Tilgængeligheden af mobilbetaling som betalingsmetode til Apple-id

Hvis din operatør understøtter det, kan du betale for dine køb i App Store og iTunes Store samt meget mere via mobilbetaling.

Mobilbetaling er på nuværende tidspunkt kun tilgængeligt i visse lande og områder med udvalgte mobiloperatører.

Find dit land eller område på listen over tilgængelige steder nedenfor, og læs derefter mere om, hvordan du ændrer din betalingsmetode til Apple-id.

Læs mere om, hvilken betalingsmetode du kan bruge, hvis mobilbetaling ikke er tilgængeligt for dig.

Tilgængeligheden af mobilbetaling

Mobilbetaling understøttes i øjeblikket kun i visse lande og områder og via visse operatører og disses partnere. Denne liste ændres løbende.

Østrig

• A1
  • Drei
  • T-Mobile

Bahrain

• Batelco
  • VIVA
  • Zain Bahrain

Belgien

• BASE-PayByMobile
  • Proximus

Bulgarien

• A1
  • Telenor

Cambodja

• SmartPay

Chile

• Movistar

Kroatien

• A1

Tjekkiet

• T-Mobile
  • O2

Danmark

• 3 (Hi3G Denmark ApS)

Estland

• Tele2
  • Telia Eesti AS

Finland

• DNA

Frankrig

• Bouygues Telecom
  • Orange
  • SFR

Tyskland

• O2 og tilknyttede varemærker
  • Telekom
  • Vodafone

Hongkong

• 1O1O/csl
  • 3HK
  • SmarTone

Ungarn

• Telenor

Italien

• TIM
  • Wind Tre

Japan

• au
  • SoftBank
  • NTT DOCOMO

Letland

• Bite
  • Tele2

Litauen

• Bite
  • Tele2

Luxembourg

• POST Telecom

Malaysia

• Celcom
  • Digi
  • Maxis
  • U Mobile

Holland

• KPN
  • Telfort
  • Vodafone

Norge

• Telenor

Polen

• PLAY

Portugal

• Vodafone

Qatar

• Ooredoo

Rumænien

• Orange

Rusland

• Beeline
  • Megafon
  • MTS
  • YOTA

Saudi-Arabien

• Zain

Singapore

• M1Limited
  • Singtel
  • StarHub

Slovakiet

• O2
  • Telekom

Sydafrika

• Vodacom

Spanien

• Orange
  • Pagos Online Movistar

Sverige

• 3 (Hi3G Access AB)
  • Tele2
  • Telenor Sverige AB

Schweiz

• Solopgang
  • Swisscom

Taiwan

• APTG
  • FET
  • Chunghwa Telecom
  • Taiwan Mobile
  • T Star

Thailand

• dtac
  • AIS

Tyrkiet

• Paycell
  • Türk Telekom Mobil Ödeme
  • Vodafone Mobil Ödeme

De Forenede Arabiske Emirater

• Etisalat
  • Du

Storbritannien

• EE
  • O2

Hvis du ikke får vist "Brug dette mobilnummer", eller du vil bruge et andet nummer

Hvis du bruger en anden telefon eller en iPad eller iPod touch, skal du muligvis bruge et andet nummer for at oprette mobilbetaling.

Når du ændrer din betalingsmetode, skal du trykke på "Brug et andet mobilnummer" og indtaste nummeret til den mobiltelefon, der er knyttet til den konto, du vil betale via.

Der sendes en sms med en engangskode til det angivne mobilnummer. Find sms'en på din mobiltelefon, og indtast koden på den enhed, du bruger til at indstille din betalingsmetode, og tryk derefter på Bekræft for at bekræfte koden. Hvis du ikke modtager koden med det samme, kan du trykke på "Send koden igen" for at prøve igen.

Hvis du stadigvæk ikke får mulighed for at bruge et mobilnummer, understøtter din operatør muligvis ikke mobilbetaling.

Læs mere

• Hvis du har spørgsmål til begrænsninger for betaling, eller hvis du får en besked om, at din betaling er blevet afvist, skal du kontakte operatøren. Hvis du har problemer vedrørende købt indhold, skal du kontakte Apple.
  • Hvis du bruger Familiedeling, er det kun familiearrangøren, der kan opdatere betalingsoplysningerne. Læs mere om betalingsoplysninger og Familiedeling.
  • Læs mere om, hvordan køb i App Store og iTunes Store betales.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.