Om Aktiveringslås på Apple Watch

Find har en Aktiveringslås, som er udviklet til at forhindre andre i at bruge dit Apple Watch, hvis du mister det, eller det bliver stjålet.

Hvad er Aktiveringslås?

Find og Aktiveringslås til dit Apple Watch slås automatisk til, når du indstiller Find Med Aktiveringslås skal dit Apple-id og din adgangskode indtastes, før nogen kan:

• Ophæve pardannelsen mellem Apple Watch og din iPhone.

• Danne par og bruge dit Apple Watch med en ny iPhone.

• Slå Find min fra på din enhed.

Aktiveringslås kan hjælpe dig med at beskytte din enhed, selvom den falder i de forkerte hænder, og øge dine chancer for at få dit Apple Watch tilbage. Aktiveringslås kan fortsætte med at forhindre andre i at genaktivere enheden uden din tilladelse, også selvom du sletter enheden via en anden enhed. Det eneste, du skal gøre, er at sørge for, at Find min  er slået til, og huske dit Apple-id og din adgangskode.

Kontroller, om Aktiveringslås er slået til

Følg disse trin på din parrede iPhone for at kontrollere, om Aktiveringslås er slået til:

1. Åbn appen Apple Watch på din iPhone.

2. Tryk på fanen Mit ur, og tryk på Alle ure øverst på skærmen.

Standardskærm i Apple Watch-appen
  3. Tryk påknappen Mere infoNo alt supplied for Image ud for dit Apple Watch.

Skærmen alle ure, hvor knappen Mere info kan findes

Hvis Find mit Apple Watch vises, er Aktiveringslås slået til.

Skærmen Mere info, der bekræfter, at Aktiveringslås er slået til

Hvis dit Apple Watch bliver væk

Hvis du mister dit Apple Watch, eller det bliver stjålet, kan du bruge Find til at hjælpe med at lokalisere det og beskytte dine oplysninger. Du skal bare logge ind på iCloud.com eller appen Find for at finde dit mistede ur på et kort, afspille en lyd, der kan hjælpe dig med at finde det, bruge funktionen Mistet til at låse det eller fjernslette alle dine personlige oplysninger.

Slå Aktiveringslås fra, inden du sender dit Apple Watch til service, sælger det eller forærer det væk

Før du sender dit Apple Watch til service, sælger det eller forærer det væk, skal du slå Aktiveringslås fra på dit Apple Watch. Det eneste, du behøver at gøre, er at ophæve pardannelsen med dit Apple Watch fra din iPhone:

1. Placer dit Apple Watch og din iPhone tæt på hinanden.

2. Åbn appen Apple Watch på din iPhone.

3. Tryk på fanen Mit ur, og tryk på Alle ure øverst på skærmen.

Standardskærm i Apple Watch-appen
  4. Tryk påknappen Mere infoNo alt supplied for Image ud for dit Apple Watch.

Skærmen alle ure, hvor knappen Mere info kan findes
  5. Tryk på Ophæv pardannelse.

Mulighed for at ophæve pardannelse med Apple Watch

For Cellular-modeller af Apple Watch skal du trykke på Fjern [operatør]-abonnement. Hvis du ikke vil danne par med et andet Apple Watch eller en anden iPhone, skal du muligvis kontakte din operatør for at annullere dit mobilabonnement.*

6. Indtast adgangskoden til dit Apple-id. Hvis du har glemt din Apple-id-adgangskode, kan du nulstille den.

7. Tryk igen for at bekræfte.

* Operatøren opkræver muligvis et gebyr. Kontakt din mobiloperatør for at få flere oplysninger.

Slå aktiveringslås fra på nettet

Hvis du ikke har adgang til din iPhone eller dit Apple Watch, eller hvis dit Apple Watch ikke er pardannet med din iPhone, og du har brug for at slå Aktiveringslås fra:

1. Gå til iCloud.com, og log ind med dit Apple-id.

2. På menuen Hurtig adgang øverst til højre skal du vælge Find. Du bliver muligvis bedt om at logge ind.

3. Vælg Alle enheder, og klik derefter på dit Apple Watch.

4. Klik på Slet Apple Watch. Vælg Næste, indtil dataene på enheden er slettet.

5. Klik på knappen FjernNo alt supplied for Image ud for dit Apple Watch.