Om Aktiveringslås på Apple Watch

Find min iPhone har en Aktiveringslås, som er udviklet til at forhindre andre i at bruge dit Apple Watch, hvis du mister det, eller det bliver stjålet.

Find min iPhone og Aktiveringslås til Apple Watch kræver watchOS 2 eller nyere og slås automatisk til, når du indstiller Find min iPhone på den iPhone, der er dannet par med. Med Aktiveringslås skal dit Apple-id og din adgangskode indtastes, før nogen kan:

• Ophæve pardannelsen med Apple Watch fra din iPhone.
  • Danne par mellem dit Apple Watch og en ny iPhone.
  • Slå Find min iPhone fra på din enhed.

På denne måde beskyttes din enhed, selvom den falder i de forkerte hænder, og dette kan øge dine chancer for at få den tilbage. Aktiveringslås fortsætter med at forhindre andre i at genaktivere enheden uden din tilladelse, også selvom du sletter enheden via en anden enhed. Du skal bare have Find min iPhone slået til og huske dit Apple-id og adgangskoden.

Sådan kontrolleres, om Aktiveringslås er slået til

Følg disse trin på din pardannede iPhone for at se, om Aktiveringslås er slået til:

1. Åbn Apple Watch-appen på din iPhone.
  2. Gå til fanen Mit ur, og tryk på navnet på dit ur øverst på skærmen.
  3. Tryk på .

Hvis Find mit Apple Watch vises, er Aktiveringslås slået til.

Hvis dit Apple Watch forsvinder

Hvis dit Apple Watch mistes eller bliver stjålet, kan du bruge Find min iPhone til at lokalisere det og beskytte dine oplysninger. Du skal bare logge på iCloud.com eller appen Find min iPhone for at få vist dit mistede ur på et kort, afspille en lyd, der kan hjælpe dig med at finde det, bruge Mistet til at låse uret eller fjernslette alle dine personlige oplysninger.

Sådan slås Aktiveringslås fra, inden du indsender dit Apple Watch til service, sælger det eller forærer det væk

Inden du indsender dit Apple Watch til service, sælger det eller forærer det væk, skal du slå Aktiveringslås fra på dit Apple Watch. Du behøver bare at ophæve pardannelsen med Apple Watch fra din iPhone:

1. Placer dit Apple Watch og din iPhone tæt på hinanden.
  2. Åbn Apple Watch-appen på din iPhone, og tryk på fanen Mit ur.
  3. Tryk på navnet på dit ur øverst på skærmen, og tryk derefter på .
  4. Tryk på Ophæv pardannelse med Apple Watch. På Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular): Tryk på Fjern abonnement fra [Carrier]. Hvis der ikke skal dannes par med et andet Apple Watch eller en anden iPhone, skal du muligvis kontakte din udbyder for at annullere dit abonnement.*
  5. Indtast adgangskoden til dit Apple-id. Hvis du har glemt adgangskoden til dit Apple-id, kan du nulstille det
  6. Tryk igen for at bekræfte.

Hvis du ikke har adgang til din iPhone eller dit Apple Watch, eller hvis dit Apple Watch ikke danner par med din iPhone, og du har brug for at slå Aktiveringslås fra:

1. På en computer: Gå til iCloud.com, og log ind med dit Apple-id.
  2. Gå til Find min iPhone.
  3. Vælg Alle enheder, og klik derefter på dit Apple Watch.
  4. Klik på Slet Apple Watch. Vælg Næste, indtil dataene på enheden er slettet.
  5. Klik på X ved siden af dit Apple Watch.

* Udbyderen kan muligvis opkræve gebyr. Kontakt din udbyder for at få flere oplysninger.