Sådan bruger du Reparer bibliotek i Fotos på din Mac

Hvis dit fotobibliotek ikke kan åbnes, eller hvis appen Fotos opfører sig uventet på din Mac, kan værktøjet Reparer bibliotek i Fotos måske hjælpe.

Følg disse trin for at starte værktøjet Reparer bibliotek i Fotos på din Mac:

1. Hvis appen Fotos er åben, skal du lukke den. Når du klikker for at åbne Fotos, skal du samtidig holde tasterne Kommando og Alternativ nede.
  2. Klik på Reparer i det vindue, der åbnes, for at starte reparationsprocessen. Du bliver muligvis bedt om at indtaste adgangskoden til din brugerkonto.

Værktøjet Reparer bibliotek analyserer bibliotekets database og reparerer alle de uoverensstemmelser, det finder. Reparationen kan tage lidt tid afhængigt af bibliotekets størrelse. Når processen er færdig, åbner Fotos biblioteket.

Hvis du reparerer et bibliotek, der bruges sammen med iCloud-fotos, kontrollerer iCloud biblioteket, når reparationsprocessen er afsluttet for at sikre, at alt er synkroniseret korrekt.

Hvis der stadig er problemer, efter at du har udført disse trin, eller hvis du ikke kan åbne reparationsværktøjet, skal du kontakte Apple-support.