Sådan bruger du værktøjet Reparer bibliotek i Fotos på din Mac

Hvis dit Fotos-bibliotek ikke åbnes, eller hvis appen Fotos opfører sig uventet på din Mac, kan værktøjet Reparer bibliotek i Fotos måske hjælpe.

Før du bruger værktøjet Reparer bibliotek i Fotos, skal du sikkerhedskopiere dit fotobibliotek. Du kan bruge Time Machine, bruge en sikkerhedskopieringsløsning fra en anden producent eller kopiere biblioteket til et eksternt drev. Som standard arkiveres dit fotobibliotek i mappen Billeder i hjemmemappen.

Følg disse trin for at starte værktøjet Reparer bibliotek i Fotos på din Mac:

1. Hvis appen Fotos er åben, skal du lukke den. Når du klikker for at åbne Fotos, skal du samtidig holde tasterne Kommando og Alternativ nede.

2. Klik på Reparer i det vindue, der åbnes, for at starte reparationsprocessen. Du bliver muligvis bedt om at indtaste adgangskoden til din brugerkonto.

Værktøjet Reparer bibliotek analyserer bibliotekets database og reparerer alle de uoverensstemmelser, det finder. Reparationen kan tage lidt tid afhængigt af bibliotekets størrelse. Når processen er færdig, åbner Fotos biblioteket.

Hvis du reparerer et bibliotek, der bruges sammen med iCloud-fotos, kontrollerer iCloud biblioteket, når reparationsprocessen er afsluttet, for at sikre, at alt er synkroniseret korrekt.

Hvis disse trin ikke virker, eller du ikke kan åbne reparationsværktøjet, kan du kontakte Apple-support.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.