Hvis du ved en fejl er kommet til at slette kalendere, bogmærker eller kontakter fra iCloud

Du kan gå ind på iCloud.com for at gendanne manglende kalendere, bogmærker eller kontakter fra en tidligere version.

Når du gendanner fra en tidligere version, erstatter den valgte version de eksisterende kalendere, bogmærker eller kontakter på alle dine enheder. Inden du gendanner en tidligere version, gemmer iCloud dine aktuelle kalendere, bogmærker eller kontakter, så du har mulighed for at fortryde gendannelsen. Du skal bare gentage fremgangsmåden for gendannelse og vælge den nyeste dato, som der skal gendannes fra.

Hvis du har foretaget ændringer for nylig, kan du miste disse data.
Det er en god idé at oprette en sikkerhedskopi inden gendannelse.

Sådan gendannes kontakter eller bogmærker fra en tidligere version

1. Log ind på iCloud.com.
  2. Rul ned til bunden af vinduet, og vælg derefter Datagendannelse.
  3. Vælg Gendan kontakter eller Gendan bogmærker.
  4. Vælg Gendan ud for datoen, før du slettede indholdet.
  5. Vælg Gendan igen for at bekræfte. Når gendannelsen er udført, får du en notifikation på iCloud.com og en e-mail på den adresse, der er registreret sammen med dit Apple-id.

Gendannelse af kalendere fra en tidligere version

Der sker flere ting, når du gendanner en tidligere version af dine kalendere.

• Delingsindstillingerne slettes. Du kan dele kalenderne igen, eller du kan bede ejeren om at dele dem igen.
  • iCloud annullerer og gendanner derefter alle kommende, planlagte begivenheder, og invitationerne sendes igen.

Sådan gendanner du manglende kalendere:

1. Log ind på iCloud.com.
  2. Rul ned til bunden af vinduet, og vælg derefter Datagendannelse.
  3. Vælg Gendan kalendere.
  4. Vælg Gendan ud for datoen, før du slettede indholdet.
  5. Vælg Gendan igen for at bekræfte. Når gendannelsen er udført, får du en notifikation på iCloud.com og en e-mail på den adresse, der er registreret sammen med dit Apple-id.

Fortryd en gendannelse

Du kan gå tilbage til de kalendere, påmindelser, bogmærker eller kontakter, du havde inden gendannelsen:

1. Log ind på iCloud.com.
  2. Rul ned til bunden af vinduet, og vælg derefter Datagendannelse.
  3. Vælg Gendan kalendere, Gendan bogmærker eller Gendan kontakter.
  4. Vælg Gendan ud for den dag, hvor gendannelsen blev udført.
  5. Vælg Gendan igen for at bekræfte. Når gendannelsen er udført, får du en notifikation på iCloud.com og en e-mail på den adresse, der er registreret sammen med dit Apple-id.