Sådan bruger du reparationsværktøjet til Fotos-biblioteket

Hvis Fotos-biblioteket ikke kan åbnes, eller der er andre problemer med Fotos, kan reparationsværktøjet til Fotos-biblioteket være løsningen.

Brug denne fremgangsmåde til reparationsværktøjet til Fotos-biblioteket:

1. Hold tasterne Muligheder og Kommando nede, mens du åbner Fotos på din Mac.
  2. Klik på Reparer i den viste dialog for at starte reparationsprocessen.

Du kan blive bedt om at indtaste adgangskoden til din konto for at godkende reparation af biblioteket.

Reparationsværktøjet analyserer biblioteksdatabasen og reparer eventuelle registrerede fejl. Det kan tage lidt tid afhængigt af bibliotekets størrelse. Når processen er færdig, åbner Fotos biblioteket.

Hvis du reparerer et bibliotek, som automatisk opdateres med iCloud Fotos, opdateres hele bibliotekets indhold igen med iCloud, når reparationsprocessen er afsluttet.