Hvis du ved en fejl er kommet til at slette kontakter, kalendere eller bogmærker fra iCloud

Du kan gå ind på iCloud.com og gendanne manglende kontakter eller kalendere fra en tidligere version eller gendanne manglende bogmærker.

Hvis du har foretaget ændringer for nylig, kan du miste disse data. Det er en god idé at oprette en sikkerhedskopi

Gendannelse af kontakter fra en tidligere version

Når du gendanner kontakter fra en tidligere version, erstatter den valgte version de eksisterende kontakter på alle dine enheder. Inden du gendanner, gemmer iCloud dine aktuelle kontakter, så du har mulighed for at fortryde gendannelsen.

1. Log på iCloud.com.

2. Rul ned til bunden af vinduet, og vælg derefter Datagendannelse.

3. Vælg Gendan kontakter.

4. Vælg Gendan ud for datoen, før du slettede indholdet.

5. Vælg Gendan igen for at bekræfte. Når gendannelsen er udført, får du en notifikation på iCloud.com og en e-mail på den adresse, der er registreret sammen med dit Apple-id.

Gendannelse af kalendere fra en tidligere version

Når du gendanner kalendere fra en tidligere version, erstatter den valgte version de eksisterende kalendere på alle dine enheder. Inden du gendanner, gemmer iCloud dine aktuelle kalendere, så du har mulighed for at fortryde gendannelsen. Der sker flere ting, når du gendanner en tidligere version af dine kalendere.

• Delingsindstillingerne slettes. Du kan dele kalenderne igen, eller du kan bede ejeren om at dele dem igen.

• Hvis du gendanner til en tidligere version, der indeholder begivenheder, som du for nylig har annulleret, sendes notifikationer om annullering af begivenheder ikke igen.

• Hvis du gendanner til en tidligere version, der indeholder begivenheder, som du for nylig har oprettet, kan de inviterede stadig se disse begivenheder, og invitationerne sendes ikke igen.

Sådan gendanner du manglende kalendere:

1. Log på iCloud.com.

2. Rul ned til bunden af vinduet, og vælg derefter Datagendannelse.

3. Vælg Gendan kalendere.

4. Vælg Gendan ud for datoen, før du slettede indholdet.

5. Vælg Gendan igen for at bekræfte. Når gendannelsen er udført, får du en notifikation på iCloud.com og en e-mail på den adresse, der er registreret sammen med dit Apple-id.

Gendannelse af bogmærker

Når du gendanner bogmærker, kan du vælge, hvilke individuelle bogmærker du vil gendanne.

1. Log på iCloud.com.

2. Rul ned til bunden af vinduet, og vælg derefter Datagendannelse.

3. Vælg Gendan bogmærker.

4. Marker afkrydsningsfeltet ud for det bogmærke, du vil gendanne.

5. Vælg Gendan.

Fortryd en gendannelse

Du kan gå tilbage til de kalendere, påmindelser, bogmærker eller kontakter, du havde inden gendannelsen:

1. Log på iCloud.com.

2. Rul ned til bunden af vinduet, og vælg derefter Datagendannelse.

3. Vælg Gendan kalendere, Gendan bogmærker eller Gendan kontakter.

4. Vælg Gendan ud for den dag, hvor gendannelsen blev udført.

5. Vælg Gendan igen for at bekræfte. Når gendannelsen er udført, får du en notifikation på iCloud.com og en e-mail på den adresse, der er registreret sammen med dit Apple-id.