Hvis du ved en fejl er kommet til at slette kalendere, påmindelser, bogmærker og kontakter fra iCloud

Du kan gå ind på iCloud.com og gendanne manglende kalendere, påmindelser, bogmærker eller kontakter fra en tidligere version.

Når du gendanner fra en tidligere version, erstatter den valgte version de eksisterende kalendere, påmindelser, bogmærker eller kontakter på alle dine enheder. Inden du gendanner en tidligere version, gemmer iCloud dine aktuelle kalendere, påmindelser, bogmærker eller kontakter, så du har mulighed for at annullere gendannelsen. Du skal bare gentage fremgangsmåden for gendannelse og vælge den nyeste dato, som der skal gendannes fra.

Hvis du har foretaget ændringer for nylig, kan du miste disse data.
Det er en god idé at oprette en sikkerhedskopi inden gendannelse.

Sådan gendannes kontakter eller bogmærker fra en tidligere version

1. Log på iCloud.com.
  2. Klik på Indstillinger.
  3. Rul ned, og klik på Gendan kontakter eller Gendan bogmærker under Avanceret.
  4. Klik på Gendan ud for dagen før, du slettede indholdet.
  5. Klik på Gendan igen for at bekræfte. Når gendannelsen er udført, får du en meddelelse på iCloud.com og en e-mail på den adresse, der er registreret sammen med dit Apple-id.

Sådan gendannes kalendere og påmindelser fra en tidligere version

Der sker flere ting, når du gendanner en tidligere version af kalendere og påmindelser:

• Delingsindstillingerne slettes. Du kan dele kalenderne og påmindelserne igen, eller du kan bede ejeren om at dele dem igen.
  • iCloud annullerer og gendanner derefter alle kommende, planlagte begivenheder, og invitationerne sendes igen.

Sådan gendannes manglende kalendere og påmindelser:

1. Log på iCloud.com.
  2. Klik på Indstillinger.
  3. Rul ned, og klik på Gendan kalendere og påmindelser under Avanceret.
  4. Klik på Gendan ud for dagen før, du slettede kalenderne og påmindelserne.
  5. Klik på Gendan igen for at bekræfte. Når gendannelsen er udført, får du en meddelelse på iCloud.com og en e-mail på den adresse, der er registreret sammen med dit Apple-id.

Sådan annulleres en gendannelse

Du kan gå tilbage til de kalendere, påmindelser, bogmærker eller kontakter, du havde inden gendannelsen:

1. Log på iCloud.com.
  2. Klik på Indstillinger.
  3. Rul ned, og klik på Gendan kalendere og påmindelser, Gendan bogmærker eller Gendan kontakter under Avanceret.
  4. Klik på Gendan ud for den dag, hvor gendannelsen blev udført.
  5. Klik på Gendan igen for at bekræfte. Når gendannelsen er udført, får du en meddelelse på iCloud.com og en e-mail på den adresse, der er registreret sammen med dit Apple-id.