Sådan indstilles adgangskodebegrænsninger for Apple Watch

Hvis der er adgangskodebegrænsninger på en iPhone med en konfigurationsbeskrivelse, MDM (Mobile Device Management) eller Exchange-politik, kan du se i denne artikel, hvordan denne begrænsning påvirker Apple Watch.

Adgangskodebegrænsninger

Hvis du er enhedsadministrator, skal du være opmærksom på følgende regler ved indstilling af adgangskodebegrænsninger. De angivne begrænsninger kan også påvirke Apple Watch, når uret er parret med en administreret iPhone.

Numeriske adgangskoder

Apple Watch understøtter numeriske adgangskoder. Hvis begrænsningerne tillader numeriske adgangskoder, anvender Apple Watch de øvrige indstillede adgangskodebegrænsninger.

Eksempel: Hvis dine brugere skal indstille en iPhone-adgangskode med mindst seks cifre uden gentagelser, skal de oprette en Apple Watch-adgangskode med de samme egenskaber. Det er en god idé at bruge en anden adgangskode end koden på iPhone.

Alfanumeriske eller komplekse adgangskoder

Hvis du indstiller begrænsninger, der kræver en adgangskode med bogstaver eller specialtegn på iPhone, kan du ikke indstille en adgangskode på Apple Watch. Dine brugere skal i stedet låse deres iPhone op for at låse Apple Watch op.

Yderligere oplysninger

Hvis du har glemt adgangskoden til iPhone eller Apple Watch, skal du i stedet se følgende artikler:

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.