du vil bruge et andet nummer

Hvis du bruger en anden telefon eller en iPad eller iPod touch, skal du muligvis bruge et andet nummer til at oprette mobilbetaling. Følg trin 1 til 6 ovenfor, og følg derefter disse trin på en iPhone:

1. Når du har trykket på "Brug et andet mobilnummer", skal du indtaste nummeret til den mobiltelefon, der er knyttet til den konto, du vil betale via.
  2. Der sendes en sms med en engangskode til det angivne mobilnummer. Find beskeden på mobiltelefonen, og indtast koden på den enhed, du bruger til at indstille din betalingsmetode. Hvis du ikke modtager koden med det samme, kan du trykke på "Send koden igen" for at prøve igen.
  3. Tryk på Bekræft for at bekræfte koden.

Hvis du stadigvæk ikke får mulighed for at bruge et mobilnummer, understøtter din operatør muligvis ikke mobilbetaling.

På din Mac eller pc

Du åbner iTunes og logger ind på siden Kontooplysninger ved at klikke på dette link: Vis min konto. Eller følg disse trin:

1. Åbn iTunes.
  2. Gå til menulinjen øverst på skærmen eller øverst i iTunes-vinduet, og vælg Konto > Vis min konto.
    Menuen Konto i iTunes med markering af Vis min konto. Vinduet iTunes Store er åbent i baggrunden.
  3. Log ind med dit Apple-id, og klik derefter på Vis konto.
  4. På siden med kontooplysninger skal du klikke på Rediger til højre for Betalingstype.
  5. Vælg Mobilbetaling.
  6. Angiv nummeret til den mobiltelefon, der er knyttet til det mobilabonnement, som du vil bruge til betaling, og klik derefter på Send kode.
  7. Der sendes en sms med en engangskode til det angivne mobilnummer. Find beskeden på mobiltelefonen, og indtast koden på den computer, du bruger til at indstille din betalingsmetode. Hvis du ikke modtager koden med det samme, skal du trykke på "Send koden igen" for at prøve igen.
  8. Klik på Bekræft for at bekræfte koden.

Hvis du ikke kan foretage køb med mobilbetaling

Hvis du har spørgsmål til begrænsninger for betaling, eller hvis du får en besked om, at din betaling er blevet afvist, skal du kontakte operatøren. Hvis du har problemer vedrørende købt indhold, skal du kontakte Apple.

Tilgængeligheden af mobilbetaling

Mobilbetaling understøttes i øjeblikket kun i visse lande og områder og via visse operatører og disses partnere. Denne liste ændres løbende.

Østrig

• A1
  • Drei
  • T-Mobile

Bahrain

• Batelco
  • VIVA
  • Zain Bahrain

Belgien

• BASE-PayByMobile
  • Proximus

Bulgarien

• A1
  • Telenor

Cambodja

• SmartPay

Kroatien

• A1

Tjekkiet

• T-Mobile

Danmark

• 3 (Hi3G Denmark ApS)

Estland

• Tele2
  • Telia Eesti AS

Finland

• DNA

Frankrig

• Bouygues Telecom
  • Orange
  • SFR

Tyskland

• O2 og tilknyttede varemærker
  • Telekom
  • Vodafone

Hongkong

• 1O1O/csl
  • 3HK
  • SmarTone

Ungarn

• Telenor

Italien

• TIM
  • Wind Tre

Japan

• KDDI
  • SoftBank
  • NTT DOCOMO

Letland

• Bite
  • Tele2

Litauen

• Bite
  • Tele2

Luxembourg

• POST Telecom

Malaysia

• Celcom
  • Digi
  • Maxis
  • U Mobile

Holland

• KPN
  • Telfort

Norge

• Telenor

Polen

• PLAY

Portugal

• Vodafone

Qatar

• Ooredoo

Rumænien

• Orange

Rusland

• Beeline
  • Megafon
  • MTS
  • YOTA

Saudi-Arabien

• Zain

Singapore

• M1Limited
  • Singtel
  • StarHub

Slovakiet

• O2
  • Telekom

Sydafrika

• Vodacom

Spanien

• Orange
  • Pagos Online Movistar

Sverige

• 3 (Hi3G Access AB)
  • Tele2
  • Telenor Sverige AB

Schweiz

• Solopgang
  • Swisscom

Taiwan

• APTG
  • FET
  • Chunghwa Telecom
  • Taiwan Mobile
  • T Star

Tyrkiet

• Paycell
  • Türk Telekom Mobil Ödeme
  • Vodafone Mobil Ödeme

De Forenede Arabiske Emirater

• Etisalat
  • Du

Storbritannien

• EE
  • O2

Læs mere

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.