Om Aktiveringslås på Apple Watch

Find har en Aktiveringslås, som er udviklet til at forhindre andre i at bruge dit Apple Watch, hvis du mister det, eller det bliver stjålet.

Find og Aktiveringslås til Apple Watch slås automatisk til, når du indstiller Find min iPhone på den iPhone, som uret danner par med. Med Aktiveringslås skal dit Apple-id og din adgangskode indtastes, før nogen kan:

• Ophæve pardannelsen mellem Apple Watch og din iPhone.
  • Danne par og bruge dit Apple Watch med en ny iPhone.
  • Slå Find fra på enheden.

På denne måde beskyttes din enhed, selvom den falder i de forkerte hænder, og dette kan øge dine chancer for at få den tilbage. Aktiveringslås kan fortsætte med at forhindre andre i at genaktivere enheden uden din tilladelse, også selvom du sletter enheden via en anden enhed. Det eneste, du skal gøre, er at sørge for, at Find er slået til, og huske dit Apple-id og din adgangskode.

Kontroller, om Aktiveringslås er slået til

Følg disse trin på din pardannede iPhone for at se, om Aktiveringslås er slået til:

1. Åbn appen Watch på din iPhone.
  2. Tryk på fanen Mit ur, og tryk på Alle ure øverst på skærmen.
  3. Tryk på infoknappen  ud for dit Apple Watch.

Hvis Find mit Apple Watch vises, er Aktiveringslås slået til.

Hvis dit Apple Watch bliver væk

Hvis du mister dit Apple Watch, eller det bliver stjålet, kan du bruge Find til at lokalisere det og beskytte dine oplysninger. Du skal bare logge på iCloud.com eller appen Find for at få vist dit mistede ur på et kort, afspille en lyd, der kan hjælpe dig med at finde det, bruge funktionen Mistet til at låse uret eller fjernslette alle dine personlige oplysninger.

Slå Aktiveringslås fra, inden du sender dit Apple Watch til service, sælger det eller forærer det væk

Inden du sender dit Apple Watch til service, sælger det eller forærer det væk, skal du slå Aktiveringslås fra på dit Apple Watch. Det eneste, du behøver at gøre, er at ophæve pardannelsen med dit Apple Watch fra din iPhone:

1. Placer dit Apple Watch og din iPhone tæt på hinanden.
  2. Åbn appen Watch på din iPhone.
  3. Tryk på fanen Mit ur, og tryk på Alle ure øverst på skærmen.
  4. Tryk på infoknappen  ud for dit Apple Watch.
  5. Tryk på Ophæv pardannelse. Hvis du har et Apple Watch med mobilforbindelse, skal du trykke på Fjern [operatør]-abonnement. Hvis du ikke vil danne par med et andet Apple Watch eller en anden iPhone, skal du muligvis kontakte din operatør for at annullere dit mobilabonnement.*
  6. Indtast adgangskoden til dit Apple-id. Hvis du har glemt adgangskoden til dit Apple-id, kan du nulstille den
  7. Tryk igen for at bekræfte.

Hvis du ikke har adgang til din iPhone eller dit Apple Watch, eller hvis dit Apple Watch ikke er pardannet med din iPhone, og du har brug for at slå Aktiveringslås fra:

1. På en computer: Gå til iCloud.com, og log ind med dit Apple-id.
  2. Gå til Find min iPhone.
  3. Vælg Alle enheder, og klik derefter på dit Apple Watch.
  4. Klik på Slet Apple Watch. Vælg Næste, indtil dataene på enheden er slettet.
  5. Klik på knappen Fjern  ud for dit Apple Watch.

* Operatøren opkræver muligvis et gebyr. Kontakt din operatør for at få flere oplysninger.